Žena Rak Osobine i Kompatibilnost sa Drugim Horoskopskim Znacima

kakva je zena rodjena u znaku Raka

Žena Rak je obdarena velikom emotivnošću, osetljivošću. Ceo život će zadržati deo detinjstva, često ima okruglo lice, meke crte lica. Kako ovim znakom vlada Mesec, Rak ima tendenciju da bude trom, neraspoložen. Žena Rak ima veoma važnu emotivnu potrebu, teži bliskim odnosima. Porodica joj je izuzetno važna. S druge strane, potrebni su joj i trenuci samoće da sanja, skrivena ispod svoje stene.

Žena Rak je pre svega duboko osetljiva i emotivna individua, u kojoj sve odzvanja i dubinski je obeleženo. Ova velika osetljivost objašnjava nevoljnost i podložnost. Celog života žena Rak pokušava da izbegne ili ublaži situacije napetosti ili sukoba. Žena Rak izbegava svađe i sporove kao kugu.

Žena Rak je nesposobna za zlobu. Pohvaljena ili oklevetana, mažena ili pretučena, njena reakcija je skoro uvek onaj osmeh koji bi neki ponekad mogli nazvati glupim. Ne povređujući čak ni muvu, nemoguće je da poveruje da postoje beskrupulozni ljudi koji mogu joj naude tako što u njoj pronađu gotovo dobrovoljnu žrtvu.

Žena Rak mrzi laž, dvoličnost i ceni svoju reputaciju zbog integriteta i iskrenosti kao zenicu oka. Njena tolerancija je legendarna. Ali žena Rak se treba čuvati svoje preterane naivnosti i lakovernosti. Zaista, žena Rak je sklona da sve što joj se kaže uzima zdravo za gotovo, izlažući se na taj način mnogim preprekama i razočarenjima.

Rakovi su nostalgični i vole da pokažu svoje fotografije i porodične video zapise. Imaju kolekciju porodičnog nasleđa, a zarađujete poene ako im dozvolite da se pohvale svakim posebnim komadom. Ako želite sa nekim da izgradite dom i porodicu, žena Rak ceni i jedno i drugo. Dom je centar života žene Raka, a njena porodica i deca su centar njenih briga i pažnje.

Žena Rak je veoma verna i dariva ljubavnica, međutim ponekad može postati prilično iracionalna i neraspoložena i u tim prilikama je najbolji način da je pustite da bude sama dok takve promene raspoloženja ne prođu. Žena Rak sama po sebi zna šta će učiniti drugu osobu srećnom, pa joj samo dozvolite vreme i prostor da vam podari svoje poklone.

Žena Rak Opšte Ljubavne Osobine

Žena Rak može dozvoliti da joj okolnosti upravljaju ljubavnim životom. Veoma je prijemčiva za one koje voli, pa oni imaju veliki uticaj – dobar ili loš – na njenu sudbinu. Ženu Raka lako možete naterati da pati jer je preosetljiva, ali kakav god da je bol, ona to prihvata ćutke i razignirano.

Generalno, žena Rak snažno oseća potrebu da pronađe partnera sa srcem dovoljno velikim da joj pruži velikodušnu ljubav o kojoj sanja. Treba joj voljena osoba da joj donese nežnost i naklonost, a ona je spremna da to vrati. Njen primarni san je brak iz ljubavi, a ona teži da pronađe odgovornog muškarca koji će joj dati stabilnu osnovu za život.

Mnogi Rakovi nalaze sreću u vezi koja je obeležena stabilnošću i saučesništvom. I tako ona može potpuno otvoriti svoje srce i svom partneru ponuditi velike iskaze naklonosti i ljubaznosti. Štaviše, srećna žena Rak uvek pokušava da smisli kako da poboljša vezu ili brak.

Puna nežnosti, privrženosti i romantike, žena Rak se bezrezervno poklanja muškarcu koga voli. Ako je veze u potpunosti ispunjavaju, ponašaće se iskreno, nevino i strastveno. Zauzvrat, ona ima ogromnu potrebu za ljubavlju, što se mora jasno pokazati. Sa svojim partnerom, žena Rak je puna takta, osećajnosti i promišljenosti. Ali ona takođe može biti posesivna i ljubomorna.

Da bi zadovoljila svoju vitalnu potrebu za emocionalnom sigurnošću i zato što duboko voli da oseća nežnost i ljubav kod kuće, žena Rak zaista mrzi devičanstvo i čednost i ima tendenciju da se udaje veoma mlada. Ako okolnosti zahtevaju da živi sama, može se osećati krajnje nesrećnom.

Žena Rak Kompatibilnost

Otkrijte kako se horoskopski znak žene Rak poklapa sa drugima horoskopskim znacima. Veza sa ženom Rakom je kao da izlazite sa devojkom iz susedstva. Žene Rakovi vole da život bude jednostavan, udoban i poznat.

Žena Rak i Muškarac Ovan

Nedoslednost muškarca Ovna možda se neće previše baviti uobičajenim ukusima žene koja pripada horoskopskom znaku Rak. Sarkazam muškarca Ovna mogao bi biti preteški za nežno srce žene Raka. S druge strane, prevelika doza ljubavi i brige učiniće da se muškarac Ovna oseća ugušeno.

Otmeni paket njenih ideja o ljubavi možda neće impresionirati muškarca Ovna, a njegovi koketni pogledi na druge djevojke možda joj se neće dopasti. Međutim, ako je muškarac Ovan u stanju da joj pruži iskrene i čvrste dokaze naklonosti i saosećanja, i ako žena Rak može zauzvrat da mu da prostor i poštuje njegovu slobodu, onda ljubavna zajednica muškarca Ovna i žene Raka može učiniti čuda.

Žena Rak i Muškarac Bik

Vera i ljubav će biti u izobilju u njihovom domu jer niko od Bika ili Raka nije sklon lutanju. Brižna priroda žene Raka obezbediće im udoban dom, što je luksuz koji je muškarac Bik oduvek želeo i koji će sigurno ceniti.

S druge strane, ženi Rak nikada neće dosaditi u vezi jer će je muškarac Bik zabavljati na mnogo načina. Njihov ljubavni život biće pun intimnosti i avanture zahvaljujući ličnosti muškarca Bika. On će biti potpuni muškarac, pružajući sigurnost, dok će žena Rak biti savršena žena za njega.

Žena Rak i Muškarac Blizanci

Kako kažu, svaki novčić ima dve strane. U vezi između muškarca Blizanca i žene Raka takođe nije sve blaženstvo. Iako će žena Rak odmah pasti na šarmantnu, živu i galantu prirodu muškarca Blizanca. Iako će muškarac Blizanci u početku smatrati ženu Raka privlačnom zbog svoje skromne harizme, problemi će nastaviti da izbijaju kako veza bude napredovala.

Praktična priroda muškarca Blizanca biće u suprotnosti sa romantičnom ličnošću žene Raka i ona, pošto je emotivna, može misliti da je on distanciran i rezervisan. Takođe joj možda neće odgovarati njegov prirodno koketni karakter i veza bi se mogla raspasti.

Žena Rak i Muškarac Rak

Odnos između dva Raka zasniva se na visokom stepenu intimnosti, stabilnosti, poverenja i ljubavi. S jedne strane, često su zaštitnički nastrojeni i veoma oprezni u pogledu bezbednosti jedni drugih. S druge strane, oba ljubavnika Raka će u nekom trenutku imati ekstremne promene raspoloženja, a zbog njihovog aspekta tvrdoglavosti, malo se može učiniti da se razvedri atmosfera.

Rakovi ili čine najbolji par, ili njihov par može biti potpuni neuspeh kada je u pitanju međusobni odnos. Ili je njihov ljubavni spoj jednostavno nepogrešivo savršen, ili je potpuno ispunjen nesporazumima koji će definitivno uništiti vezu sutra, ako ne danas.

Žena Rak i Muškarac Lav

Muškarac Lav je više nego srećan što je u društvu žene Raka koja ga voli i brine o njemu na veličanstven način. Zauzvrat, on će joj omogućiti da se oseća bezbedno i udobno. Muškarac Lav je često presrećan zbog prevelike brige žene Raka za njega i učiniće sve da je usreći. Odnos će biti dobro izbalansiran sa puno poverenja i lojalnosti. Srećan je dan, svaki dan njihovog života!

Žena Rak i Muškarac Devica

Ono što je najvažnije u vezi je sigurnost i snaga veza. Ovaj kvalitet je u potpunosti prisutan u vezi između žene Raka i muškarca Device. Osećanja koja muškarac Devica i žena Rak gaje jedno prema drugom postoje na različite načine i to je ono što je najvažnije. To ih drži zajedno zaista dugo. Njihovo poverenje jedno u drugo je neupitno.

U odnosu žene Raka i muškarca Device neće nedostajati intimnosti i avanture. Žena Rak će biti izuzetno pouzdana, a muškarac Devica joj nikada neće dozvoliti da izgubi veru u njega. Ova veza može biti veoma uspešna jer su oboje nesvesno uvek tražili nekog sličnog.

Žena Rak i Muškarac Vaga

Za ljubavnu kompatibilnost između muškarca Vage i žene Raka potrebno je malo više strpljenja i iskrenije napore sa obe strane da bi postala uspešna veza. Komunikacija treba da bude obilna i zdrava, jer je žena Rak romantičan, a muškarac Vaga intelektualac! Ovde treba primetiti da ako romantična žena Rak uspe da stimuliše apetit muškarca Vage, onda je čeka vožnja rolerkosterom! I ona bi mogla biti naelektrisana!

Ali kao važan strateški korak, ova dva horoskopska znaka moraju sedeti zajedno i razumeti više o zahtevima i većini unutrašnjih želja jedni drugih i pokušati da ih zadovolje. Napori mogu da vide rezultate. Definitivno!

Žena Rak i Muškarac Škorpija

Žena Rak ima tendenciju da bude zatvorena knjiga koju samo njen ljubavnik može da čita. Ljubavni meč između žene Raka i muškarca Škorpije bio bi oličenje razumevanja jer će oboje biti vatreni jedno prema drugom. Ova avanturistička veza će imati mnogo strastvenih trenutaka.

Muškarac Škorpija će biti branilac, a žena Rak će ga postaviti na visoki položaj i dati mu do znanja njegovu ključnu poziciju u njenom životu. Muškarac Škorpija brine o žaru i entuzijazmu koji su potrebni da bi veza bila sveža, a žena Rak će dodati tradicionalnu nežnost koju žena obično unosi u vezu. Sve u svemu, ovaj ljubavna veza može biti ljubavni čamac koji se ne može ljuljati osim ako se jedra ne ostave potpuno nezbrinuti.

Žena Rak i Muškarac Strelac

Uparivanje slobodoumnog muškarca Strelca sa poslušnijom i romantičnijom ženom Rakom u stvari nije najbolji par, i bolje je izbegavati takav horoskopski ljubavni spoj. Početna strast koju oseća čvrst i spontan muškarac Strelac postepeno će se pretvoriti u ljutnju i kasniju ogorčenost dok prelazi sa jednog novog interesovanja na drugo. Njegovo privlačno ponašanje neće prestati ni kada bude privržen svojoj ženi Raku. S tim treba pažljivo postupati, a žena Rak, koja zauvek traži stabilnost i zaštitu, možda i nije najbolja osoba koju treba staviti u ovu situaciju.

Žena Rak i Muškarac Jarac

Žena Rak će možda morati da ubedi muškarca Jarca da izađe iz svoje ljušture i bude jasniji u svojim emocijama i osećanjima. Muškarac Jarac će sigurno mnogo voleti ženu Raka, ali njegov nedostatak izražavanja će biti teško da se nosi sa ženom Rakom! Na taj način, žena Rak može čak izgledati kao previše emotivna ili ekspresivna za razliku od muškarca Jarca kome je ugodnije da krije svoje emocije u sebi. Uz puno razumevanja, kompatibilnosti i komunikacije, veza između žene Raka i muškarca Jarca može se pokazati kao dugotrajna.

Žena Rak i Muškarac Vodolija

Želje muškarca Vodolije su potpuno kontradiktorne sa željama žene Raka. Muškarac Vodolija smatra da je Rakova stalna potreba za ljubavlju prevelika obaveza. S druge strane, žena Rak smatra Vodolijnu nesrazmernu potrebu za nezavisnošću pokazateljem ravnodušnosti. Drugim rečima, ovu horoskopsku utakmicu možete isprobati samo ako ste spremni na ustupke.

Žena Rak i Muškarac Ribe

Ljubavna kompatibilnost između žene Raka i muškarca Ribe bila bi prilično teška da se ostvari u stvarnom svetu, jer su Ribe ovde vatreni ljubavnici. On će biti gospodin Pravi na svaki mogući način. S druge strane, žena Rak će biti brižna žena, koja će s ljubavlju podržavati svog muškarca Ribe u svim njegovim nastojanjima.

Veza između ova dva horoskopska znaka može biti bajka, duboko zadubljeni jedno u drugo, ne obazirući se na okolinu. Zvezde bi mogle biti sa njima i nebesa ih blagoslovila. Ali u ovom svetu moraju da ulože napor da žive skladno i moraju da štite svoju vezu.

Saveti da Zavedete i Zadržite Ženu Raka

Emotivna i nežna, žena Rak koju volite ima izuzetnu osetljivost. Stoga je dužna da pronađe načine da se zaštiti od napada spoljašnjeg sveta koji su je toliko povredili, čak i ako to pokušava da sakrije. Zato je toliko vezana za svoju porodicu, svoj dom, koji su za nju najudobnije utočište.

Zaista, ona koja je diskretna u svojoj profesiji mogla bi biti veoma drugačija kod kuće. Ako ona smatra da ste dovoljno odgovorni da donesete važne odluke, ona će pokazati istu diskreciju. Ali ako postupite pogrešno, njena perfekcionistička priroda i ličnost navode je da drži uzde. U tom slučaju ne pokušavajte da osporite njen autoritet.

Imajte na umu da žena Rak često pokazuje veliku anksioznost i da je stalno treba umiriti. Pošto se više od svega plaši da će je partner napustiti, voleće da čuje da neumorno, dan za danom, ponavljate da je volite. Nemojte je lišiti ovih umirujućih ponavljanja!

Čuvajte jedni druge što je više moguće, posebno u periodima kada se njena latentna anksioznost pojačava. Pokažite joj svoju bezrezervnu posvećenost. Kada oseti stabilnost, žena Rak se potpuno otvori i ponudiće vam sva blaga ljubavi i nežnosti koje ima duboko u sebi.

Slični Članci