Seksualne Osobine Zasnovane na Vašem Horoskopskom Znaku!

horoskop i seks

Astrologija i horoskop imaju metode za proučavanje skoro svakog aspekta ljudskog života. Seks je svakako jedan takav aspekt i to daleko od najmanjeg značaja. Evo nekih osnova o tome kako se vaš seksualni život prikazuje u vašem horoskopu.

Ne biste trebali previše ozbiljno shvatiti ovaj članak. Sve što se tiče ljudske prirode je daleko složenije od onoga što se može dovoljno protumačiti bilo kojim sistemom analize, kao što su alati astrologije i horoskopa. Takođe, ne postoji definitivan naučni dokaz astrologije i valjanosti njenih teorija.

Prema tome, gledajte na sledeći tekst prvenstveno kao na neku vrstu zabave i kao način na koji možete da sagledate svoju seksualnost iz sasvim drugačijeg ugla. Pored toga, predmet daje dobar primer principa astrologije na delu.

Zapazite da postoji nekoliko delova vašeg horoskopa koji čine vašu seksualnost. Čini se da su neke od njih u suprotnosti jedna sa drugom, ali morate biti svesni različitih strana vašeg seksualnog života koje se tiču. Takođe, naravno, naše ličnosti su toliko složene da sadrže nekoliko kontradiktornosti. To je ono sa čime moramo da živimo.

Seks i Vaš Sunčev Žnak

Najosnovnija komponenta vašeg horoskopa je vaš Sunčev znak, koji je horoskopski znak koji je Sunce zauzimalo u vreme vašeg rođenja. Takođe se zove vaš Zvezdani znak ili jednostavno vaš horoskopski znak.

Sunce zapravo nije pokretačka snaga nečije seksualnosti i morate da proverite ceo horoskop da biste odlučili u kojoj meri se vaša ličnost može opisati njegovim znakom – ali ipak, Sunčev znak daje neke naznake o vašim seksualnim navikama i željama:

Ovan u Seksu

Ovan ima tendenciju da bude impulsivan i naprasan, takođe i u krevetu. Ovan voli da bude osvajač, preuzima inicijativu i pokreće seksualnu akciju. Ovan se brzo uzbuđuje i jednako brzo zadovoljava – ali ubrzo je spreman da ponovo krene u akciju.

Bik u Seksu

Bik je skoro suprotan Ovnu – sporo se kreće, sporo se uzbuđuje, ali takođe i sporo zadovoljava. Biku je potrebno vreme, na dobar način, i brine se da obavi neophodan posao. Bik nije željan zavođenja, niti ga je bilo kome drugome lako zavesti. To je pitanje strpljenja i upornosti. Bik je tu na duge staze i to vrlo fizički.

Blizanci u Seksu

Blizanci se prema seksu, kao i prema svemu ostalom, odnose lakog srca, malo toga shvaćajući ozbiljno. Sve je igra i to sa velikim smislom za humor. I Seks bi trebao da bude uglavnom zabavan, a ne shvaćen toliko ozbiljno. Zavođenje je produženo, kao i predigra. S druge strane, snošaj se može obaviti u trenu.

Rak u Seksu

Rak je najemotivniji Sunčev znak, pa je seks bez ljubavi ili nekog drugog dubokog osećanja nezamisliv. Partner mu je važniji od samog sebe, pa je Rak veoma brižan kao ljubavnik, ali sa uverenjem da zna šta partneru treba, čak i kada se partner možda ne slaže.

Lav u Seksu

Lav može biti prilično opsednut sobom kao ljubavnik, željan da impresionira, ali i da se lično zadovolji. Lav obično treba da se oseća kao zavodnik i onaj koji preuzima inicijativu, mada to nije uvek slučaj. Za Lava je seks neka vrsta predstave, koja treba da se završi aplauzom.

Devica u Seksu

Devica je oprezna i obraća pažnju na svaki detalj. Praktikuje vođenje ljubavi po knjizi. Devici treba da ima kontrolu nad situacijom i želi da nauči šta partner želi – kao i da nauči partnera kako da uzvrati uslugu. Možda je tehnički, ali poslužit će.

Vaga u Seksu

Vaga je neodlučna, ali ipak nekako snažna. Vaga želi da bude savršeno za oboje, što može dovesti do nekih trenutaka konfuzije, ali i do dugih seansi oduševljenja. Za Vagu, seks je spajanje dve suprotnosti, gde one postaju kao jedna u zagrljaju koji je i fizički i duhovni.

Škorpija u Seksu

Škorpija je fascinirana emocionalnom dimenzijom seksa i bilo kakvih erotskih aktivnosti. Pa za Škorpiju skoro sve ima erotski sastojak. Privlačnost, požuda i strast koja buja ispod površine, istinski su užici seksa. Fizički čin može biti način da se to postigne, ali daleko od jedinog.

Strelac u Seksu

Strelac je po prirodi neuhvatljiv, naizgled nevezan za čežnju, požudu i takva osećanja. Dakle, Strelca je teško zavesti, retko zavodnik, ali često privlačan – zbog toga. Seks može biti brz, kao da ništa ne znači, ali ponekad, u trenutku, intenzivan kao šumski požar.

Jarac u Seksu

Jarac više voli da planira seksualne susrete, a zatim da nastavi po planu. Zavođenje je kao saradnja, predigra kao zagrevanje, a seks kao posao. Trebalo bi potrajati i trebalo bi da ima trajni učinak. Obično je tako. Jarac je ponosan što to može iskoristiti na najbolji mogući način.

Vodolija u Seksu

Vodolija nije mnogo za rutinu, niti za pojednostavljivanje stvari. Teško je odgonetnuti ko koga zavodi, ili čija je inicijativa, a niko ne može da pretpostavi kuda ide i kada će se završiti. Vodolija je osetljiva na partnerove potrebe i reakcije, ali partneru nije tako lako da čita na isti način. Čini se da Vodolija želi mnogo više od toga od ličnog zadovoljstva.

Ribe u Seksu

Ribe su veoma osetljive na potrebe partnera, do te mere da zaboravljaju na lične potrebe. Uprkos ovoj osetljivosti, Ribe često nisu sigurne hoće li ugoditi partneru, kao da se boje biti neadekvatne. Predigra je duga, ponekad potpuno zamenjuje seks. Takođe nakon seksa, Ribe su veoma pažljive i brižne.

Seks i Vaš Mesečev Znak

U vašem horoskopu, položaj Meseca pokazuje vaše čežnje i porive, šta vam je potrebno da biste se osećali ispunjeno. Ovo je svakako značajno u vašem ljubavnom životu, iako nekako indirektno.

Najbolji način da se to opiše je da Mesec pokazuje nešto što vaš seksualni život treba da uključi, da biste bili zadovoljni njime.

Sada su Sunce i Mesec par, pomalo kao ljubavnici. Jedno je vaša priroda, drugo vaše potrebe. U seksualnom odnosu, značajno pomaže ako je vaše Sunce u nekoj vrsti harmonije – ili uzbudljive opozicije – sa vašim partnerom. To će vam mnogo reći o tome koliko ćete oboje biti ispunjeni.

Međutim, ne možete mnogo da uradite povodom toga, ako su vaše Sunce i Mesec vašeg partnera u suprotnosti, ili obrnuto. Ako vaša priroda ni najmanje ne odgovara potrebama vašeg partnera, ili ako priroda vašeg partnera čini malo da zadovolji vaše potrebe, onda ćete možda imati povremeni seks, ali ga vjerojatno nećete često ponavljati. Imat ćete poteškoća da ostanete u paru, čak i ako izuzmemo nezadovoljstvo vašim seksualnim životom.

S druge strane, ako se vaše Sunce i Mesec dobro kombinuju sa onima vašeg partnera, vrlo je verovatno da ćete dugo, ili čak zauvek, da budete povezani.

Evo šta Mesec otkriva o vašim seksualnim čežnjama i potrebama u svakom od dvanaest znakova horoskopa:

Mesec u Ovnu i Seks

Mesec u Ovnu tera vas da čeznete za akcijom. Brzo postanete nestrpljivi, bez obzira koliko je trenutak dobar. I uživate u osećaju da ste glavni.

Mesec u Biku i Seks

Mesec u Biku vas tera da žudite za fizičkim izrazima ljubavi, a seks bez znoja ne može biti dovoljan. Trebalo bi da traje toliko dugo da se oseća kao da bi se beba mogla roditi pre kraja.

Mesec u Blizancina i Seks

Mesec u Blizancima treba da se zabavlja. Seks kao igra, ponekad skoro kao šala. Ako je previše ozbiljno, gubi deo svog šarma i privlačnosti. Trebalo bi da bude improvizovano, i po mogućnosti malo nestašno.

Mesec u Raku i Seks

Mesec u Raku su potrebne emocije, sve i to u izobilju. Seksualni čin bi trebalo da bude preplavljen strašću i saosećanjem. Pre svega, trebalo bi da postoje jake veze međusobne potrebe i posvećenosti između dvoje ljubavnika.

Mesec u Lavu i Seks

Mesec u Lavu treba da bude ponosan i da mu se dive. Seks treba da se oseća kao obred ili slavlje, nešto mnogo važnije i značajnije od onoga što se doživljava u svakodnevnom životu. Kao festival, gde nema sumnje ko je u centru pažnje.

Mesec u Devici i Seks

Mesec u Devici zahteva detaljno ispitivanje i pažnju na detalje, gde se malo ili ništa ne dešava slučajno, čak ni vrhunac čina. Trebalo bi da se oseća kao da je sve išlo po planu.

Mesec u Vagi i Seks

Mesec u Vagi je potrebno obostrano zadovoljstvo, ili kao da uopšte nije bilo seksa. Po mogućstvu, treba da bude jednako i zadovoljstvo kao i aktivnost na putu do njega. I uglavnom, trebalo bi da postoji snažan osećaj spajanja, kao da se stapaju u jedno.

Mesec u Škorpiji i Seks

Mesec u Škorpiji je potrebno uzbuđenje, iznenađenje, čak i neizvesnost do tačke iskrene brige. Nekako bi trebalo da se oseća kao magija, čak i ako se ništa ne dogodi. Takođe, ako je partner potpuno pometen, savršeno je.

Mesec u Strelcu i Seks

Mesec u Strelcu je nestrpljiv i nevezan. Seks je retko više od impulsa trenutka, ali ipak bi trebalo da se oseća poput poletanja rakete. Tada se taj trenutak može razvijati i trajati zauvek.

Mesec u Jarcu i Seks

Mesec u Jarcu je posvećen delu, mnogo pre i mnogo posle njega, čak i kada nije toliko. Ipak, uglavnom jeste. Tada je to duboko zadovoljavajuće, kao da jedete pun obrok nakon dugog dana gladi. Inače bi to bila samo dosada.

Mesec u Vodoliji i Seks

Mesec u Vodoliji je potreban seksualni čin pun dubokog značenja i kontakta, gde su površne stvari gotovo zanemarljive, ali su njihov značaj i značenje instrumentalni. Vođenje ljubavi bi trebalo biti dubinsko istraživanje dve duše.

Mesec u Ribama i Seks

Mesec u Ribama je nemiran, željan da udovolji, ali ga je teško zadovoljiti. Vođenje ljubavi treba da bude kao žrtva za partnera, ritual u kome je partner predmet odanosti. Seks bi trebao biti pomalo gorko-slatki, ili nešto nedostaje.

Venera Pokazuje Šta Vam Prija

Dve planete koje su najbliže seksu su Venera i Mars. Prvi pokazuje šta vam prija, a drugi kako želite da ugodite svom partneru. Ova zadovoljstva su retko ista, zbog čega je neophodno da svaki par pronađe način da svom seksualnom životu da dve karakteristike, spojene u jednu.

To nije lako. Pokušaj da se ponašate prema svom partneru baš kao što želite da se prema vama odnosi može biti mnogo lakše, ali i mnogo veća verovatnoća da će dovesti do razočarenja. Da ne spominjemo komplikacije ako se oboje pretplate na isti metod, ali se razlikuju u potrebama.

Nije čak ni tako lako razumeti i pomiriti se sa tim kako želite da budete zadovoljni. Evo šta Venera implicira o tome, prema znaku koji zauzima u Vašem horoskopu:

Venera u Ovnu i Seks

Venera u Ovnu želi da bude zahvaćena olujom, iznenada, iznenađujuće i nadmoćno. Ova Venera voli da bude zavedena, ili bar da može da se oseća zavedenom. Trebalo bi da bude brzo i intenzivno, skoro agresivno.

Venera u Biku i Seks

Venera u Biku želi da to traje veoma dugo i da bude veoma fizički, kao naporan rad. Mora postojati strpljenje i istrajnost, kao i snažan osećaj prisustva. Ova Venera to voli jako, ali polako.

Venera u Blizancima i Seks

Venera u Blizancima želi da se golica. Trebalo bi da ima razigranosti i humora, čak i usred intenzivnog odnosa. Predigra je još važnija. Seks bi trebao biti zabavan.

Venera u Raku i Seks

Venera u Raku želi blizinu i naklonost, kožu uz kožu i večne zagrljaje. Osećanja su mnogo važnija od fizičkih vežbi svega toga. Seks bi trebao biti način potvrde ljubavi, čak i u vezi za jednu noć.

Venera u Lavu i Seks

Venera u Lavu želi mnogo pažnje i divljenja, da se oseća kao glavni lik u bilo kom seksualnom činu. Čak bi trebalo da postoji i sastojak egzibicionizma. Partner ne sme da štedi napore da ugodi.

Venera u Devici i Seks

Venera u Devici želi da se prema njoj postupa tačno u skladu sa ličnim potrebama, sa velikom pažnjom na detalje. Seks može postati složen, kao po detaljnom planu. Bez iznenađenja.

Venera u Vagi i Seks

Venera u Vagi želi ravnotežu, gde je davanja koliko i uzimanja, i osećaj da obe strane žele potpuno istu stvar – kao da postoji ispravan i pogrešan način da se to uradi. Posvećenost je neophodna.

Venera u Škorpiji i Seks

Venera u Škorpiji želi da bude iznenađena, možda čak i malo šokirana. Neobične stvari, gde je mnogo toga ostalo neizrečeno, zamagljeno misterijom. Strast ispo površine kontrole i obuzdavanja.

Venera u Strelcu i Seks

Venera u Strelcu želi slobodu, poput seksa u trenutku, bez obaveza. Čak i kada se često ponavlja. Predigra možda nije toliko važna, ali senzacije koje ostaju posle toga sigurno jesu.

Venera u Jarcu i Seks

Venera u Jarcu želi predanost i iskrene napore. Seks je obaveza za koju treba imati dosta vremena i mnogo napornog rada. Svaki put treba da postoji osećaj velike razlike između pre i posle.

Venera u Vodoliji i Seks

Venera u Vodoliji želi duboka iskustva, kako god ona izgledala ili kako se osećala. Seks je način uspostavljanja kontakta između duhova, a ne samo fizičkog zadovoljstva. Mora biti nekih istraživanja i eksperimenata.

Venera u Ribama i Seks

Venera u Ribama ne želi ništa osim zadovoljstva udovoljavanja partneru, i uživa u zavisnosti od toga koliko je to očigledno. Zadovoljstvo dolazi iz davanja više nego iz primanja.

Mars Pokazuje Kako Želite da Ugodite

Mars je aktivna sila u vašem horoskopu, moć kojom se suočavate sa izazovima i prizivate energiju iznutra. U vašoj seksualnosti, Mars pokazuje kako želite da se ponašate prema svom partneru i šta verujete da je najbolji način da vodite ljubav – bilo da je to tačno za vašeg partnera ili ne.

Dakle, učenje kako imati odličan seks, astrološki gledano, zapravo znači da Mars svakog partnera ustupi mesto Veneri onog drugog. Ali Mars nije toliko sklon popuštanju.

Barem bi se trebalo pokušati da se donekle prilagodi. Što više uspeva u tome, to je seks ugodniji za partnera. Ali ako takođe želite da vam bude istinski zadovoljstvo, vaš Mars mora biti izražen na neki način. Biće neophodno nekoliko kreativnih kompromisa.

Evo šta Mars implicira o vašem načinu da zadovoljite partnera u svakom horoskopskom znaku:

Mars u Ovnu i Seks

Mars u Ovnu će požuriti da zavede i preuzme sve inicijative, čak i da dominira. Uključena je sila i nešto slično agresiji. Osvajanje više od spajanja, bitka više od zagrljaja.

Mars u Biki i Seks

Mars u Biku će to učiniti polako, ali uradi će to kako treba i marljivo, ne štedeći trud. Bez žurbe i iznenađenja, ali osnove su urađene sa dodatnom žudnjom. Nije maštovito, ali je pouzdano.

Mars u Blizancima i Seks

Mars u Blizancima će biti razigran, zadirkivajući i pun humora na opušten i radostan način. Tu je uključeno zavođenje i velikodušna pažnja posvećenja predigri. Govor je uključen, kao i jezik na druge načine. Snošaj nije jedini centar gravitacije.

Mars u Raku i Seks

Mars u Raku će biti zaštitnički nastrojen i paziti na partnerova osećanja. Seks je metoda za pojačavanje i intenziviranje emocija i vezanosti. Posvećenost je toliko iskrena da se ponekad može osećati kao zamka iz koje je teško izaći.

Mars u Ovnu i Seks

Mars u Lavu će definitivno zahtevati da bude glavni, od početka do kraja i ostaje u centru pozornice sve vreme. To je predstava kojoj se treba diviti. Ali to je privlačno i zavodljivo, ako se ne uzima previše ozbiljno.

Mars u Devici i Seks

Mars u Devici će posvetiti veliku pažnju detaljima i pokušati da sve uradi tačno kako treba, pronaći prave tačke, uradi sve kako treba i zadrži kontrolu. Nije baš strastven, možda čak i suzdržan, ali je kompetentan.

Mars u Vagi i Seks

Mars u Vagi će pozvati partnera na jednake napore i pokušati da pronađe ravnotežu, sa uverenjem da postoji ispravan i pogrešan način rada – mimo ličnih preferencija. Ima posvećenosti i iskrenosti, ali nema mnogo improvizacije.

Mars u Škorpiji i Seks

Mars u Škorpionu će pokrenuti emocije, ne sve prijatne, ali svakako senzacionalne. Iskustvo i reakcija partnera je cilj. Metode su ponekad nategnute, često neobične, čak i čudne. Ali uvek uzbudljivo.

Mars u Strelcu i Seks

Mars u Strelcu će biti nekako nevezan, kao samo poluprisutan, na putu ka drugom mestu. U najboljem slučaju, to je poziv na fascinantno putovanje, u najgorem slučaju se završi za tren i onda zbogom. Ali uvek je intrigantno.

Mars u Jarcu i Seks

Mars u Jarcu će biti veoma ambiciozan u vezi sa tim, praveći planove, postavljajući visoke ciljeve i radiće ka njima odlučno i uporno. Seks je konkretan i fizički, ali njegov cilj je više od toga.

Mars u Vodoliji i Seks

Mars u Vodoliji će istraživati i eksperimentisati, u svrhu učenja kako da to bolje uradi. Partner je laboratorija, a seks je istraživanje unutrašnjeg funkcionisanja obe uključene osobe. Veoma je ozbiljno, ponekad gotovo depresivno, ali definitivno intrigantno.

Mars u Ribama i Seks

Mars u Ribama će biti osetljiv na potrebe partnera, nežan kao da je stidljiv i neodlučan, pažljiv kao da se plaši da izazove bol ili nelagodu, ali veoma posvećen da to bude fantastično. Postoji neka vrsta drhtavice i mogućnost iznenadnog povlačenja.

Kako Kombinovati Sastojke

Prethodno smo predstavili kako da u vašem horoskopu pročitate sledeće uticaje na vašu seksualnost: Sunce, mesec, Venera i Mars. Oni pokazuju različite strane vaše seksualnosti:

  • Sunce pokazuje vašu osnovnu prirodu.
  • Mesec pokazuje vaše osnovne potrebe.
  • Venera pokazuje kako želite biti zadovoljeni.
  • Mars pokazuje kako želite ugoditi.

Kada razumete i kombinujete sve gore navedene sastojke, saznaćete šta vaš horoskop ima da kaže o vašem ljubavnom životu i vašoj seksualnosti. Ostali delovi horoskopa mogu dodati neke informacije i perspektive, ali ova četiri su daleko najvažnija.

Dakle, ako želite da budete sigurni da i vaš partner izvuče što je više moguće, uporedite svoje horoskope u vezi sa ova četiri sastojka. Kako se vaše Sunce poklapa sa Suncem vašeg partnera, i što je još važnije: kako vaše Sunce odgovara partnerovom Mesecu i obrnuto? Isto važi i za Veneru i Mars.

Sunce i Mesec se odnose na osnovne porive ličnosti, dok se Venera i Mars u ovom slučaju više bave stvarnim seksualnim činom i načinom na koji se on odigrava. Stoga je u trajnoj vezi prvi par daleko važniji od drugog, ali u povremenom seksu može biti obrnuto.

Ovo je astrološko objašnjenje činjenice da možete imati vrlo zadovoljavajući seks sa strancem, ali manje sa svojim životnim partnerom, a za neke ljude to gotovo nikada nije slučaj. Siguran sam da vidite ove obrasce kada čitate ono što je detaljno rečeno o četiri sastojka, gore.

Konačno, ne verujte mom tekstu na tu temu više nego sopstvenim osećanjima i iskustvima. Horoskop je komplikovan, kao i ljudski karakter, tako da postoji mnogo načina na koje se osobine ličnosti mogu promeniti ili čak preokrenuti, gde god da se gore pomenuta nebeska tela nalaze u vašem horoskopu – i u horoskopu vašeg partnera.

Dakle, šta god horoskop predviđa: probajte, možda će vam se dopasti. A ako to ne učinite, možda vam horoskop može dati neki trag ili ideju o tome kako da poboljšate stvari. Vredi pokušati.

Slični Članci