Šta Bebin Horoskopski Znak Govori o Njenoj Ličnosti?

horoskop za bebe

Dakle, trudni ste i znate kada se očekuje beba. Verovatno još uvek ne znate da li će beba biti devojčica ili dečak, ali to znači da ćete znati pod kojim horoskopskim znakom će se beba roditi. Kakva će biti vaša beba? Možete dobiti neke naznake čitajući o karakternim osobinama beba rođenih pod određenim horoskopskim znakom. Ne verujete u horoskop? OK, ali kladim se da ne možete odoleti da ne pročitate horoskop za svoju bebu!

Evo tabele koja prikazuje različite datume za svaki horoskopski znak za svaki slučaj da treba da proverite i bebeći horoskop za svaki znak.

 • Ovan: 21. mart – 19. april.
 • Bik: 20. april – 20. maj
 • Blizanci: 21. maj – 20. jun
 • Rak: 21. jun – 22. jul
 • Lav: 23. jul – 22. avgust
 • Devica: 23. avgust – 22. septembar
 • Vaga: 23. septembar – 22. oktobar
 • Škorpija: 23. oktobar – 21. novembar
 • Strelac: 23. novembar – 21. decembar
 • Jarac: 23. decembar – 19. januar
 • Vodolija: 20. januar – 18. februar
 • Ribe: 19. februar – 20. mart

Horoskop za Bebu Ovan 21. mart – 19. april

Tipičan Ovan ima snažno, aktivno telo i um. Bebe Ovnovi šetaju i pričaju rano, ali mogu biti lenje. Oni koji traže pažnju koji vole da budu glavni, bebe Ovnovi mogu imati lošu narav.

Vaša beba Ovan će biti velikodušna sa igračkama i imaće živu, praktičnu maštu. Uz neiscrpnu radoznalost, mladi Ovnovi mogu mnogo postići za kratko vreme. Beba Ovan je obično veoma ljubazna.

Podizanje bebe Ovna može biti izazovno jer su obično veoma odlučni da rade stvari na svoj način. Reći ‘ne’ bebi Ovnu neće nužno uspeti, kao ni ubeđivanje, nagovaranje ili nuđenje primera dobrog ponašanja.

Većina dece Ovnova je veoma direktna u pogledu svojih simpatija i nesklonosti. Možda je najbolji način da navedete bebu Ovna na akciju jeste da stvorite izazov i mladi Ovan će morati da dokaže da je bolji od bilo koga drugog.

Deca Ovnovi vole avanturu, isprobavaju većinu novih stvari, rešavaju probleme i preuzimaju odgovornost. Međutim, emocionalno mogu biti malo krhki i trebaće im mnogo uveravanja i da znaju da su voljeni.

Postoji opasnost da deca Ovnovi reaguju protiv autoriteta u školi. Moraćete da ih naučite da slušaju, možda tako što ćete to učiniti izazovom. Decu Ovnove treba voditi, a ne naređivati, i oni se brzo oporavljaju od neuspeha.

Beba u horoskopskom znaku Ovan je zdrava i brzo se oporavlja od svake bolesti. Međutim, ove živahne bebe su sklone nezgodama, posebno na glavi.

Horoskop za Bebu Bik 20. april – 20. maj

Bebe Bik su obično tihe i mirne. Oni su prijatne bebe ponekad malo stidljivi i ne vole da budu u centru pažnje, ali dobro reaguju na naklonost, pokazujući veliku naklonost zauzvrat.

Iako su ispadi retki, beba Bik ne voli da joj se suprotstavljaju i može biti tvrdoglava u tome da postigne nešto na svoj način. Mladi Bik će stabilno raditi na zadatku.

Kada odgajate Bika, najbolje je da ne pokušavate da naterate svoje dete da uradi nešto. Opasnost je da će vaše dete postati tvrdoglavo i da Bikovi mogu dugo da se drže svog stava. Najbolje je izbegavati oštre komande, umesto toga ljubavni zagrljaji će istopiti svaki otpor.

Mladi Bikovi mogu da očaraju sve odrasle. Pokazivanje fizičke naklonosti prema vašem detetu je od suštinskog značaja, ali vodite računa da ne preterujete.

Deca Bikovi su osetljiva na okolinu i napredovaće u harmoničnom okruženju i boja i zvuka. Meki zvuci i nijanse ružičaste i plave će umiriti vašu bebu.

I muzika i umetnost će zainteresovati dete Bika, pa bi trebalo da podstičete slušanje melodične muzike, crtanje i bojenje. Jednom kada Bik nešto nauči, to neće biti zaboravljeno. Važno je ohrabriti dete horoskopskog znaka Bik da se izrazi rečima, muzikom ili umetnošću jer će postojati tendencija da sakriju prava osećanja.

Horoskop za Bebu Blizanci 21. maj – 20. jun

Bebe Blizanci su živahne za koje se čini da su svuda odjednom! Oni mogu biti napredni i često su brbljivi. Vaša beba Blizanci će voleti da istražuje i treba joj dovoljno prostora za to. U stvari, beba Blizanaca može postati razdražljiva ako je zatvorena.

Blizanci su prijateljski raspoloženi, bistri i budni. Mladi Blizanci će uživati u igranju sa igračkama koje uključuju korišćenje njegovih ruku i prstiju, a neki Blizanci mogu biti dvolični.

Deca Blizanci imaju živu maštu i često žive u svetu u kome su stvarnost i mašta pomešane zajedno. Veoma su radoznali i želeće da istraže sve što ih zanima. Mladi Blizanci će biti zainteresovani za širok spektar sportova i želeće da se druže sa drugom decom oba pola.

Kada odgajate Blizanca, trebalo bi da obezbedite da beba ima slobodu da istražuje i razmatra. Blizanci moraju biti slobodni da prate nekoliko interesovanja odjednom i da mogu da promene pravac.

Moraćete da naučite svoje dete da pravi razliku između iluzije i stvarnosti, ohrabrujući ga da govori istinu. Blizanci su po prirodi iskreni, ali mogu izbegavati da govore istinu kao odbranu od neshvaćenosti.

Mladi Blizanci uživaju u učenju da komuniciraju i lako mogu da nauče strani jezik ako se sa njima razgovara na različitim jezicima od ranog detinjstva.

Horoskop za Bebu Rak 21. jun – 22. jul

Dete Rak može biti nezavisno od malih nogu, često se igrajući satima, često izmišljajući nevidljive drugove za igru.

Bebu Rak fasciniraju boje i slike i nemršte se na različitu hrane i pića. Deca u horoskopskom znaku Rak treba da budu zagrljena i voljena tako bolje napreduju kada ih ohrabruju.

Beba Rak će često menjati raspoloženja i povući će se u sebe ako doživi bilo kakvu vrstu odbijanja. Mala deca Rakovi su prilično sposobna da iskoriste suze da bi dobila ono što žele, a bebe Rakovi imaju reputaciju da mnogo plaču.

Međutim, Rakovi su divna i fascinantna deca čija se promenljiva raspoloženja prikazuju na njihovim licima. Oni su maštoviti i napredovaće kada im se pruži mnogo topline i pažnje. Vašim detetom Rakom biće lako upravljati i disciplinovati ga i biće dobro vaspitano. Većina Rakova više voli da bude vođa nego da sledi.

Kada odgajate dete Raka, moraćete da ga stalno uveravate da je sve uredu kada je uplašena, što će verovatno biti često. Ova deca su veoma osetljiva na emocionalne povrede i odbacivanja i trebaće im vaša podrška kako bi osigurali da se ne osećaju nevoljeno. Opasnost je da se mogu povući u sebe radi samozaštite.

Trebalo bi da podstičete svoje dete da izražava emocije u poeziji, slikanju, muzici, glumi ili bilo kojoj drugoj kreativnoj aktivnosti. Roditelji će morati da nađu kompromis između toga da budu previše čvrsti i da razmaze svoje dete.

Horoskop za Bebu Lav 23. jul – 22. avgust

Deca Lavovi su vedre, prijateljske ličnosti koje vole da budu u centru pažnje. Oni vole zabave i čini se da imaju beskrajnu energiju. Vaš mladi Lav će češće biti u pokretu i voleće da se igra i da se uključuje u fizičke aktivnosti.

Dete Lav će biti avanturističkog duha i ponekad može biti nepromišljeno. Lavovi vole zabave i biće velikodušni sa stvarima. Uskoro ćete primetiti da će vaša beba Lav voleti da je čekaju, a deca Lava ne vole da rade sitne poslove. Devojčice Lavovi mogu proći kroz fazu dečaka jer su najsrećnije kada rade nešto fizičko.

Lavovima je potrebna sloboda u kojoj će rasti i eksperimentisati. Emocionalno mogu biti burni i dramatični. Dete Lav ima poverenja i treba mu puno ljubavi. Laži mogu biti štetne, čak i ako su laskave.

Postoji opasnost da Lavovi postanu hvalisavi i roditelji će morati da paze na to od malih nogu. Mlade Lavove treba podsticati da od malih nogu pomažu u kući kako ne bi prerasli u male tiranine.

Deca u horoskopskom znaku Lava imaju prijateljsku narav koja će se svideti svima. Njihova srdačnost i velikodušnost znače da ćete morati da naučite svoje dete kako da pažljivo rukuje novcem.

Horoskop za Bebu Devicu 23. avgust – 22. septembar

Deca Device su poštena i pouzdana i obično uredna, iako mogu imati napade neorganizovanosti. Brzo i budno, vaše bebe Devica može biti odličan mimičar i verovatno će rano govoriti, a kasnije i rani čitalac.

Deca Device su obično stidljiva među strancima i mogu se uznemiriti ako ih zadirkuju. Ponekad su Device izbirljive u jelu, ali će se jako truditi da udovolje ako znaju šta se od njih očekuje.

Vašem detetu Devici će biti potrebno mnogo ohrabrenja da sklapa prijateljstva i razvija odnose. Ponekad imaju malo poverenja u sopstvenu privlačnost za druge i odlučuju se za usamljene aktivnosti.

Roditelji će morati da daju mnogo zagrljaja i ljubavi da bi izgradili samopouzdanje. Deca Device ponekad mogu da se osećaju usamljeno.

Mlade Device će biti od pomoći u kući, posebno ako oponašaju odraslu osobu i pažljive sa svojim stvarima. Mogu postati iritirani ako druga deca ne ispune stroge standarde kada se igraju sa igračkama ili ih pospremaju.

Roditelji Devica treba da podstiču čitanje bajki i mitova i da se igraju maštovitih igara. Kada su starije, Device uživaju da se sećaju magičnih trenutaka.

Tipično beba Devica je zdravo, iako ako postane nesrećno ili zabrinuto zbog nečega, može podleći hipohondriji. Tipične bolesti uključuju upalu slepog creva i loše varenje.

Horoskop za Bebu Vaga 23. septembar – 22. oktobar

Vage mogu biti zaista lepe bebe. Što se tiče ličnosti, vaša beba Vaga neće voleti da bude previše brza i mrzeće da bira između dve stvari. Deca Vaga često izgledaju starija od svojih godina i neočekivano upućena.

Vage napreduju kada se prema njima postupa pošteno i poštovaće pravila koja se smatraju poštenima. Oni se dobro ophode prema drugima i ljubazni su.

Roditelji će morati da se čuvaju sposobnosti deteta Vaga da izvuče skoro sve od odraslih, posebno s obzirom na njihovu naklonost prema slatkišima.

Vaše dete Vaga će brzo naučiti da se svađa sa potpunim uverenjem i biće vešto u iznošenju svojih potreba i želja. Moraćete da se čuvate da ne popuštate pred dobro obrazloženim zahtevima prečesto u slučaju da razmazite svoje dete.

Vage uspevaju u harmoničnom okruženju i od suštinske je važnosti da im posvetite puno pažnje i ljubavi. Dok uživaju u društvu, Vage mogu samostalno da ostvare interese i prirodno su privatne. Vaše dete će poštovati privatnost drugih i sačuvaće samopouzdanje.

Vaše dete Vaga će biti promišljeno i uživaće u učenju iz knjiga. Mladu Vagu ne treba previše uznemiravati ili razmaziti, ali će retko morati da bude strogo disciplinovana.

Horoskop za Bebu Škorpiju 23. oktobar – 21. novembar

Mlade Škorpije imaju jake ličnosti. Oni znaju šta žele i izaći će i dobiti to. Veoma ljubazni i odani porodici i prijateljima, Škorpije mogu, međutim, da budu oprezne prema strancima.

Vaše dete može razviti osobinu da svoje misli čuva u tajnosti, ali će u isto vreme biti vešto u otkrivanju tajni svih drugih. Škorpije često mogu dobro da podnose bol, tako da roditelji treba da nauče da prepoznaju male znake nelagodnosti kod svojih beba.

U igri, beba Škorpije će učiti od ljudi za koje se smatra da su jači od sebe. Ako neko razbije neku od njegovih igračaka, Škorpija će tražiti osvetu. Deca Škorpije uživaju u dobroj borbi i nameravaju da pobede.

Vaše dete će biti aktivno, brzo uči i inteligentno. Deca Škorpije često razvijaju gotovo nezasitnu radoznalost za skoro sve, a posebno za sve skriveno, tajanstveno ili zabranjeno. Roditelji će morati da razviju taktičan način vođenja svog deteta od neprikladnih predmeta.

Škorpije vole da imaju svoje privatno mesto, bilo sobu ili tajno skrovište. To im daje osećaj sigurnosti. Deca Škorpije će napredovati ako veruju da će ljudi oko njih uvek biti lojalni.

Horoskop za Bebu Strelac 23. novembar – 21. decembar

Mladi Strelci su srećni i razigrani. Oni mogu biti impulsivni i biće ona vrsta dece koja svima kažu „zdravo“, i biće malodušna ako drugi ne reaguju.

Vaše Beba Strelac će biti aktivnog i avanturističkog duha, retko će sedeti mirno, ali kao rezultat toga može dobiti više izbočina i modrica nego druga deca.

Dete Strelac uživa u društvu, ali kada ostane samo biće zadovoljno grljenjem mede ili ćebetom. Strelci su potpuno iskreni i očekuju da se prema njima postupa otvoreno i pošteno zauzvrat. Možda ćete otkriti da vaše dete postavlja beskrajna pitanja.

Većina Strelaca uživa u učenju, ali ne će voleti bilo kakva pravila koja vide kao besmislena. Oni su društveni likovi kojima treba dozvoliti da iskoriste svaku priliku za druženje.

Roditelji ne bi trebalo da vrše pritisak na dete Strelca niti da budu posesivni prema njima. Mlado dete Strelac može da sakrije svoje povrede i razočaranja i stoga ga treba podsticati da pokaže osećanja.

Strelci su velikodušni i roditelji će morati da daju smernice o novcu. Ova deca su nemirna i vole slobodu, ali ih je možda potrebno naučiti da postoje neka društvena pravila koja se moraju poštovati za njihovo dobro.

Horoskop za Bebu Jarac 23. decembar – 19. januar

Bebe Jarca napreduju u rutini i redu, što im daje osećaj sigurnosti koji im je potreban. Obično su ujednačene i samostalne. Jarčevi mogu biti jake volje i dobiće ono što žele polako smanjujući otpor roditelja.

Mladi Jarčevi više vole starije društvo i uživaju da se pretvaraju da su odrasli. Vaše dete će verovatno više voleti da ima samo jednog ili dva bliska prijatelja nego da bude deo velike grupe. Jarčevi obično vole da čitaju i prave stvari.

Bebe koje su u horoskopu Jarac mogu biti sklone bolestima, iako se to poboljšava sa godinama.

Vaše dete će morati da bude ohrabreno da provodi vreme napolju na svežem vazduhu, jer Jarčevi obično nisu baš entuzijastični za sport ili igru na otvorenom. Ponekad su to vrlo ozbiljna deca koju treba podsticati da se opuste i igraju. Jarčevi imaju dobar smisao za humor, ali ne mogu da podnesu da ih zadirkuju.

Dete horoskopskog znaka Jarac će se dobro snaći u bezbednom okruženju sa redovnom rutinom i pouzdanim, zahvalnim roditeljima. Mladi Jarčevi takođe mogu lako da izgube samopouzdanje uprkos svojoj zrelosti. Treba ih naučiti kako da izraze svoje veoma osetljive unutrašnje emocije i kako da se opuste, jer su Jarci prirodno zabrinuti.

Horoskop za Bebu Vodolija 20. januar – 18. februar

Vaša beba Vodolija će biti mirna, opuštena i divna, a deda i baka će joj se posebno svideti. Vodolije brzo misle i žele da analiziraju sve i svakoga.

Dete Vodolije će često biti potpuno nepredvidivo i dolazi sa mnogo ideja; a takođe će biti osetljiva i intuitivna. Možda ćete otkriti da će se vaše dete pobuniti protiv komandi i pravila, ali ako je ostavite da razmisli o stvarima, obično će samo doći do razumnog zaključka.

Mlade Vodolije vole da imaju mnogo prijatelja, mada će malo njih biti veoma bliski i biće velikodušni prema njima. Roditelji treba da paze na tipičnu vodolijsku rasejanost.

Dete Vodolije će biti stalno u pokretu i treba mu mnogo prilika da otkrije svet oko sebe. Vaše dete će napredovati u mirnom, spokolnom i harmoničnom okruženju. Ova deca su osetljiva na sve skrivene tenzije. Deca Vodolije mogu izgledati samopouzdanije nego što se osećaju i zato im je potrebno iskreno ohrabrenje i pohvale od roditelja.

Mlade Vodolije treba podsticati da razmišljaju logično i praktično. Njihovi umovi uvek rade brzo, ponekad prebrzo, tako da često upadaju u zbrku.

Horoskop za Bebu Ribe 19. februar – 20. mart

Vaša beba će imati najuspešnije načine odrastanja od svih beba, sa najslađim osmehom. Neće voleti red i rutinu i imaće neverovatnu maštu. Neka deca Riba žive u svetu maštanja sa izmišljenim ljudima za razgovor, i veruju u magiju, vile i mitove – nemojte im nikada reći da Deda Mraz ne postoji, to će biti traumatično!

Mlade Ribe mogu imati veoma aktivno šesto čulo. Vaše dete može više uživati u društvu odraslih nego u društvu druge dece. Deca Ribe retko gube živce, već će srećno nastaviti svojim slatkim putem.

Deca Riba imaju tendenciju da izbegavaju pažnju i ne žele da vode. Roditelji ne bi trebalo da guraju svoje dete u takve položaje. Njihova pasivna, neagresivna priroda znači da deca Riba često mogu biti žrtve maltretiranja. Moraćete da pazite na ovo i da naučite svoje dete strategiji za postupanje u takvim situacijama.

Mlade Ribe traže vezanost za ljude i životinje, a ne za mesta i stvari. Treba ih naučiti da veruju u sebe kako bi se sprečilo da postanu previše privrženi roditeljima. Ribe upijaju sve vrste informacija poput sunđera (možda imate budućeg naučnika!) i treba ih naučiti da prave razliku između stvarnosti i fantazije.

Slični Članci