Seks sa Lavom Vatren, Strastven i Veoma Zabavan

horoskopski znak Lav seks

Kada je u pitanju seks, horoskopski znak Lav je definitivno u njemu radi ličnog zadovoljstva. Ako je obostrano, u redu, ali nije milostinja. Lav zahteva pažnju i srećan završetak.

Kao što i priliči Vatrenom znaku, postoji velika telesnost, vrelina i žar koji izbijaju iz Lava u pravim okolnostima. Lav pre svega želi akciju.

Kada se sa Lavovima vodi ljubav, spora, postojana ljubav, oni su polaskani u stanje ekstaze. Ovakav pristup će pomoći da se stvori Lav koji je veoma samouveren ljubavnik.

Lavovi su potpuno uzbuđeni kada partner uživa u njihovoj lepoti i auri i govori im kako je to divno. Kao svoj milostivi poklon, Lav će svom partneru pokazati koliko je taj kompliment značio!

Lav voli predigru, a jedno ili dva dobro postavljena ogledala također bi bila zgodna, jer ta lepršava griva i mačji kvalitet mole da ih se posmatra.

Kako Zadovoljiti Lava u Krevetu

Lava nije previše teško zadovoljiti. Sama pažnja je hrana za Lavovu sujetu, koju treba stimulisati da bi Lav osetio zadovoljstvo. Ista sujeta je ono što Lava može naterati da se ozbiljno potrudi da bude dobar i brižan ljubavnik. Možda se čini da je motivacija pogrešna, ali rezultat može biti sjajan za oboje.

Udovoljavanje Lavu samo po sebi može biti uzbudljivo za partnera. Horoskopski znak Lav sija i teži da postane sve privlačniji, sve dok praktično ne zrači. To je fascinantna transformacija vredna svedočenja, a još više pokrenuti je. Takođe, znak zodijaka Lav može biti prilično zahvalan i pokazati to na mnoge veoma šarmantne načine.

Kada horoskopski znak Lav počne da radi na zadovoljavanju partnera, Lav očekuje vizuelne i zvučne rezultate. Partner mora pokazati zadovoljstvo i oduševljenje jasno kao aplauz. Za Lava, to je upravo to. Kada radi na zadovoljavanju partnera, Lava treba hvaliti i bodriti. Ponekad to može biti kao šou biznis.

Znak horoskopa Lav ima veliki i požudan seksualni apetit i može biti iznenađujuće brz u zavođenju. Takođe, trojka je u redu, sve dok je Lav u centru dešavanja. Verovatno se podrazumeva da vernost nije Lavova jača strana. Ipak, Lav to očekuje od partnera.

Lav nije baš eksperimentalan u krevetu, iako se ne libi toga. To jednostavno nije važan aspekt seksualnosti Lava. Šta god da se desi, mora se uglavnom odnositi na Lavove potrebe i preferencije.

Šta Lavu Treba

Ono što Kralj/Kraljica džungle želi više od bilo čega drugog je da mu se umiljava. Budući da je odan tip, Lav će uzvratiti ovom gestom, čineći da se partner zaista oseća posebnim. Ljubavnik koji dolazi noseći poklone, odiše klasom i pamti da je to samo najbolje za ovu zvezdanu mačku je pametan i mudar.

Onaj ko može da izvede pravog Lava, koji se često krije iza odsjaja belih svetala i kiti pred obožavanom gomilom, oboma će učiniti uslugu. Na kraju, Lavov ljubavnik mora uvek da zapamti ko je broj jedan i stalno se ponašati u skladu s tim.

Ljubavnik Lav se daje i predan je i živi za zadovoljstva koja život može da donese. Jedan od njih je staviti ih u centar pažnje, gde veruju da zaista pripadaju.

Kako Uticati na Muškarca Lava

Voli da bude u centru pažnje i oko sebe ima mnogo prijatelja i obožavatelja. Nauči da budeš obožavatelj, ali mu nemoj glancati cipele. On oseća da može da osvoji skoro sve, pa ostavite neko pitanje o vašim pravim osećanjima, misterija i intriga će ga dovesti do zida. Uvek će biti žena oko njega, pa se naviknite na to.

Obično je prilično otvoren i iskren po pitanju stvari, tako da bi trebalo da ga čitate kao knjigu. On voli zabavu i dobre trenutke, pa budite spremni za zabavu. Dajte mu do znanja da je on kralj i dozvoliće vam da budete kraljica.

Nekoliko zamerki:

Možda se mnogo hvali samim sobom, od kojih su neke preuveličane, stoga se nemojte otvoreno smejati i ne ismejavajte ga, to je ne-ne njegovom kraljevskom veličanstvu. Ne pokazuj ljubomoru.

Iskreno će vam reći kada mu vaša navika smeta, nemojte se raspravljati ili osporavati, promenite je. Ne izazivajte njegovu dominaciju ili uočenu poziciju, inače ćete imati poslovičnog, ranjenog lava na rukama.

Najbolje se slaže sa: Ovnom, Strelcem, Lavom, Vodolijom

Ne slaže se dobro sa: Blizancima, Rakom, Ribama, Škorpijom

Neutralno: Bik, Devica, Vaga, Jarac

Zavesti Muškarca Lava

Tip žene koja privlači muškarca Lava je ona sa kojom mogu da se osećaju ponosno kad ih drugi vide – ona ​​koja čini da izgledaju dobro samim tim što je imaju pod rukom.

Žena koja je prelepa ili dramatična ili kraljevska ili povučena ih pali. Imaju naviku da svog partnera biraju više zbog lepog izgleda ili popularnosti nego zbog prave ljubavne kompatibilnosti.

Za muškarce Lavove je posebno važno da osete da dobijaju odgovarajuću količinu poštovanja od svoje izabranice i da je stoga mogu poštovati zauzvrat. Očekuju lojalnost i moraju da se osećaju cenjeno sve vreme.

Osećaj zanemarenosti ili necenjenosti, čini da se muškarci Lavovi osećaju nesigurno, pa ih može namamiti žena koja im stalno laska. Lavovi takođe vole sedeti na vozačevom mestu i ne vole žene koje previše zapovedaju.

Zavesti Ženu Lava

Pravi muškarac za posao pripitomljavanja Lavice je onaj koji zrači toplinom i pokazuje svoju naklonost na fizički način. Još više ih zanima da li je on bogat ili slavan ili moćan ili prekrasan (ili sve gore navedeno) kako bi ona mogla da podeli reflektore sa svojom novom ljubavlju.

Čovek koji izaziva poštovanje i čovek koji je velikodušan (i može sebi da priušti da bude), definitivno će joj se svideti. Žene Lavovi vole muškarce koji im se dive i hvale, a fino lice i lepo telo definitivno privlače njihovu pažnju. Plitko? Možete se kladiti a žene Lavovi ne bi to htele drugačije.

U stvari, žene Lavovi takođe mogu biti privučeni osetljivim, kreativnim tipovima kao što su glumci, umetnici, muzičari ili izvođači sve dok su i oni uspešni u očima društva.

Slični Članci