Seks sa Ribama Uživanje Zagarantovano!

kakve su ribe u seksu

Horoskopski znak Ribe su veoma osetljive na potrebe partnera, do te mere da zaboravljaju na lične potrebe. Uprkos ovoj osetljivosti, Ribe često nisu sigurne hoće li udovoljiti partneru, kao da se plaše da budu neadekvatne. Predigra je duga, ponekad potpuno zamenjuje seks. Takođe nakon seksa, Ribe su veoma pažljive i brižne.

Za horoskopski znak Ribe je seks prilika da učine partnera zadovoljnim i srećnim, kao da peku rođendansku tortu i uvere se da ima sve sastojke koje partner preferira. To takođe čini Ribe prilično zadovoljnim. Naravno, ne škodi ako partner uzvrati uslugu, ali Ribe ne bi ni sanjale da to zahtevaju, niti da to izraze.

Vođenje ljubavi sa horoskopskim znakom Ribama je delikatno i dirljivo iskustvo, tako izuzetno prijatno da je lako zaboraviti da brinete o potrebama Riba. Svaka Riba je imala to iskustvo sa partnerom, verovatno više puta. U redu je, ali daleko od savršenog.

Međutim, kada se pojavi istinski obostran partner, Ribe su na nebu. Zajedno će imati mnogo blaženih trenutaka, a njihovom zajedničkom osetljivošću na potrebe drugog biće sve bolje i bolje. Oni nikada ne žele da se to završi.

Horoskopski znak Ribe nisu te koje zavode ili preuzimaju inicijativu, ali spremnost i otvorenost mogu učiniti da tako izgleda. Ribe su toliko željne da se povinuju, da je ponekad teško videti ko je bio prvi. Takođe, Ribama nije problem da se prilagode varijacijama i eksperimentisanju, sve dok to partner želi. Inače, obične stvari su takođe u redu.

Seksualni čin je za Ribe zaista i suštinski spajanje dve duše, zajedno sa njihovim telima. Ali tela su samo oruđe. Ako to duše ne osete, onda je to neka vrsta neuspeha. Ono što bi trebalo da usledi je slatka vrsta opijenosti, gde se oboje veselo ošamućeni, kao da bestežinski lebde u svemiru.

Seks takođe može biti lekovit za Ribe. Horoskopski znak Ribe čvrsto veruju da se gotovo svaki problem može izlečiti vođenjem ljubavi, ako se radi sa posvećenošću dobrobiti partnera, da ne kažem spasenju.

Da, seks sa Ribama može biti duboko zadovoljavajući, iako ne uvek za Ribe, ako partner zaboravi taj deo dogovora. To se lako dešava.

Šta Ribama Treba

Riba obožava tu osobu koja im može pomoći da ih upotpune, opet jin njihovom jangu. Ona osoba koja ih može izvući i nežno spustiti na sigurno mesto na Zemlji je čuvar. Ribe takođe žude za nivoom udobnosti, određenim osećajem sigurnosti koji govori „hej, dobro si“ i pomaže im da se opuste i veruju.

Ako njihov ljubavnik može da ih zaštiti od surove životne stvarnosti i spreči ih da se povuku u bezbednost sveta snova, tim bolje. Voleći kreativnu igru kao i partner koji može da nahrani muzu Riba osiguraće srećno putovanje za oboje.

Ljubavnik Ribe je brižan i saosećajan, osetljiva i intuitivna duša koja u stvarni svet donosi kvalitet zvezdanih očiju. Mistična i magična Riba može učiniti igru zabavnim tokom celog života sa pravom osobom. Svako ko je spreman za avanture u nepoznato naći će ga ovde!

Kako Uticati na Muškarca Ribe

On je osetljiv i intuitivan, zainteresovan za duhovne stvari, a verovatno za okultizam, astrologiju i sl. Pokrenite ove teme i moći ćete da pričate satima. On je empatičan i svi se mogu osloniti na njega za saosećanje u vezi sa svojim problemima. Uzmite malo ako vam zatreba, ali nemojte preterati. On je veliki sanjar o stvarima, ali ponekad ne preduzima ništa.

Zapalite vatru ispod njega da ga pokrenete. On je pravi romantičar i ceni večeru uz sveće, a zatim udobno sedenje ispred kamina. Dodajte malo maženja i romantike. On se divi lepoti svih vrsta, od jednog cveta, preko pejzaža divljine, do antikviteta. Obucite se lepo i imajte lepe stvari oko sebe kojima će se on diviti.

Nekoliko Ne

Ne opterećujte ga previše tuđim problemima, treba mu odmor od toga. Ne uskraćujte mu trenutke potrebne samoće, on puni baterije. On je odličan slušalac, ali nemojte monopolizovati razgovor, on takođe treba da priča. On je prilično bez predrasuda i otvoren, ne očekujte od njega da osuđuje.

Najbolje se slaže sa: Rakom, Škorpijom, Bikom, Blizancima, Devicom, Jarcem

Ne slaže se dobro sa: Ovnom, Lavom, Strelcem, Vagom

Neutralno: Vodolija, Ribe

Zavesti Muškarca Ribe

Tip žene koja privlači povučenog muškarca Ribu je romantična i emotivna, osetljiva i pasivna. Ako je intrigantna ili misteriozna ili u stanju da ga natera da se oseća sigurnim, ona bi mogla da bude prava osoba za njega.

Muškarci Ribe vole tajne ljubavne veze, kao i osobe kojima je potrebna pomoć ili emotivna podrška. Oni su veoma saosećajni i reaguju na žene koje su isto takve. Privlačiće ih kreativne ili maštovite žene, poput umetnica i pesnika.

Slatki, ženstveni tip žene im se izuzetno dopada! Muškarci Ribe vole da se o njima brine, a mnogi od njih potajno gaje snažnu želju za pripadnicima zdravstvenih profesija, kao što su lekari, medicinske sestre ili psihijatri.

Zavesti Ženu Ribu

Žena Riba traži muškarca koji je romantičan i osetljiv ili maštovit sanjar ili samo izgubljen i zbunjen. Ideja o tajnoj ljubavnoj vezi može je uzbuditi i namamiti, a misterija je intrigira. Saosećanje prema drugom može da stvori početno interesovanje za njih.

Emocionalni tipovi je privlače, a deljenje osećanja može da je zavede u trenu. Ljubavnici slomljenog srca, izgladneli umetnici i pesnici bez novca mogu se s lakoćom poigravati njenim naklonostima. Može je privući muškarac kome je potreban spasilac, ali i onaj koga može smatrati i svojim ličnim spasiocem. Trik je u tome da budete nejasni i romantični u vezi s ljubavlju i seksom kao i ona!

Seks je emocionalna stvar za Ribe, kao što je slučaj sa velikim delom njihovih života. Ribe su senzualni i kreativni ljubavnici, obožavaju razigrani seks i lutaju kroz erotske fantazije. Stidljivost izlazi kroz vrata ako govorimo o vratima spavaće sobe! Riba ima veliki apetit za seks i voli da stvari budu tečne i promenljive.

Za Ribe su ljubav i seks kao potpuna zajednice najbolji, bolje je da se osećaju bezbedno, slobodno i potpuno nesputano.

Slični Članci