Seks sa Lavom Vatren, Strastven i Veoma Zabavan

horoskopski znak Lav seks

Kada je u pitanju seks, horoskopski znak Lav je definitivno u njemu radi ličnog zadovoljstva. Ako je obostrano, u redu, ali nije milostinja. Lav zahteva pažnju i srećan završetak.

Lava nije previše teško zadovoljiti. Sama pažnja je hrana za Lavovu sujetu, koju treba stimulisati da bi Lav osetio zadovoljstvo. Ista sujeta je ono što Lava može naterati da se ozbiljno potrudi da bude dobar i brižan ljubavnik. Možda se čini da je motivacija pogrešna, ali rezultat može biti sjajan za oboje.

Udovoljavanje Lavu samo po sebi može biti uzbudljivo za partnera. Horoskopski znak Lav sija i teži da postane sve privlačniji, sve dok praktično ne zrači. To je fascinantna transformacija vredna svedočenja, a još više pokrenuti je. Takođe, znak zodijaka Lav može biti prilično zahvalan i pokazati to na mnoge veoma šarmantne načine.

Kada horoskopski znak Lav počne da radi na zadovoljavanju partnera, Lav očekuje vizuelne i zvučne rezultate. Partner mora pokazati zadovoljstvo i oduševljenje jasno kao aplauz. Za Lava, to je upravo to. Kada radi na zadovoljavanju partnera, Lava treba hvaliti i bodriti. Ponekad to može biti kao šou biznis.

Znak horoskopa Lav ima veliki i požudan seksualni apetit i može biti iznenađujuće brz u zavođenju. Takođe, trojka je u redu, sve dok je Lav u centru dešavanja. Verovatno se podrazumeva da vernost nije Lavova jača strana. Ipak, Lav to očekuje od partnera.

Lav nije baš eksperimentalan u krevetu, iako se ne libi toga. To jednostavno nije važan aspekt seksualnosti Lava. Šta god da se desi, mora se uglavnom odnositi na Lavove potrebe i preferencije.

Slični Članci