Godišnji Horoskop Blizanci 2022

Blizanci, da li ste spremni da svoje briljantne ideje pretvorite u nešto opipljivo? Kako se kalendar okreće, stiže jedna od Vaših najsrećnijih godina u karijeri, koja Vas imenuje za stručnjaka, lidera i šefa. Ovogodišnja kosmička postava vodi Vaše divlje ideje od apstraktnih do konkretnih. Uspeh će postati osveta koje se ne možete zasititi! 18. januara ćete završiti skoro dvogodišnji period potpunog menjanja koji je počeo u maju 2020. preokrenuo ti život naglavačke – uglavnom na bolje. Tada je Lunarni severni čvor ušao u Blizance, poslavši Vas u neočekivanom pravcu. Bez obzira na to, možda ste se više osećali kao balon koji besciljno luta okolo sa vazduhom koji izlazi iz njega nego kao navođena raketa.

Pripremite se za brzi prelazak sa „potencijalne“ na „kinetičku“ energiju 2022. godine, posebno u drugoj polovini godine. Postavite svoj cilj: Mars, pokretač energije, ulazi u Blizance 20. avgusta i ostaće tamo do marta 2023, dajući Vam dodatno samopouzdanje i harizmu, čisti magnetizam koji će ljudima biti neodoljiv. Kada Jupiter konačno prođe kroz zonu Vaše karijere od 28. oktobra do 20. decembra, dugo odlagani cilj može konačno biti ostvaren ako su Vaše namere i integritet najvišeg kalibra.

Ljubav

Godina počinje refleksivnom, a završava se vatrenom erotskom romantičnom notom. Venera će biti retrogradna do 29. januara, kada je vreme da se povučete iz drame i zaronite dublje u unutrašnje funkcionisanje Vašeg partnera. Obavezno podelite i svoje! Dok je Venera ovde do 6. marta, ranjivost stvara priliku za romansu. 18. januara, Severni čvor ulazi u Bika i Vašu dvanaestu kuću fantazije, otvarajući vrata istraživanju koje pomera granice. Ali prvo se oslobodite kozavisnih obrazaca koji isisavaju život iz Vašeg ljubavnog života.

Briga o sebi, a ne preterano funkcionisanje da bi zadovoljili svog partnera, ključ je za zavodljivosti. Od 20. avgusta do 25. marta 2023. požudni Mars će krenuti na dugo putovanje kroz Blizance. Tokom ovog retkog ciklusa, autonomija i delovanje su važniji nego ikad. Dajte sebi dugu uzicu! Flert, oblačenje i bavljenje stvarima zbog kojih se osećate privlačno nisu sinonim za varanje. U stvari, kada Mars krene retrogradno od 30. oktobra do 12. januara 2023., malo više slobode moglo bi da spase Vašu vezu.

Novac i karijera

Iskoristite prve tri nedelje 2022. godine! 18. januara, severni čvor vođen sudbinom će završiti 18-mesečno putovanje kroz Vaš znak. Ovaj ciklus se dešava samo svakih 18-19 godina, pružajući neuporedivu priliku da se prevaziđu prethodne granice. Odvažni potezi mogli bi se odlično isplatiti do kraja godine, a sa srećnim Jupiterom u Vašem sektoru uspeha do 10. maja – i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra – spremni ste da se popnete na bilo koju lestvicu koju želite. Preuzmi uzde liderstva i usavrši svoje veštine. Tokom cele godine, moćne figure mentora mogu da Vam pomognu u napredovanju. Prepustite se njihovim uputstvima i ne opirite se delu procedure. Posle 18. januara, sa karmičkim južnim čvorom u Vašoj efikasnoj šestoj kući, koristite aplikacije, alarme za podsetnike i pametne sisteme da biste radili pametnije, a ne teže.

Zdravlje

Sa Saturnom u Vašoj zoni putovanja tokom cele godine, Vaši ciljevi zdravlja mogu da Vas odvedu u avanture na velike udaljenosti. Vozite biciklom kroz zemlju, pešačite udaljenim stazama i naučite jedrenje, ili veslanje. Kada se 18. januara lunarni čvorovi prebace u Bika i Škorpije, zdravlje će biti glavni prioritet. Ovaj 18-mesečni ciklus čini lečenje obavezom kojom se morate prihvatiti. Napravite rutinu koja se uklapa u Vaš svakodnevni život i dopunjuje Vaš posao. Postavite pilates loptu ili postavite neku spravu za vežbanje pored radnog stola. Pridružite se teretani u blizini Vaše kancelarije da biste mogli da vežbate između sastanaka. Očistite, detoksikujte i meditirajte.

Potražite holističke/terapeutske tretmane koji će Vam pomoći da se povežete sa višom moći i pristupite dubljim delovima Vaše podsvesti. Oni mogu biti posebno snažni u danima koji prethode pomračenjima 30. aprila i 8. novembra.

Porodica i prijatelji

Pre maja, slobodno vreme će biti dragocena roba, pa se koncentrišite na svoj najuži krug. Druženje jedan na jedan biće najugodnije. To će Vam omogućiti da obradite sve promene u Vašem životu. Samo imajte na umu da prijatelji nisu terapeuti i da Vam odličan savetnik ili trener može pomoći da ublažite pritisak na Vaša prijateljstva. Od 10. maja do 28. oktobra, Jupiterova naelektrisana tura kroz Ovna vraća Vam status društvenog leptira.

Smislene veze su neophodne, ali ćete im pristupiti sa smislom za humor i solidnim timom fascinantnih ljudi. Možete čak i okupiti svoje prijatelje oko aktivnih letnjih aktivnosti kao što su grupne šetnje, duge vožnje biciklom ili timski fitnes izazov. Razmislite o volontiranju ili pridruživanju dobrotvornoj organizaciji u blizini pomračenja 16. maja i 25. oktobra. Ljudi koji dele Vaše vrednosti će željno čekati Vaš dolazak.

Slični Članci

Ostavi Komentar