Žena Strelac „Ne Drži je Mesto“

kakva je zena Strelac

Žena Strelac je sanjar. Ona nije ambiciozna, ali je sanjar. Velika je razlika u tome da budete strastveni prema svojim snovima i ambicijama. Oni su odvojeni i u mislima i u obliku. Dok žena Lav ili Škorpija može imati ambicije, žena Strelac će sanjati da istražuje nove planete i razume svet. Ona će sanjati da putuje i istražuje.

Ženu Strelca zanima i ko je zaista otkrio Ameriku i šta je novo što budizam donosi ljudskom biću. Ona može da vas fascinira na vašem prvom sastanku svojim strastvenim istraživanjima teologije i biće fascinirana vama ako joj možete dokazati da Bog postoji svuda, bilo u njenoj kuvarskoj knjizi ili u mitovima.

Pošto voli da putuje, žena Strelac zna mnoge priče kojima će vas očarati na prvom sastanku. Pošto se njena interesovanja kreću od politike do promena zakona i običaja, ona će se dobro informisati i stalno će vas impresionirati svojim znanjem. Takođe je dobra u organizovanju sjajnih žurki. Ona je žena izobilja iu bukvalnom i u metaforičkom smislu te reči, pri čemu obilje postaje i sastavni deo njenog šarma.

Žena Strelac samo po informativnom apetitu liči na ženu Blizanca, ali njeno interesovanje prevazilazi vesti na TV kanalima. Iako je žena Strelac dinamična, ona je mnogo sporija od žene Ovna i spremna je da se žrtvuje za druge, ali ne toliko kao žena Devica.

Ekstravagantna žena Strelac je visoka, snažna i razvijena. Uz ovu ženu, počećete da uživate u običnim oblicima života, često u zadovoljstvima koja su generalno idilična, kao što je zasluženi odmor posle mnogih meseci rada i truda.

Žena Strelac je uvek topla, sveža, strastvena, entuzijastična, pričljiva, brza i velikodušna.

Ličnost i Osobine Žene Strelac

Ona nije vrsta žene koja će reći ono što želite da čujete. Možda će na kraju davati paušalne izjave i postavljati vam neugodna pitanja, ali u isto vreme može vam samo reći nešto toliko neverovatno da ćete se osećati kao da pevate i letite visoko!

Žena Strelac je izuzetno nezavisna i ozloglašena je po tome što je posvećena kućnim obavezama. Ona bi bila srećna da ceo život provede sama. Ne mogu da sede besposlene, stalno će razmišljati o nečemu, raspravljati o tome, iznositi stavove o tome. Ima jak smisao za humor i potpuno je zabavna. I ona kao Strelac nije svesna taktičnog stila razgovora. Od nje se uopšte ne može očekivati diplomatija.

Žena Strelac ne može da podnese da joj se kaže da uradi bilo šta. Ona nikada neće slediti naređenja, umesto toga, morate je ljubazno pitati i vaš posao će biti obavljen. Možda ćete na kraju pomisliti da joj nedostaju osećanja, ali potpuno ste u krivu. Žena Strelac će plakati nad emotivnim filmovima i verovatno će svaku poštu, pismo ili poklon koji ste dali bezbedno čuvati kod nje.

Sve dok joj dozvolite da bude svoja, obasipaće vas najvećom pažnjom, privrženošću, lojalnošću i svojim poverenjem.

Žena Strelac je zaljubljena u sam život. Život bi trebalo da se živi punim plućima i uživa u njemu. Nikada neće izgubiti veru u budućnost, čak i ako je imala nekoliko teških padova u životu. Ona je simbol optimizma, a njen optimizam, kao kod muškarca Strelca, zaista je zarazan.

Ljubavne Osobine Žene Strelca

Direktan način koji u potpunosti karakteriše ženu Strelca gotovo je uvek vidljiv u njenom ponašanju: ona se ne može odvratiti da bude direktna i iskrena strahom od nanošenja bola ili patnje. Tako ona neće imati zastoja da prizna partneru da želi da prekine vezu, ma koliko ga jako volela ranije.

Žena Strelac ima jasnu prednost prema kratkim ljubavnim aferama jer ne može da toleriše da joj veze budu prepreka njenoj nezavisnosti i slobodi. Njena osećanja su romantična i čudna u isto vreme. Nestabilnost vlada u svim njenim vezama i ona se smenjuje između neodlučnosti i privlačnosti. Ali kada konačno odluči da se skrasi, žena Strelac će biti veoma savesna supruga i majka.

Zbog njenog nepokolebljivog optimizma i životne radosti, status slobodne ili neudate žene je uopšte ne pogađa. Štaviše, ona mrzi previše obavezujuće veze. Stoga bi žena Strelac mogla biti deo ovih srećnih samaca kojima ne smeta da intenzivno uživaju u svim zadovoljstvima koja su im dostupna – dok je neko ne obori sa nogu.

Kada je zaljubljena, žena Strelac je potpuno uložena u vezu: ona živi kroz partnera i odgovara na bilo koji njegov zahtev. Ali kada više ne voli, ne tražite od nje da se potrudi: ona više neće moći da napravi nijedan kompromis i pokušaće da vrati svoju nezavisnost korak po korak. Drugim rečima, žena Strelac ima moć da se oslobodi veze kada želi.

Brzo se zaljubi u nekoga ili raskine kada je razočarana. Žena Strelac može biti sklona da se zaljubi na prvi pogled, a retkost je da poznaje samo jednu veliku ljubav u svom životu. Može joj se desiti i da počini neverstvo, ali će se uvek vratiti kući ako i dalje voli istog čoveka, a onda će tražiti da joj se oprosti kao što bi mogla da oprosti sebi.
Svaki par može doživeti sukobe. U njenim odnosima, razlike koje uključuju verska ili ideološka rivalstva, klasne ili profesionalne razlike su izuzetno opasne. Neka usklađivanja pogleda i stavova je neophodna za opstanak para.

Žena Strelac Slaganje sa Drugim Horoskopskim Znacima

Strelac, nezavisni znak horoskopa, pripada elementu vatre, koji je element intenzivne aktivnosti.

Isto kao i Ovan i Lav, ali to ne mora da znači da je žena Strelac posebno kompatibilna sa njima – oni moraju da se dogovore oko zajedničkih ciljeva. U tom slučaju žena Strelac nije uvek nekompatibilan sa, recimo, vodenim znacima Raka, Škorpije i Riba, iako su oni prilično različiti. Treba uzeti u obzir sve karakteristike svakog znaka.

Uopšteno govoreći, ženi Strelcu je neprijatno u bilo kakvom odnosu sa ograničenjima i obavezama. Žena Strelac želi da bude slobododna. Partner koji pokušava da ograniči tu slobodu moraće da bude veoma zavodljiv da bi zadržao Strelca.

Žena Strelac može dati vezi sve i držati se toga u potpunosti, ako to nije naređeno ili prinuđeno. Slobodan izbor je paradoks, a Strelac ga živi.

U svakom slučaju, partner će sigurno mnogo osetiti i dobiti mnogo od toga, ma koliko veza bila kratka i neizvesna. Postoji intenzitet i strast, čak i ako žena Strelac uvek rezerviše mali kutak uma za nešto drugo, nešto što ne želi da deli.

Žena Strelac i Muškarac Ovan

Strelce odmah privlači Ovan i oboje će laskati jedno drugom da bi dobili seks. Zajedno su sjajni kao prijatelji i ljubavnici i uživaće u životu punom ljubavi i zabave. Ovan voli da inicira ideje i Strelac će se rado složiti s tim.

Oni razumeju pozitivan pogled jedni na druge na život i brzo opraštaju i zaboravljaju greške. Imaće mnogo toga zajedničkog, imaće slične ciljeve, ali im je potrebna sopstvena sloboda i prostor. Ovan i Strelac vole da deluju na doživljaj života i ne samo da čitaju i slušaju druge kako pričaju o njemu.

Možete nazvati par sa ovim astrološkim ljubavnim spojem savršenim spojem emocija i spojem stvorenim jedno za drugo. Muškarac Ovan ima sposobnost da svoju ženu Strelcu zadrži oko sebe svojom mudrošću, dok je žena Strelac šarmer maštovitog uma.

Muškarca Ovna potpuno usisa šarm svoje dame, a ona takođe voli da se zabavlja njegovim šalama i humorom. Kao i svaka druga veza, i ova ima nekoliko problema koji su, međutim, beznačajni u odnosu na njihove pluseve.

Žena Strelac i Muškarac Bik

Za uspešnu vezu i Bik i Strelac moraju da daju dovoljno prostora jedno drugom i moraće da nauče da cene jedno drugo. Strelac mora da nauči da najviše voli dom i trebalo bi malo da smanji svoj bezbrižan stav. Ali ono što može da učini da veza funkcioniše jesu nepromišljena priroda Strelca i mudrost Bika. Umesto da pokušavaju da prate život jedno drugog, ako par odluči da se prilagodi veza će definitivno uspeti!

Muškarac Bik ima tendenciju da preuzme kontrolu nad vezom. On ima za cilj da bude donosilac odluka i može očekivati da će njegova žena Strelac prihvatiti njegove odluke i u potpunosti ih se pridržavati. Ovo bi moglo dovesti do trvenja u njihovom ljubavnom meču, jer žena Strelac ima svoja sopstvena simpatija i nesklonost i teži da ih čvrsto stoji uz njih.

Najbolje funkcioniše ako muškarac Bik daje malo prostora i slobode ženi Strelcu, a ona će zauzvrat dati sve od sebe da učini vezu prijatnom za svog muškarca Bika. Ali poznajući muškarca Bika, ovo je teško, ali nije nemoguće.

Žena Strelac i Muškarac Blizanci

Sposobnost Blizanaca i Strelca da se promene kako bi se uklopili u kalup drugih rešava sve prepreke koje se mogu pojaviti između njih dvoje. Imaju zdrav odnos prema prostoru drugog i ne pokušavaju da zadiraju u ovu poštovanu zonu.

Iskra između muškarca Blizanca i žene Strelca može prerasti u zapaljeni plamen samo ako obe strane popuste da bi se malo prilagodile. Oni su lagodni sa svima i vole da razgovaraju, ova sloboda čini srž njihove međusobne želje jedno za drugim.

Samopouzdanje žene Strelca može zahtevati povremeno pojačanje koje muškarac Blizanci može dati jer ima tendenciju da bude veoma inteligentan. Žena Strelac je prijateljska žena koja uživa u udobnosti muškarca Blizanaca toplog doma i divljih proslava.

Kada se poklope, ova dva horoskopska znaka su poznata po svom besu i često pribegavaju prezrivim uvredama kada ih izazovu. Ovo eskalira stanje stvari do krajnje zapaljive situacije. Ukratko, ako u njihovoj vezi ima malo ljubavi, biće teško da se muškarac Blizanci i žena Strelac slažu jedno sa drugim.

Žena Strelac i Muškarac Rak

Odnos između znakova horoskopa Raka i Strelca zahteva neke žrtve i određena prilagođavanja sa obe strane. Rak treba da shvati da iako je njegov partner flertujuće prirode, njegovi postupci neće prerasti u neverstvo. Obuzdavanje njegovih prirodnih instinkta da stalno pazi na Strelca takođe može pomoći.

Ova veza ima dobre šanse da bude uspešna ako oboje ulože taj dodatni napor. Muškarac Rak mora da izađe iz svoje zone udobnosti i istraži svet sa svojom ženom Strelcem. S druge strane, žena Strelac bi morala da prigrli njegov lični prostor i da ga pusti u svoj.

Muškarac Rak bi morao da ograniči svoje prirodno nepoverenje dok ona dovodi nove ljude u njihove živote ili teži ka većoj nezavisnosti jer je sloboda definitivno odlika prirode žene Strelca. Žena Strelac bi morala svesno da preuzme kontrolu nad porodičnim životom i učini da se njen muškarac Rak oseća traženijim i sastavnim delom njenog nezavisnog bića.

Žena Strelac i Muškarac Lav

Lav je veoma lojalan, pošten i veran i ima tendenciju da formira snažne veze. Nasuprot tome, Strelac je pre svega poletan i koketan i dozvoljava sebi luksuz da pusti svoje oči da slobodno lutaju.

Iako obe strane dele zajedničku želju za životom, preterano naglašavanje slobode i stalna potreba za prostorom od strane Strelca mogu izazvati ljubomoru i posesivnost Lava. Ovo može izazvati delikatne probleme između ova dva znaka horoskopa. Ipak, ako pronađu način da to reše, sve bi trebalo da funkcioniše sasvim dobro i ono što će uslediti je potpuno blaženstvo.

Ljubavni spoj muškarca Lava i žene Strelca zaista osigurava potencijal za uspeh i svakako je kompatibilan. Njihova zajednica promoviše razumevanje i snažno vrednuje dobre kvalitete jedni drugih. Kako su oboje neustrašivi i otvoreni za nova uzbudljiva iskustva, dosada bi retko našla mesta među ženom Strelcem i muškarcem Lavom.

Kako su obe strane otvorene i društveno samouverene, druženje sa ljudima će podjednako zadovoljiti oboje. Loša strana je u tome što oboje prilično traže pažnju.

Žena Strelac i Muškarac Devica

Ova dva znaka horoskopa se bore sa izazovima i sukobima. Tamo gde je Strelac spontan, Devica planira i kontroliše. Brbljiva energija Strelca bi često izazivala Devicine živce. Strelcu će Devica verovatno biti pomalo dosadna, dok Devica vidi Strelca previše nestalnog i uzbudljivog.

Devica treba da odgovara strasti i žaru u Strelčevom životu. Isto tako, Strelac treba da odražava Devičin uravnotežen pristup životu. Međutim, uprkos tako raznolikoj prirodi, i jedni i drugi će se verovatno prilagoditi i promeniti kako bi bili kompatibilniji.

Pošto je povučena osoba, muškarac Devica ne uspeva da živi život punim plućima. Žena Strelac, međutim, ceni svaki trenutak života. Ona možda neće tolerisati njegov smireni stav, dok muškarca Device može odbiti društvena ličnost žene Strelca.

Kompromis i saradnja su ključne reči za izgradnju dugoročne kompatibilnosti. Ovaj ljubavni spoj će uspeti do željene kompatibilnosti tek kada se granice reše. Ljubavna utakmica između žene Strelca i muškarca Device bila bi veza na kojoj treba raditi da bi bila uspešna zajednica.

Žena Strelac i Muškarac Vaga

Ljubav koja postoji između Vage i Strelca nije ograđena žicama ljubomore i posesivnosti. Strah da iskuse nešto novo i drugačije tera ih da žude jedno za drugim. Vaga i Strelac su veoma slični jedno drugom i stoga su velike šanse da budu kompatibilni par.

Muškarac Vaga i žena Strelac su kao idealan par gde oboje podstiču jedno drugo da maksimalno žive svoje snove, a da jedno drugom ne bude smetnja. Najprimetnija stvar kod žene Strelca je njena otvorenost i način na koji gleda na život. To je ono što će uvek impresionirati muškarca Vagu.

Manji sukobi dolaze bez poziva u svakoj vezi, ali za ovaj ljubavni meč, to teško da utiče na jaku vezu koju imaju. Malo saradnje i spremnosti da se razumeju mogu dovesti do toga da njihov odnos dostigne nove visine.

Zajednica muškarca Vage sa ženom Strelcem je ona sa puno ljubavi sa slobodom kao blagodati jedno drugom. Muškarac Vaga voli ženu Strelca zbog slobodnog stava koji poseduje i načina na koji je bezbrižna prema životu i izuzetno se slobodno ponaša prema svemu.

Žena Strelac i Muškarac Škorpija

Škorpija je posmatračka, introspektivna, okrenuta ka unutra, zamišljena, tiha, rezervisana, samostalna, stidljiva, nedruštvena, povučena i introvertna. Za razliku od Strelca, Škorpija veruje u suštinu. Ima malo prijatelja, malo hobija, ali svakog od njih odlično poznaje. Štaviše, što se ljubavi tiče, horoskopski znak Škorpija je veoma emotivan i mrzi nevernost. Ove velike razlike između ova dva znaka mogu dovesti do fundamentalnih problema sa kompatibilnošću.

Uzastopni sukobi su način da se opiše ljubavni meč Škorpije i Strelca. Škorpijin zahtev za stabilnošću nikada se ne poklapa sa žarkom potrebom za slobodom Strelca. Samo žrtva i ogromni kompromisi mogu doneti uspeh u odnosu Strelca i Škorpije. Ipak, teško je zamisliti žrtvu u ovom horoskopskom meču, jer Škorpija teško da će napustiti svoju posesivnu prirodu, dok Strelac neće izgubiti ukus za nezavisnost.

Veza između žene Strelca i muškarca Škorpije daleko je od toga da bude dobar, u najmanju ruku! Neozbiljna priroda žene Strelca nikada ne odgovara muškarcu Škorpiji koji posvećuje mnogo vremena svojoj vezi, dok ona više voli da se zabavlja i upoznaje nove ljude.

Ljubavna utakmica između njih dvoje nikada nije glatka jer je puna stalnih sukoba, tuča, raskida i svađa. Ukratko, razigranost žene Strelca apsolutno nije kompatibilna sa žarom i strašću koju pokazuje muškarac Škorpija. A razlike među njima traju i traju.

Sve u svemu, ako ne možete da izbegnete ljubavnu vezu između muškarca Škorpije i žene Strelca, moraćete da se pripremite na mnogo rasprava i da prihvatite mnoge kompromise. U suprotnom, vaš sindikat će biti potpuni neuspeh!

Žena Strelac i Muškarac Strelac

Njihovo sinhronizovano raspoloženje je osobina ličnosti koja će ovu ljubav učiniti sjajnim uspehom i ojačaće njihovu vezu. Ćaskanje sa novim prijateljima, širenje njihovog društvenog kruga i stvaranje novih odnosa su uobičajeni aspekti njihove ličnosti. Ove zajedničke osobine ne ostavljaju prostora za zavist ili nesigurnost jer shvataju da je njihovo ljubavno ponašanje neozbiljno, bez plana trajnosti.

Rođeni Strelac nije posvećen ničemu i nikome u svom životu, i žestoko odbija kontrolu. Međutim, ovaj povremeni preveliki nedostatak suzdržanosti može prouzrokovati da se dva Strelca kreću u suprotnim smerovima i da se odvoje jedan od drugog, tako da na kraju ne mogu da pronađu put nazad.

Stimulacija, akcija i smeli novi poduhvati omogućavaju paru Strelcima da ojačaju i budu energičniji. Oni žude za razgovorima sa intelektualnom osobom, potrebom koja će biti međusobno lepo zadovoljena kada su zajedno. Kombinovano, njihova međusobna živahnost može prevazići ono što se smatra normalnim i završiti u nedostatku ozbiljnosti.

Oboje moraju da pokušaju da uđu u dubinu svoje veze kako bi pronašli solidan smisao za svoju ljubavnu romansu. Ako se ovaj napor ne preduzme, možda će tražiti novu vezu i njihova zajednica će uvek biti beznačajna. Ali ako mogu da obuzdaju svoj ukus za novine i budu verni jedno prema drugom, ovo može biti sjajan ljubavni spoj.

Žena Strelac i Muškarac Jarac

Strelac voli da se druži, upoznaje nove ljude i druži se sa bliskim i dragim ljudima, ali Jarac je samo ograničen na svoju malu grupu ljudi i ne voli žurke za razliku od Strelca. Jarac misli o Strelcu kao o nekom ko je manje odgovoran i pomalo nezreo. Moraju mnogo da nauče jedno od drugog da bi njihova veza uspela. Tek tada ova utakmica u horoskopu ima šanse da funkcioniše za ceo život.

Ljubavni spoj između muškarca Jarca i žene Strelca je veoma teško kliknuti, u osnovi zbog velikih razlika koje imaju među sobom. Žena Strelac bi volela da se pokaže celom svetu u svom odnosu sa svojim muškarcem, ali muškarac Jarac to ne bi cenio.

Žena Strelac je izuzetno nezavisna u svojim mislima, ali muškarac Jarac je previše posesivan prema njoj i želi da ona bude samo njegova. Žena Strelac voli da se zabavlja i druži sa ljudima koje muškarac Jarac ne voli. Jedini mogući način da njihova veza prođe glatko je kada oboje ulože svesne napore i daju sve od sebe da to ostvare.

Žena Strelac i Muškarac Vodolija

U ljubavnoj vezi Vodolije i Strelca, oboje mogu da zadrže slobodu i nezavisnost, što im je primarna želja u vezi. Iako su njihovi temperamenti prilično različiti i ako ne idu jedno prema drugom, nerazumevanje može ugroziti njihovu dugoročnu kompatibilnost.

Muškarac Vodolija i žena Strelac verovatno će jedno u drugom pronaći zadovoljstvo, pravu ljubav i srodnu dušu. Žena Strelac voli svoju slobodu koliko i muškarac Vodolija, što je primarni razlog međusobne privlačnosti koja postoji između ova dva horoskopska znaka. U ovoj zajednici ne nedostaje žara, ali dvoje ljubavnika će zadržati svoju nezavisnost.

Žena Strelac i muškarac Vodolija se vole, ali nikada ne žele previše zavisnosti. Savršen horoskopski spoj kruniše ovu vezu: njihova opuštena ličnost, ukus za uzbudljive avanture i njihov entuzijazam toliko su slični da će njihov život biti sličan vožnji rolerkosterom, uvek pun zabave, emocija i zadovoljstva.

Žena Strelac i Muškarac Ribe

Sposobnost da se slikaju slike iz stvarnog života je osobina ličnosti koju dele Sunčevi znakovi Riba i Strelac. Obome je potrebna vizija koja stoji kao cilj koji pokušavaju da ostvare celog života. Bilo koji drugi horoskopski znak bi bio zbunjen ovim ciljevima o kojima razmišljaju ova dva horoskopska znaka. Sposobnost davanja i deljenja je suštinski deo njihove osnovne ličnosti.

I Ribe i Strelac takođe imaju duboku nesklonost prema sitničavosti i uskraćenosti. Njihovi postupci i gestovi su ispunjeni duševnim značenjem i njihovi životi su vođeni njihovim idealima. Uprkos ovim zajedničkim osobinama ličnosti, Strelac i Ribe su previše različite da bi se međusobno dopunjavale u ljubavnoj vezi.

Da bi romantična vatra između žene Strelca i muškarca Ribe održala goruća i živa, oboje moraju da posvete energiju i naporan rad. Snažna osećanja muškarca Riba će privući ženu Strelca na početku njihove veze, ali će se ona uskoro osećati ugušenom njegovim očekivanjima ekstremne intimnosti.

Ona ima divlji san da se suoči sa novim uzbudljivim izazovima koje muškarac Riba možda nije spreman da pokuša sa njom. Žena Strelac se ne vrti oko grma i ide direktno u srž bilo kog pitanja; zbog toga se njen muškarac Riba oseća tužnim i nesrećnim.

Zabavljanje sa Ženom Strelcem

Zabavljanje sa ženom Strelcem zahteva veliku pažnju sa vaše strane. Ekstravagantna žena Strelac će reagovati na bilo šta vredno u njenim očima, bilo da je to putovanje oko sveta ili nesto drugo. Ako je volite, prihvatićete to i pratiti je na svako mesto na koje poželi da ide, bilo da je to filmski festival u Kanu ili obična konjska trka, bićete uz nju.

Žena Strelac voli da istražuje. Zauvek će vas ceniti ako spakujete torbu i krenete u spontanu avanturu. I dok ste tamo mogli biste podeliti ideje i razgovarati o budućim projektima u životu. Sva takva istraživanja privlače ženu Strelca.

Na kraju krajeva, perspektiva je važna za ženu Strelca. Sve dok ste velikodušni, nećete požaliti zbog veze, jer žena Strelac koja je po prirodi „slatka“ ne odbija lako. Neće odbiti ni poziv na sladoled, ni novu erotsku pozu. Ponudite duhovno značenje za oba gesta. Svojevremeno zahvalite svojim srećnim zvezdama za ovu ženu Strelca.

Saveti da Zavedete i Zadržite Ženu Strelca

Ova entuzijastična, topla i ekspanzivna žena voli akciju, pokret i ne ostaje na mestu. Da bi se osećala dobro u svojoj koži, potrebni su joj prostor i sloboda bez obzira na godine. Ako želite da uspostavite dobre odnose sa ženom Strelcem, neophodno je da poštujete njenu potrebu za slobodom. Nepotrebno je reći da osobama iz ovog horoskopskog znaka ne odgovara bračni život! Ali samo ako poštujete njenu nezavisnost, možda ćete moći da je zadržite pored sebe.

A onda, kada je srećna, žena Strelac zrači i pruža mnogo radosti oko sebe. Bićete prvi koji će imati koristi od toga. Da biste održali ovu atmosferu radosti i entuzijazma, morate se pobrinuti da nikada ne dozvolite da se rutina i navike nastanu u vašem zajedničkom životu. Što je češće moguće, pravite male ljubavne izlete: i ne morate da odlazite na drugi kraj sveta da biste osetili promenu pejzaža. Bolje je da imate dobru maštu da promenite dnevnu buku i da vaša žena Strelac bude radosna.

Ponekad će vaša žena osetiti potrebu da odustane, a ako joj date monoton život, nema iznenađenja: budite sigurni da ona neće biti zadovoljna ovim! Dobar način da ojačate svoju vezu sa ženom Strelcem je da joj pomognete da sprovede projekte do kojih joj je mnogo stalo.