Seks sa Vodolijom Nepredvidiv u Kombinaciji sa Emocijama i Zadovoljstvom

horoskopski znak vodolija u seksu

Horoskopski znak Vodolija nije mnogo za rutinu u krevetu, niti za pojednostavljivanje stvari. Teško je odgonetnuti ko koga zavodi ili čija je inicijativa, a niko ne može da pretpostavi kuda ide i kada će se završiti.

Vodolija je osetljiva na partnerove potrebe i reakcije, ali partneru nije tako lako da čita na isti način. Čini se da horoskopski znak Vodolija želi mnogo više od ličnog zadovoljstva.

Za horoskopski znak Vodoliju, seks je istraživanje o tome šta ih oboje pokreće i misteriozni odnos između instinkta i svesti, koji se intenzivno sudaraju tokom snošaja. Vodolija želi da upozna partnera kroz vođenje ljubavi, kao da je u pitanju lekarski pregled tačnije psihološki.

Horoskopski znak Vodolija je zaintrigirana onim što dvoje ljudi otkrivaju jedno o drugom u trenucima intimnosti i pozdravlja to. Veza postaje sve značajnija što se njih dvoje dublje upoznaju. Njihove duše treba razotkriti. Njihove najdublje motive treba razotkriti.

Ali to bi takođe trebalo da bude zanimljivo iskustvo samo po sebi, trljanje fizičkih reakcija, njegova koreografija, proces koji se razvija poput drame od uvoda do eskalacije, vrhunca i neobično svečanih posledica.

Pre seksa, Vodolija je prvenstveno radoznala. Posle toga, Vodolija je zamišljena, ponekad potpuno mračna. Klasični osećaj tuge, anksioznosti, uznemirenosti ili agresije, nakon seksualnog odnosa. Nije to uopšte zbog razočarenja, već zato što seksualno iskustvo tera Vodoliju da razmišlja o iluzivnom smislu života, neizlečivoj usamljenosti duše i stvarima slične težine.

Uprkos ovoj ozbiljnosti, seks sa horoskopskim znakom Vodolijom može biti zabavan i bezbrižan, poput dugačke šale kojoj nije potrebna poenta ali postoji. Čak iu samoj sredini seksa, Vodolija može da vidi smešnu stranu toga. Dva tela idu na to, kao da će jutro doći sa Sudnjim danom. Ima mnogo očaja u ljubavi i to je na neki način smešno.

Vodolija je takođe zainteresovana za eksperimentisanje sa novim položajima, postavkama i ritualima pomoću kojih će dodatno obogatiti i istražiti seks. Ne stoji mnogo prepreka na putu, ako postoji nešto novo za iskusiti, posebno ako ima šansu da otkrije više o enigmi emocija i njihovoj povezanosti sa svesnim i nesvesnim umom. U istraživanju se ništa ne može naći ako postoji strah od eksperimentisanja.

Naravno, horoskopski znak Vodolija se može zaljubiti i posvetiti ljubavi, takođe doživotno. Ali u Vodolijinoj glavi, to nema mnogo veze sa seksualnim činom više sa onim što ga okružuje, šta dolazi pre i posle njega. I šta osećaju njih dvoje kada to ponove. Seks je mera ljubavi, ali nije pouzdana. Vodolija više voli da ih vidi kao dva odvojena entiteta – bez sumnje, oba su velika i fascinantna. I jedni i drugi žive svojim životom, samo se ponekad sastaju i prepliću.

Pa, svaka Vodolija zaključuje: seks sadrži intrigantne misterije, ali ljubav je prava zagonetka.

Slični Članci