Škorpija Godišnji Horoskop 2023

skorpija horoskop 2023

Nakon prva dva teška meseca, dolazak Saturna u Ribe koji počinje 7. marta i Marsa u Rak u aprilu predstavlja veliko olakšanje za vas, prema horoskopu Škorpije za 2023. Stvari će doći na svoje mesto, a vi ćete nastavite da radite na svojim projektima bez ikakvih poteškoća.

Vaš stav će vam pomoći da dobijete mnoge bitke. Počev od 17. maja, Jupiter će biti u znaku Bika, favorizujući obaveze vezane za posao ili ljubav.

Škorpija Godišnji Horoskop Ljubav 2023

Vaš ljubavni termometar će skočiti u februaru nakon hladnog januara, a strast će biti u vazduhu do maja. Tada ćete biti šokirani kada saznate da će vaša krutost i posesivnost dovesti do toga da vaša veza postane nestabilna oko juna. Zapamtite da je bolje da razmislite o stvarima pre nego što donesete ishitrene odluke.

Avgust vas podstiče da se usredsredite na to da odvojite malo vremena za sebe i poziva vas da se vratite na meditaciju. Počevši od septembra, možda će biti nekih vesti u sentimentalnoj sferi. Pored toga, biće romantičnih iznenađenja, brakova i novih susreta, tako da ćete imati mnogo opcija do kraja godine!

Škorpija Godišnji Horoskop Porodica i Prijatelji 2023

Prema horoskopu Škorpije za 2023., januar ćete provesti sami, ali ćete u februaru biti posebno bliski svojoj porodici. Vaši odnosi sa porodicom i prijateljima će se poboljšati u martu. Izbegavajte nesporazume tokom aprila i početka maja jer bi se mogle pogoršati tokom leta.

Pokušajte da budete jasni u svojim namerama, izbegavajte da gajite ljutnju zbog neizgovorenih reči i izbegavajte da sažaljevate predrasude svojih najmilijih. Odvojite malo vremena za sebe u avgustu.

Osim toga, sredinom septembra biće proslavljeno prijateljstvo. Na kraju godine vaša porodica će doživeti mir, a vi ćete uživati u posebnim praznicima.

Škorpija Godišnji Horoskop Karijera-Posao 2023

Prva dva meseca u godini su izazovna, ali 7. marta Saturn ulazi u Ribe, a 1. aprila Mars ulazi u Raka, daje vam novi početak. Čini se da sa lakoćom izvlačite prostirku ispod sebe i sve se kreće brzo. Mami vas promena. Počev od 17. maja, Jupiter u Biku može dovesti do novog sporazuma, ugovora, posla ili pozicije za vas.

Škorpija Godišnji Horoskop Finansije-Novac 2023

Ne temeljite procenu svoje situacije samo na prva dva meseca u godini. Naravno, trebalo bi da budete oprezni, ali odložite povećanje zarade za kasnije. U stvari, izgleda da ćete imati sreće u vašim finansijama koji počinje u martu, a posebno u aprilu… Trenutno vam Saturn i Jupiter obećavaju veću udobnost.

Moguće je sklopiti unosan ugovor u drugoj polovini godine. Jun je posebno dobar mesec, do tačke kada će se kasnije pojaviti neka ljubomora. U poslu u avgustu pomaže vam intuicija. Iako je jesen teža, vaše rukovodstvo i inicijative od 15. septembra do 15. decembra vratiće vam profitabilnost.

Škorpija Godišnji Horoskop Zdravlje 2023

U januaru nećete imati mnogo energije, ali u februaru će vaš pozitivan stav dati energiju vašem telu. U mesecima martu, aprilu i maju neće vam nedostajati ni hrabrosti ni izdržljivosti.

Međutim, preterana strepnja koju izazivaju brige može narušiti vašu ravnotežu i biti izvor vaše anksioznosti između juna i jula. Međutim, u avgustu ćete povratiti prisebnost, jasnoću misli i dobro zdravlje.

Mars će ući u vaš znak 12. oktobra i doneće dašak mladosti, omogućavajući vam da iznenada zablistate do kraja godine!

Slični Članci