Godišnji Horoskop Ovan 2022

Pripremite se, Ovnovi, pošto će 2022 biti jedna od najznačajnijih godina koje ste doživeli u poslednjih deset godina. Sve počinje 10. maja, kada Jupiter ulazi u Ovna, pojačavajući vaše lične ambicije i snove do 28. oktobra. Pošto je ovo prvi put da vas je Jupiter posetio od 2011. godine, njegov dolazak u vaš znak i vašu prvu kuću najavljuje početak potpuno novog poglavlja u vašem životu. Jupiter je planeta sreće, rasta i preuzimanja rizika.

I dragi Ovnovi, zaslužili ste pravo na to: od 2010. do 2018. Uran je bio u vašem znaku, provodeći vas kroz egzistencijalne testove i ozbiljnu pretragu duše. Uskoro ćete se upustiti u sledeću fazu svog životnog putovanja.

Jupiter će prva četiri meseca 2022. provesti u Ribama, vašoj dvanaestoj kući, na putovanju isceljenja koje će se ponavljati od 28. oktobra do 20. decembra pre nego što se uputi u Ovna da završi godinu.

Ljubav

Ova godina označava prelomni trenutak koji će biti i gorko sladak i uzbudljiv. Kada napustite nešto što ste prerasli – ograničavajuće uverenje, nezdravu dinamiku ili vezu koja za vas više ne funkcioniše – pravite mesta za potpuno novo poglavlje u svom ljubavnom životu.

Dok je Venera retoborna do 29. januara, odredite svoje ljubavne ciljeve, a zatim preduzmite akciju. Ako se previše žrtvuješ ili se držiš fantazije, nešto se mora desiti. Kada Jupiter uđe u Ovna i vašu autonomnu prvu kuću od 10. maja do 28. oktobra, nećete moći da ugrozite svoju ljubavnu viziju.

Početkom 20. avgusta, požudni Mars (vaš vladar) počinje sedmomesečnu turneju kroz Blizance koji vole raznolikost, tražeći više slobode i vremena za igru. U drugoj polovini sezone, slobodoumnost Ovnova može im omogućiti da žongliraju sa više saigrača.

Novac i karijera

Horoskopski znak Ovan ulazi u 2022. godinu, sa novim poduhvatima i tehnikama. Kada se 18. januara lunarni čvorovi prebace u Bika i Škorpije (vašu finansijsku osovinu), kretanje novca može da vas odvede u neočekivane pravce. Sa pomračenjima koja pogađaju ove znakove tokom cele godine, budite budni i spremni da se okrenete u trenutku.

Preduzetni Jupiter se vraća u Ovna prvi put od 2010-11! Očekujte uspeh u poslovanju od 10. maja do 28. oktobra dok je planeta koja širi horizont u vašem znaku.

Zdravlje

Vreme je za detoksikaciju! Vreme je da da prekinete loše navike. Prestanite da pušite, poboljšajte svoju ishranu i pređite na hidratantna pića poput zelenog čaja i soka od aloe vere umesto beskrajnih pijenja kafe. 10. maja, živahni Jupiter se vraća u vaš znak, dajući vam galaktički sjaj. Povećajte nivo svoje kondicije učestvujući u avanturističkim sportovima ili takmičarskim izazovima!

Sa ulaskom južnog čvora u Škorpiju 18. januara, možete započeti seksualno isceljenje! Ravnoteža hormona može biti ključ za upravljanje anksioznošću ili poremećajima sna, pa proverite svoje nivoe. Hiron, kometa „ranjenog iscelitelja“, u Ovnu je peti put za devet godina (2018-27). Ovo je moćan ciklus za otkrivanje sopstvenih sposobnosti isceljenja. Istovremeno, možda se suočavate sa porodičnom traumom, kao i sa besom i tugom. Po potrebi, povucite se iz izazovnih situacija. Ovo je odlično vreme da se uključite u dubok rad sa tradicionalnim i mističnim praktičarima.

Porodica i prijatelji

Ozbiljni Saturn provodi celu godinu u zamišljenoj Vodoliji i vašoj zajedničkoj jedanaestoj kući. Družite se sa ciljem na umu, bilo da je to da proširite svoju svest ili da se mobilišete za cilj. Dok se Jupiter kreće između Riba i vašeg usamljenog dvanaestog polja i Ovna, bićete fokusirani na sebe i biće vam potrebno dosta vremena za „ja“. Planirajte nostalgična okupljanja tokom ciklusa Riba, koji traje do 10. maja, a zatim se ponovo nastavlja od 28. oktobra do 20. decembra. Povežite se sa mentorima, značajnim rođacima i prijateljima koji mogu da proniknu u vašu dušu.

Vaša lična moć i uticaj na druge ljude će se vratiti kada Jupiter prođe kroz Ovna od 10. maja do 28. oktobra. Okupite se sa prijateljima koji jure velike snove! Vašeg galaktičkog čuvara Marsa biće lako uočiti kada uđe u Blizanca 20. avgusta, nadopunjujući vašu komunikativnu, kooperativnu treću kuću do 25. marta 2023.

Slični Članci

Ostavi Komentar