Godišnji Horoskop Lav 2022

Lavovi po prirodi vole zajednicu, i poslednjih godinu dana zvezde su podstakle Vaše instinkte za spajanjem. Partnerstva su, i nastaviće da budu glavna tema u 2022. godini, ali ćete takođe dobiti dozu slobode i istraživanja kada se Vaš fokus preusmeri na lični rast koji zadovoljava Vašu dušu.

Jupiter prelazi u Ribe, Vašu osmu kuću intimnosti i investicija, neposredno pre Nove godine, gde će ostati do 10. maja 2022, pre nego što napravi poslednji krug od 28. oktobra do 20. decembra 2022. Tokom oba prolaska, ovo će biti period koji će pozitivno uticati na Vaše finansije i probudiće Vaše erotsko biće. Ali pre nego što se previše vežete, znajte da će sloboda biti Vaš najveći afrodizijak, od 10. maja do 28. oktobra, dok Jupiter posećuje vatreni znak Ovna.

Bićete usredsređeni na obrazovanje, preduzetništvo i mogućnosti putovanja tokom ovog ciklusa. U međuvremenu, Vaš profesionalni put nastavlja da ima mnogo obrta i zapleta, trend koji će se nastaviti do 2026. godine, ali bi mogao da dostigne vrhunac 2022. i 2023. dok se Uran i severni čvor provlače kroz Bika i Vaš profesionalni sektor. Koliko god da uživate u planiranju, najbolje je da sada budete kopilot ove avanture sa univerzumom.

Ljubav

Saturn ulazi u Vodoliju i svoju poslednju punu godinu provodi u kući Vaše ljubavi. Dok žudite za sigurnošću, okolnosti (ili udaljenost) mogu sprečiti Vas i Vašu ljubav da napredujete. Dobra vest je da Vaš seksualni život zbog toga neće patiti. Do 10. maja Jupiter je žustar u Ribama i Vašem erotskom osmom polju (i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra). Spremni ste da isprobate nove stvari, sa ili bez partnera. Ovaj ciklus, u svakom slučaju, otkriva Vašu divlju stranu.

Novac i karijera

Počevši od 18. januara, karmički severni čvor ulazi u Bika i Vašu desetu kuću uspeha, najavljujući veliki razvoj karijere. Ovaj ciklus od 18 meseci daje sjaj Vašim snovima ako radite ono što volite. Mogli biste postići nove nivoe liderstva ili se uspostaviti kao stručnjak ili uticajna osoba. Da li ste zaglavili sa lošim poslovnim modelom? Oslobađanje je Vaša kosmička dužnost ove godine, posebno od 10. maja do 28. oktobra, kada Jupiter ulazi u Ovna i Vaše preduzetničke devete kuće. Da li ste ikada poželeli da budete digitalni nomad ili da putujete zbog posla? Mogli biste ići „na poslovni put“ sredinom godine. Pre 10. maja, investicije bi se mogle dobro isplatiti (i ponovo posle 28. oktobra). Unapredite svoje tehničke veštine pre kraja godine kada Mars uđe u Blizance 20. avgusta.

Zdravlje

Rezolucije za bolje zdravlje su na vrhu Vaše liste prioriteta za 2022. godinu što može uključivati odbacivanje nekoliko loših navika dok je Venera retrogradna do 29. januara. Da li se stres uvukao, pored tih nezdravih uživanja? Smirujuće vežbe, kao što su plivanje i joga, mogu vam pomoći da održite fokus kada lunarni južni čvor uđe u Škorpiju i Vašu ukorenjenu četvrtu kuću. Promene u ishrani takođe mogu pomoći u smirenju. Iznad svega, „briga i prijateljstvo“ može povećati nivo oksitocina.

Porodica i prijatelji

Dom je tamo gde je srce, ali ponekad morate da pobegnete od ljudi do kojih vam je najviše stalo. Sa karmičkim južnim čvorom u Škorpiji, možda ćete se osećati pretrpani obavezama prema roditelju, detetu ili drugoj osobi koja se oslanja na Vas. Prestanite da pokušavate da budete superheroj i umesto toga zatražite podršku. Ovo je godina za povezivanje sa ljudima koji su u istoj životnoj fazi kao i vi. Kupovina ili prodaja kuće mogla bi biti deo Vaše strategije. Kada Mars uđe u Blizance 20. avgusta, Vaša popularnost vrtoglavo raste i mogli biste se naći u centru pažnje.

Slični Članci

Ostavi Komentar