Žena Jarac Radoholičar sa Jasnim Ciljem

kakva je zena rodjena u znaku jarca

Žene rođene u horoskopskom znaku Jarac su često previše svečane, ozbiljne i odrasle. Žena Jarac je kao cvet koji čeka povoljno okruženje koje će joj omogućiti da procveta. Ona nije previše pričljiva, ali ako je u društvu, spremite se za zabavne razgovore i smeh.

Žena Jarac je veoma praktična i inteligentna. Odlučna je da postigne veliki uspeh koji će joj takođe pomoći da zaradi dobru slavu i novac. Ona sledi svoje snove i nikada ne odstupa od svojih ciljeva.

Ona poštuje svoju porodicu i prijatelje. Možda je zauzeta poslom, ali uvek će požuriti kući kada je potrebna porodici. Ona žudi da bude voljena, ali se boji da to izrazi. Ona želi da ima partnera koji je nezavisan i koji može da se brine o njoj i njenoj deci.

Žena Jarac je najsenzualnija i uvek traži načine da svog partnera usreći. Ona je odlučna žena koja pomaže svom partneru u svemu, ako postoji nešto što on želi, žena Jarac će biti uz njega u svakom trenutku i pomoći da se to postigne. Ona je vatrena i sa velikom maštom, zbog čega je svaki dan nešto novo.

U pogledu prijateljstva, žena Jarac takođe ima vrlo jasne ideje. Ona je osoba koja se slaže sa svima koje sretne. Veoma je iskrena i daje mišljenje kada se od nje to traži. Ona mrzi da ulazi u bilo čiji život bez dozvole, ali na isti način želi poštovanje drugih.

Otvorena je i poštena i obično brine o prijateljima. Ona je lojalna, ali kada neko od prijatelja okrene leđa, ona se neće ponovo naći u istom prijateljstvu. Ona brzo oprašta, ali ne zaboravlja, i to joj omogućava da se dobro provede u životu.

Na poslu, žena Jarac nema granica. Počeće odakle treba da počne, ali kada jednom postavi ciljeve, ide ka tome dok ne ostvari. Ona je puna poštovanja i prijatna sa svojim poslovnim partnerima, što olakšava rad sa njom. Prati pravila kao što je naznačeno, ali njeno sjajno vođstvo čini je da uvek ima nove ideje za doprinos, što je čini osobom koju najviše cene kako lideri, tako i klijenti.

Žena Jarac nije hirovita i često ima vrlo jasne ideje o tome šta želite u svakom trenutku. Ako postoji nešto u čemu ona uživa je da bude sa prijateljima i porodicom, ali mrzi da bude prevarena ili da joj se oduzme sloboda. Ona je žena sa jasnim idejama i sposobnošću da vodi timove, prijatelje itd. U svakom trenutku je u centru pažnje i to joj ne smeta.

Žena Jarac Ljubavne Osobine

Što se ljubavi tiče, žena Jarac kada je u vezi, često joj je teško da se potpuno prepusti, jer je sklona da analizira svoje impulse i zato što ima taj osećaj koji je tera da se plaši da će biti prevarena. Žena Jarac treba da pronađe radost i sigurnost kod kuće da bi se osećala dobro.

Njena osećanja i emocije se prilično sporo bude, ali kada jednom zavoli, vremenom postaju jake i duboke. Žena Jarac ima prilično čudan ukus za patnju i/ili za nanošenje bola svojim ljubavnicima, što bi moglo oštetiti njene sentimentalne odnose.

Emocionalna usamljenost ne plaši ženu Jarca. Ona može vrlo dobro da živi sa tim. Istina je da u njenim očima malo ko vredi naklonosti jer je veoma zahtevna i traži apsolutnu ljubav. Pored toga, ovom horoskopskom znaku je veoma teško da veruje i da se uveri da ne greši!

Žena Jarac se još više plaši da se obaveže jer je njen pravi temperament da bude veoma lojalna i ne voli promene. Ona zna da kada jednom kaže „da“, ne odstupa, a ako raskine, to nije bez mnogo truda i patnje. A onda, ženi Jarcu su potrebne jake, čvrste i stabilne veze: ona voli navike koje je umiruju.

Njenom partneru je bolje da jednom za svagda zna da je voljen jer je ljubav osećaj koji ona dobro krije! S druge strane, ženi Jarcu je potrebno mnogo nežnosti i pažnje.

Dve ličnosti koegzistiraju u ženi Jarcu: jedna je prilično odvojena, seksualno fizička i telesna, veoma zahtevna. Drugi lik žene Jarca je sentimentalniji, brižniji, i kada jednom odustane od odbrane, postaje nežna, budna i prisutna, ali uvek sa malo skromnosti i rezerve.

Žena Jarac Slaganje sa Drugim Horoskopskim Znacima

Žena Jarac nije tip osobe koja će otvoreno pokazati svoju naklonost, ali lojalnost je zagarantovana kada se nekome posvete. Veoma je zrela i zaštitnički nastrojeni prema svom partneru, što im pomaže da se izbore sa mnogim problemima koji se mogu pojaviti u vezi.

Žena Jarac nema naviku da prigovara malim stvarima i mudro se nosi sa svakom situacijom. Kada stvori vezu sa nekim, ta osoba može biti sigurna da će žena Jarac stajati uz njega u svim stvarima.

Žena Jarac nema raskošna očekivanja i ostvaruje vrlo malo jakih veza. Ponekad se može ponašati tvrdoglavo ako je ne poslušate, što može odbiti muškarca. Ona takođe može postati kritične prema svom partneru ako primeti da se čak i najmanji deo dešava suprotno njenom očekivanju.

Žena Jarac, koja postiže uspeh, pripada elementu zemlja, a to je element materijalnih stvari i konkretnih akcija.

Isto kao Bik i Devica, ali to ne mora da znači da je Jarac posebno kompatibilan sa njima – oni moraju da se dogovore oko zajedničkih ciljeva. Takođe, Jarac nije uvek nekompatibilan sa, recimo, vazdušnim znacima Blizancima, Vagom i Vodolijom, iako su oni prilično različiti. Treba uzeti u obzir sve karakteristike svakog znaka.

Žena Jarac i Muškarac Ovan

Jarac je vatreni ljubavnik koji sledi društvene običaje i navike, dok horoskopski znak Ovan ne ceni ništa što ograničava slobodu. Verovatno ćete videti Ovna otvorenog uma koji će boraviti u „uokvirenom savršenom životu“ Jarca. Ključ uspešne zajednice između njih dvoje leži u sposobnosti Jarca da da dovoljno prostora svom ljubavniku Ovnu.

Bitka počinje upravo od osnovnih osobina ličnosti koje razlikuju Ovna od Jarca. Nedostatak kompromisa i ega sigurno igraju svoju ulogu i često izazivaju nesporazum između muškarca Ovna i žene Jarca. Samopouzdanje muškarca Ovna u njegovim izborima možda se ne uklapa u stavove žene Jarca i to postavlja temelj za sve probleme koji će uslediti.

Najmanje je verovatno da će se oboje pomiriti sa odlukama svog ljubavnika. Žena Jarac posebno neće biti zadovoljna načinom na koji muškarac Ovan postupa sa novcem jer Ovnovi vole da troše ekstravagantno, ponekad da bi kupili svoju slobodu. U rukama žene Jarca je da se prilagodi bezbrižnoj prirodi muškarca Ovna kako bi veza trajala duže od treptaja oka.

Žena Jarac i Muškarac Bik

Horoskopski znaci Bik i Jarac se veoma podržavaju međusobno i to im olakšava da zajedno ostvare svoje snove. I Jarac i Bik se nikada neće osećati izostavljeno ili plašljivo u društvu jedno drugog. Jedina nesavršenost u njihovoj vezi može biti nedostatak zabave koja može doneti dosadu u njihovu zajednicu. Ako se ova mana otkloni, ovaj par se najbolje slaže jedno sa drugim.

Ako želite da vidite par kakav treba da bude, svakako bi trebalo da pogledate vezu Jarca i Bika! Muškarac Bik i žena Jarac su kao blažen par. Muškarac Bik daje svojoj ženi Jarcu sav prostor u svom srcu i duši. Njegova ljubav i strast prema njoj daće joj svu slobodu da dodirne oblak.

S druge strane, žena Jarac će biti savršen partner za život muškarca Bika. Ona je potpuno romantična dama koja bi čekala svog dragog muža kada kasni s posla i pružila mu svu svoju ljubav i brigu da mu pomogne da se oslobodi napetosti i iscrpljenosti. Ako se žena Jarac i muškarac Bik udruže za život, jedno je nesumnjivo sigurno: oni nikada ne bi imali neostvaren san.

Žena Jarac i Muškarac Blizanci

Jarčevi će uvek razmišljati o nečemu i raditi ka cilju, a Blizancima će ovaj pristup biti dosadan. Blizanci veruju u stalne promene i uvek će tražiti načine da razbiju monotoniju u životu. Ova veza može svakog od partnera naučiti mnogo lekcija koje se mogu naučiti od druge osobe.
Kada je Jarac prezaposlen, on ili ona mogu tražiti od Blizanaca načine da razbiju ponavljanje, a u isto vreme, kada je Blizancima potrebna struktura u životu, mogu tražiti inspiraciju od Jarčevog načina života.

Kada je u pitanju ljubavna utakmica između muškarca Blizanca i žene Jarca, nije svaki dan sjajan dan. Muškarac Blizanci voli ženstveno društvo i neće se stideti da flertuje na njegov način, a Jarac sa njenim ozbiljnim držanjem možda neće uvek odobravati takvo ponašanje.

Dok žena Jarac traži poverenje i lojalnost u vezi, muškarac Blizanci neće sakriti činjenicu da traže samo zabavu. Trebalo bi da nauče jedno drugo vrednostima svoje ličnosti.

Žena Jarac i Muškarac Rak

Jarčevi su veoma ambiciozni, posebno u svom profesionalnom životu i to može da izazove određene poremećaje u njihovom odnosu sa Rakom, jer o Jarcima mogu da razmišljaju kao o hladnim i povučenim osobama. Međutim, oni mogu da se izvuku iz ovoga ako se trude da s vremena na vreme provedu kvalitetno vreme jedno sa drugim.

Među njima postoje i neke zajedničke osobine ličnosti: pouzdanost i poštenje. Uz odgovarajuću količinu komunikacije, dva Sunčeva znaka mogu zaista da se razumeju i razviju snažnu ljubavnu vezu.

Ako tražite ozbiljnu vezu, onda kombinacija muškarca Raka i žene Jarca možda nije dobra ideja. Ova ljubavna veza će početi sasvim dobro, ali kako vreme bude prolazilo, pojaviće se mnogo nesporazuma i neće biti tako glatko kako biste želeli.

Svaki muškarac Rak će imati snažnu privlačnost prema ženskoj strani žene Jarca, ali to će lako nestati i teško je održati. Pošto su ova dva lika dijametralno suprotna, žena Jarac može misliti da muškarac Rak nije dovoljno otvoren. Ono što može pomoći da se ovaj odnos reši i usmeri ka putu ka uspehu je upornost i tolerancija.

Žena Jarac i Muškarac Lav

Jarac je štediša i uvek preferira da bude spreman za crne dane, dok je znak Lava potpuni rasipnik. Koncept štednje za budućnost nikada ne pada na pamet Lavu koji troši do mile volje na svoje hirove i mašte.

Iako postoji mnogo razlika u ovom ljubavnom meču, mogu se pronaći i neki pozitivni elementi. Kao posvećenost i vera. Oba partnera veruju u dugoročne veze i ovaj aspekt će im u velikoj meri funkcionisati.

Potrebna je ogromna količina strpljenja i pravi stav da se stvari podudare sa ovim parom. Muškarac Lav je veoma zahtevan i stalno mu je potrebna pažnja koju žena Jarac možda neće moći da pruži.

Muškarac Lav, koji je kralj, veoma je okrutan i to se možda neće baš uklopiti sa obično mekom ženom Jarca. Na kraju krajeva, on je lav i prirodno teži da dominira. Odnos između žene Jarca i muškarca Lava biće veoma živ iu njemu će uvek postojati neka stalna aktivnost, dobra ili loša.

Žena Jarac i Muškarac Devica

Problem dolazi u ovom trenutku. I Devica i Jarac su toliko zaokupljeni svojim poslom i sopstvenim ciljevima da možda zaborave da provode posebne trenutke jedno sa drugim. Jarac želi da stigne do vrha i to nije sve, on želi da stigne tamo pre bilo kog drugog.

Ovaj par može zajedno da postigne sve što poželi u životu. Osim nekoliko preokreta sa kojima se mogu suočiti, a koji su sasvim normalni u svakoj vezi, rođeni u horoskopskim znacima Device i Jarca stvoreni su jedno za drugo.

Oni ne samo da se lepo dopunjuju, već dele i snažnu vezu. Prvobitna privlačnost između žene Jarca i muškarca Device će se sigurno dogoditi i definitivno će trajati zaista dugo. Žena Jarac ima veštinu da natera muškarca Devicu da se eksplicitno izrazi i iznese svoja skrivena osećanja.

Muškarac Devica čini da se njegova žena Jarac oseća sigurno, a ona ga, s druge strane, zaista voli sa svom strašću i brigom koju može da ponudi. Žena Jarac i muškarac Devica su veoma slični čak i po svom načinu života i po načinu na koji rešavaju nekoliko teških životnih pitanja. Stoga je ljubavna veza između muškarca Device i žene Jarca odlična.

Žena Jarac i Muškarac Vaga

Vage se razbacuju i vole da žive punim plućima. Jarac ne veruju uvek u prepuštanje jer shvataju vrednost stvari i to može stvoriti mala trvenja u odnosu između ova dva horoskopska znaka. Takođe, kada je reč o ekspresivnosti, Vaga će dati svoje srce, nikada ne moraju dvaput da razmišljaju pre nego što proglase svoju ljubav Jarcu.

Međutim, Jarčevi, pošto su pomalo diskretni, nisu toliko ekspresivni u priznanju ljubavi drugoj osobi. Na duge staze, ako njih dvoje shvate razlike, onda put pred njima izgleda dobro.

Kombinacija muškarca Vage i žene Jarca možda neće biti toliko uspešna zbog jedinstvene prirode svakog od ovih znakova horoskopa. Kao pojedinci, njih dvoje imaju suprotne ličnosti koje se možda ne uklapaju savršeno. Oni nemaju iste stavove o ulogama koje žele da igraju u životu.

Na primer, muškarac Vaga voli da privlači pažnju. Iako možda nisu neozbiljni, vole društvo žena. A žena Jarac koja ozbiljno gleda na život možda neće mnogo ceniti svog muškarca Vagu. Svečani pogled na život žene Jarca ponekad može iznervirati muškarca Vagu i ako nije prisutno duboko razumevanje, trvenja će biti mnoga.

Žena Jarac i Muškarac Škorpija

Škorpije su previše izražajne u vezi sa bilo čim i svime što osećaju, a to se dopada Jarcu. Međutim, Jarčevi su potpuno suprotni i ne izražavaju se tako eksplicitno. Ljubavni odnos između domorodaca Škorpije i Jarca ima sjajne šanse da funkcioniše na duge staze, iako je potrebno malo napora od oboje. Svaka veza će se suočiti sa nekoliko malih razlika, ali neosporan kvalitet i Škorpije i Jarca je njihova sposobnost da prevaziđu ove razlike kako bi njihova ljubav procvetala.

Veza između ovog para može biti izuzetno jaka. Nema sumnje u to: čak i ako se žena Jarac i muškarac Škorpija mogu suočiti sa nekoliko problema, oni se mogu lako rešiti. Jedina prepreka između njih dvoje je njihov ego i teškoća u međusobnoj saradnji i prilagođavanju. Međutim, muškarac Škorpija i žena Jarac bi bili divan par. Žena Jarac bi pokazala svoju potpunu privrženost svom muškarcu Škorpiji i to bi ga učinilo bližim njoj.

Umetnost muškarca Škorpije da izvuče ženu Jarca iz njene zatvorene školjke takođe ulepšava njihov odnos. Par deli neverovatnu hemiju. Ljubav i strast između ova dva horoskopska znaka se jasno vide i to je snaga njihovog odnosa. Način na koji žena Jarac i muškarac Škorpija balansiraju jedno drugo na skali ljubavi je nešto što vredi živeti. Sve u svemu, to je sjajna ljubavna veza!

Žena Jarac i Muškarac Strelac

Strelac voli da se druži, upoznaje nove ljude i druži se sa bliskim i dragim ljudima, ali Jarac je samo ograničen na svoju malu grupu ljudi i ne voli žurke za razliku od Strelca. Jarac misli o Strelcu kao o nekom ko je manje odgovoran i pomalo nezreo. Moraju mnogo da nauče jedno od drugog da bi njihova veza uspela. Tek tada ova veza u horoskopu ima šanse da funkcioniše za ceo život.

Prvih nekoliko dana veze između žene Jarca i muškarca Strelca biće puna ljubavi i zabave, ali će sigurno stvarati probleme na duge staze. Da bi njihova veza funkcionisala glatko, muškarac Strelac i žena Jarac moraju da daju komplimente jedno drugom, što se dešava veoma retko.

Muškarac Strelac voli način na koji je žena Jarac jaka i čvrsta u svojim odlukama, ali jedina mana može biti njen introvertan stav koji može stvoriti gomilu problema. Ako oboje žele da se njihov odnos stabilizuje na duge staze, potrebni su zajednički napori obe strane i od mnogo toga se treba odreći.

Žena Jarac i Muškarac Jarac

Kada su dva Jarca uključena u vezu, oni moraju da donesu proračunate odluke i da se postaraju da odgovornosti podjednako podele između njih dvoje. Budući da su ozbiljne ličnosti, potrebno je mnogo posla da se uradi na frontu odnosa da bi se oslobodili svojih inhibicija i više govorili o svojim potrebama.

Ambicije, ciljevi i karijera će uvek biti prvi prioritet za Jarce i kada oba partnera ignorišu svoj lični život i stave svoju profesiju ispred druge osobe, sigurno će doći do svađa.

Oba Jarca bi trebalo da razbiju monotoniju i odvoje vreme, možda avanturistički odmor ili egzotičan odmor gde mogu da provedu kvalitetno vreme jedno sa drugim, kao i da se zabavljaju!

Još jedan važan faktor je da oba partnera povremeno moraju svesno da odvoje vreme od svojih zauzetih karijera i da ga ulože u svoju vezu. Imajući prednost podudaranja ličnosti, oni imaju sposobnost da stvari funkcionišu na pravi način ako samo oba partnera znaju kako da zaobiđu svoju ozbiljnost.

Žena Jarac i Muškarac Vodolija

Dilema je u tome što oni mogu biti toliko upleteni u svoja zanimanja da mogu zanemariti svoj ljubavni spoj i kompatibilnost. Ova veza može dovesti do nedostatka naklonosti, strasti i romantike. I Vodolija i Jarac mogu ispasti nepovezani i udaljeni. Stoga, ova veza zahteva nekoliko prilagođavanja da bi bila uspešna. Vodolija će morati malo da kontroliše svoju društvenu prirodu i pokuša da razume Jarčevu prizemljenu ličnost. Jarac će morati da unese strast i žar u vezu.

Horoskopski meč između muškarca Vodolije i žene Jarca ima više šansi da završi u iskrenom i neraskidivom prijateljstvu. Muškarac Vodolija je izuzetno ekstrovertan i voli da izlazi i upoznaje ljude oba pola. Ovo može da povredi potrebu za sigurnošću koju žena Jarac zahteva od svog ljubavnika.

Previše je oprezna i konzervativna da bi prihvatila stalnu potrebu muškarca Vodolije za novim iskustvima. Čak je i njegova nepredvidljivost iscrpljuje. Ali, ako su spremni da ulože napore i uzmu međusobne razlike kao prednost, ova ljubavna kompatibilnost definitivno može biti jedna od najboljih ikada.

Žena Jarac i Muškarac Ribe

Jarčevi su veoma organizovani i ne vole kada stvari nisu planirane i kada su haotične. Dok horoskopski znak Riba ne brine mnogo o strukturi ili planiranju, Jarac brine. Ovu razliku će možda morati da razrade oba partnera jer će ona formirati korene mnogih problema koji mogu uslediti.

Horoskopski znak Riba mora da nauči svog ljubavnika Jarca da bude osetljiviji, dok Jarac mora da nauči Ribe da budu organizovanije. Ribe su podložne i pomoći će Jarčevima da oslobode svoje inhibicije i puste svoja osećanja da izađu na videlo.

Kada se muškarac Riba i žena Jarac spoje, to mogu da održe veoma dugo. Strastvena strana muškarca Ribe i osetljivost žene Jarca savršeno će se dopunjavati. Uz beskrajnu ljubav koju muškarac Riba pokazuje prema svojoj ljubavnici, žena Jarac će biti zadovoljna i osećaće se sigurno u ovoj toploj vezi. A žena Jarac će biti zadovoljna načinom na koji se muškarac Riba ponaša prema njoj.

Žena Jarac nije baš izražajna niti pokazuje svoja ljubavna osećanja i uz pravi pritisak muškarca Ribe, može da odbaci svoje kočnice i postane izražajnija. Dugoročno gledano, ovaj ljubavni meč horoskopa će biti uspešan.

Zabavljanje sa Ženom Jarcem

Ne prilazite ženi Jarcu sa bilo kakvim skrivenim planom. Budite iskreni jer će ona prozreti kroz vas. Ako naučite da je cenite, ona će procvetati u vašim rukama.

Žena Jarac nije izbirljiva. Ne možete je ubediti da troši novac na skupe vikende i skupe restorane. Ona svoj teško zarađeni novac ne rasipa na kupovinu bilo kakvih stvari.

Žena Jarac bi volela da je odvedete kod nekog od svojih rođaka. Biće srećna da od njih sazna da ona čini razliku u vašem životu.

Ako ste kulturan i obrazovan čovek bićete iznenađeni znanjem ove žene o tehničkom i metafizičkom.

Ona je tip koji ostaje kod kuće, ali ako želite da je izvedete negde, videćete da je spremna za deset minuta. Veoma je tačna i ceni vreme.

Astrolozi tvrde da ne postoje tipične karakteristike za ženu Jarca, tako da ove poglede ne morate uzimati kao orijentir, već kao širi opis žene Jarca. Postoji nešto jedinstveno i dobro u svakoj Božjoj tvorevini „ženi“, a vi imate izbor da uživate i učite o njima u svojim privatnim trenucima.

Saveti da Zavedete i Zadržite Ženu Jarca

Uvek je teško pogoditi kako žena Jarac može da reaguje na vaše napredovanje i zavodljivost. Ponekad je spremna na sve vrste avantura, ali ponekad želi samo lojalnost i pouzdanost. Kada ste u nedoumici, zauzmite neutralan stav: ne gurajte je previše, pokažite svoju naklonost, ali više kao prijatelj i kada se ona smiri sa vama, okušajte sreću bez oklevanja.

Imajte na umu da žena Jarac ima prioritet u životu: njena karijera. Čak i na odmoru uspeva da radi! Ne kritikujte ovu osobinu njene ličnosti ili će vas verovatno kategorisati kao budalu koja nikada neće uspeti u životu. I tako, neće biti šanse da se zaljubi u tebe.

Pokušajte da svojoj ženi Jarcu ponudite zabavu koja zaista menja njene ideje: pešačenje u prirodi ili mini krstarenje će je svakako oduševiti i inspirisati! Verna, ozbiljna, pouzdana, žena Jarac koju volite ima moralne i veoma stroge principe, a ona želi da pronađe slične kvalitete u svom ljubavniku.

Ona zaista teži da izgradi dugotrajnu vezu koja može izdržati test vremena. Takođe želi da ima snažnog saputnika, koji bi mogao da je podrži i da se nosi sa njom u životnim nedaćama. U suprotnom, njenom partneru se ne bi moglo verovati, a još manje mu se diviti, a ona ga stoga ne bi mogla voleti.

Ukratko, ne budite prevrtljivi sa njom i ne savetujte da bežite od svojih obaveza ili ćete je sigurno izgubiti! Naravno, žena Jarac je toliko vezana za svoje navike da će verovatno nerado raskinuti s vama. Ali između vas i nje će se podići zid ćutanja i nerazumevanja.

Ponekad žena Jarac može biti podložna kontradiktornim planetarnim uticajima koji mogu potkopati njeno samopouzdanje. Ako uspete da je podržite u ovim trenucima, da izbegnete situacije koje povećavaju anksioznost, da je umirite dok stvarate atmosferu blagostanja u vašoj vezi, možete biti sigurni da će njena osećanja prema vama tada postati jača nego ikad!

Predhodni ČlanakSledeći Članak

Slični Članci