Godišnji Horoskop Bik 2022

Svako samopoimanje koje imate na početku 2022. može se dramatično promeniti u naredne dve godine. Sve počinje 18. januara 2022. godine, kada Lunarni severni čvor, koji određuje karmu, sudbinu i svrhu, ulazi u Bika prvi put od 2014. godine. Vi imate potencijal da budete svetionik koji nas sve vodi iz naše sebične ljudske destruktivnosti. U najmanju ruku, to je ono za šta vas je svemir sada zadužio, ako odlučite da prihvatite tu misiju.

Bilo da radite ili ne, Lunarni čvor i pomračenja će proći kroz vaš znak 2022. i 2023. godine, uvodeći radikalne promene. Promena je konstanta vašeg stabilnog znaka od 2018. godine, kada je Uran, disruptor, ušao u Bika prvi put od 1942. godine, smestivši se do 2026. Haos je postao vaša „nova normalnost“ sada kada ste na više od pola puta ovog tranzita. Od maja 2022. deo vašeg posla biće da se rešite svega što ste prerasli i da se oprostite od poglavlja vašeg života koje više nije sinhronizovano. Svetla strana je to što se spremate za novi 12-godišnji ciklus, koji će početi 16. maja 2023, kada ekspanzivni Jupiter uđe u Bik prvi put od 2012.

Ljubav

U 2022., mesečev južni čvor prelazi u znak Škorpije, dajući energiju Vašoj kući za odnose od 18. januara 2022. do 17. jula 2023. „Situacija“ koja menja igru može dovesti do susreta srodne duše ili do završetka nedovršenog posla iz predhodne veze. Pazite ko će se pojaviti u blizini dva pomračenja 16. maja i 25. oktobra.

Mesečev severni čvor je u Biku prvi put od 2003. godine, što Vam daje 18 meseci samootkrivanja koje Vas može odvesti u naručje prave ljubavi, ili duboko ojačati vezu koju ste već uspostavili. Dok je Vaša vladarka Venera retrogradna u vašoj istraživačkoj devetoj kući do 29. januara, možda ćete se osećati prinuđenim da tražite zelenije pašnjake. Neki bikovi mogu obnoviti romantičnu vezu sa ljubavnikom na daljinu ili nekim koga ste upoznali na putovanju.

Novac i karijera

Kako se Saturn približava sredini svog putovanja kroz Vodoliju i Vašu desetu kuću vođenu uspehom, ciljevi u karijeri ostaju glavni prioritet (21. marta 2020. do 7. marta 2023.). Održavajte svoj autoritet kao lider kompanije (ili industrije), čak i ako to znači da radite duže nego inače. Kada severni čvor vođen sudbinom uđe u Vaš znak 18. januara, Vaš kosmički kompas može da Vas usmeri u drugom pravcu.

Unapredite svoje veštine i pogledajte kakva iznenađenja donose dva pomračenja Bika 30. aprila i 8. novembra. Kada 20. avgusta u Vašu kuću novca uđe Mars, onaj koji dobija novac, započnite i pratite finansijske mogućnosti. Zatim, pripremite se da se spustite i shvatite šta se dešava dok je Mars retrogradan od 30. oktobra do 12. januara 2023.

Zdravlje

Prilagodite svoj fitnes plan tako da odgovara Vašem životnom stilu. Sa Saturnom u Vašoj zoni dostignuća, koristite aplikaciju da pratite svoj napredak i razmislite o saradnji sa trenerom ili privatnim učiteljem kako biste bili sigurni da ćete ispuniti svoje ciljeve. Bikov severni čvor gura vas iz vaše zone udobnosti. Međutim, ako se ne zagrejete i ne naučite pravilno držanje, Vaš hrabar duh može dovesti do povrede. Od 10. maja do 28. oktobra, visokoumni Jupiter će prolaziti kroz Vašu duševnu dvanaestu kuću. Uronite u vodene sportove kao što su plivanje ili jedrenje. Posle 20. avgusta, motivator Mars će Vam pomoći da razvijete održivu i prijatnu rutinu.

Porodica i prijatelji

U 2022. popularnost Vam vrtoglavo raste! Do 10. maja, Jupiter u Ribama će pojačati Vaš timski duh (i ponovo posle 28. oktobra). Okupite ljude oko sebe, ali ne preterujte. Sa lunarnim severnim čvorom u Biku, biće Vam potrebno dosta vremena da se bavite ličnim interesima bez osećaja obaveze prema bilo kome. Dva pomračenja u znaku Bika, 30. aprila i 8. novembra, menjaju Vaš kurs. Možda ćete prekinuti veze sa jednom grupom ljudi da biste napravili mesta za drugu, posebno ako su Vaši životni ciljevi više usklađeni sa novom posadom. Međutim, od 10. maja do 28. oktobra, kada Jupiter uđe u Vaše sentimentalno dvanaesto polje, nostalgija će zavladati. Ponovo se povežite sa porodicom i starim poznanicima.

Slični Članci

Ostavi Komentar