Godišnji Horoskop Rak 2022

Veze su bile tema koja se ponavlja u poslednje četiri godine  i, budimo iskreni, tokom celog Vašeg života kao saosećajnog Raka. Međutim, kosmičko poravnanje 2022. dozvoljava da se oslobodite obaveza i izrazite svoju retko viđenu divlju stranu. Kako se zvezde neraskidivo poravnjavaju, one Vam pomažu da uživate u ukusu istinske slobode. Ove godine ste pozvani da posvetite značajno vreme vizionarskom radu.

Pronađite inspiraciju učenjem, putovanjem (u sigurnim granicama) i odlaskom daleko od Vaše zone udobnosti. Mogli biste razviti preduzetničku ideju, uspostaviti se kao misaoni lider ili objaviti sopstvene medije u prvom kvartalu 2022.

Po prvi put od 2011, Jupiter leti kroz Ovna od maja do oktobra, donoseći Vam veliki uspeh ili potpuno novi profesionalni put (ili oboje!). Vaša ambicija je aktivirana, a Vaši prioriteti su postali jasni. Oni NE podrazumevaju brigu o emocionalnim potrebama drugih osoba. Pokušaj da to učinite je medveđa usluga za oboje, što će neki Rakovi prvi put prepoznati. Gde usmeriti tu zaostalu energiju? U misiju sopstvene duše, naravno.

Ljubav

Ljubav i sex se vraćaju Rakovima 2022.  i to na velika vrata. Počevši od 18. januara, karmički Južni čvor će ključati u Škorpiji, omogućavajući strastvena i erotska istraživanja u izobilju. Dok je Venera retrogradna od 1. do 29. januara, planirajte romantične izlaske i neka varnica ponovo zaiskri. Izlazite kad god je to moguće jer nikad ne znate koga ćete sresti ove godine.

Pomračenja 16. maja i 25. oktobra mogu oživeti zavidne fantazije parova. Ako želite da imate decu ove godine, napravite plan plodnosti i dajte sve od sebe tokom meseci pomračenja. Često izlazite kao par i iskoristite sve prilike za fotografisanje koje se pojave. Ali nemojte štedeti na važnim stvarima. Strukturisani Saturn je i dalje u Vodoliji, vašoj osmoj kući zajedničkih poslova, do kraja godine. Budite odlučni o statusu Vaše veze. Preduzmite sledeći korak, kao što je kupovina imovine ili sastavljanje testamenta. Jupiter u Ribama, planeti slobodnog duha, donosi istinu, putovanja i transformaciju do 10. maja, a zatim ponovo od 28. oktobra do 20. decembra.

Novac i karijera

Da li je moguće zaraditi novac dok spavate? Ozbiljni Saturn kaže „Da!“ na pasivni prihod u 2022 dok prolazi kroz Vašu osmu kuću za ulaganja. Bez obzira da li kupujete nekretninu za iznajmljivanje, ili prodajete časove i proizvode, razmišljajte o tome da budete svoj gazda. Ali nemojte u potpunosti isključiti mogućnost korporativnih veza. Preduzimljiv Od 10. maja do 28. oktobra, Jupiter ulazi u Ovna i vaše profesionalno deseto polje. Možda ćete moći da dobijete unosan posao kao izvođač radova. Držite kofer pri ruci. Možete putovati na posao dok je Jupiter u Ribama pre 10. maja ili od 28. oktobra do 20. decembra. Medijski rak bi mogao da doživi vrhunac. Vreme je da napišete tu knjigu ili pokrenete taj modni blog!

Zdravlje

Ima dobrih vesti! Jupiter, vitalna, živahna planeta, nalazi se na svom srećnom mestu (vaše deveto polje) dok prolazi kroz Ribe do 10. maja, a zatim ponovo od 28. oktobra do 20. decembra. Bilo da plešete, jašete ili učite da surfujete, kretanje je bitno. Jupiter je bog gozbe, a ljubav vašeg znaka prema gurmanskim užicima čini da je previše lako dobiti na težini. Primenite pravilo 80/20: Držite se zdrave, čiste ishrane za većinu obroka i uživajte u redovnoj poslastici!

Sa Saturnom koji je usidren u Vašoj osmoj kući jednu poslednju punu godinu, reproduktivno zdravlje je u centru pažnje. Ove godine, regulisanje ciklusa i nivoa hormona može dovesti do ugodnijeg seksualnog života. Kada Mars uđe u Blizance 20. avgusta, možda ste raspoloženi za detoksikaciju ili čišćenje.

Porodica i prijatelji

Početkom godine ponovo se povežite sa udaljenim prijateljima i rođacima. Možete planirati posetu ili zajednički projekat, što je dobar razlog da se ponovo povežete od 18. januara 2022. do 17. jula 2023. kada Severni čvor ulazi u Bika. Pronađite pravi format za okupljanje nekih od divnih ljudi koje poznajete. Ostavite mesta za nove prijatelje koji bi mogli da stignu blizu pomračenja 30. aprila i 8. novembra. Mars ulazi u Blizance i Vašu dvanaestu kuću oproštaja 20. avgusta na period od osam meseci.

Slični Članci

Ostavi Komentar