Rak Godišnji Horoskop 2023

rak horoskop 2023

Posle dva iscrpljujuća meseca na početku 2023 godine, Saturn jača vašu poziciju i unapređuje vaše projekte od 7. marta do kraja godine. Vaša hrabrost i smelost će se isplatiti zahvaljujući Neptunu i Uranu, koji će, inače, biti u tvojoj naklonosti tokom cele godine.

Pored toga, od 17. maja, Jupiter će vam pružiti pomoć koja vam je potrebna. Sve u svemu, moći ćete da ostvarite svoje planove zahvaljujući svim ovim pozitivnim faktorima. U 2023. bićete zapanjeni napretkom koji ostvarujete.

Rak Ljubavni Horoskop 2023

Iako Pluton donosi osećaj očaranosti u vašu vezu, ona i dalje prolazi kroz preobražaj od 24. marta do 11. juna. Međutim, trebalo bi da budete spremni da se vaši odnosi promene, a kao rezultat toga, vaša perspektiva i očekivanja drugih ljudi će se promeniti kako budete saznali više o sebi.

Radost u vezi će vas obuzeti i u februaru, martu, maju, septembru, drugoj polovini oktobra, novembru i decembru. Ljubav, u svakom slučaju, ima planove za vas, tako da možete da očekujete strastvene susrete. U ostalim periodima, a posebno sredinom avgusta, potrebna su prilagođavanja.

Rak Porodični Horoskop 2023

Prema horoskopu za Raka 2023. novo prijateljstvo bi moglo da počne krajem januara, ali će februar i mart biti mirniji. Međutim, posle 10. aprila stvari će postati teže, a do kraja meseca se nekom prijatelju ili rođaku možda nećete dopasti. Razjašnjenje će se verovatno dogoditi u maju, što je neophodno jer će vam u junu trebati prijateljska pomoć.

Sada će vaše promene raspoloženja dovesti do neprijateljstava između jula i avgusta, ali septembar će početi dobro za vas. Porodica će vam izazvati brigu u novembru, ali zvezde vam obećavaju stabilne i čvrste porodične odnose.

Rak Karijera-Posao Horoskop 2023

Vaši napori su nagrađeni uspehom nakon dva prilično naporna prva meseca. Zahvaljujući Neptunu, možete učvrstiti sve što ste do sada postigli i širiti svoje divne ideje. Od početka marta Uran i Saturn se slažu da vam obezbede uspeh, a Jupiter to garantuje od sredine maja.

Možete potvrditi projekte uz pomoć ovih zadovoljavajućih uticaja. Uzbuđeni ste zbog svog napretka koji možete postići u izvanrednoj drugoj polovini godine.

Rak Finansije-Novac Horoskop 2023

Ove godine vas podstiču Neptun i Uran da rizikujete i koristite svoju maštu, koji bi vas mogli obogatiti i učiniti inteligentnijim. Jupiter takođe povećava vaše šanse za uspeh počevši od 17. maja. Za vaš bankovni račun, druga polovina godine je fantastična! Imajte na umu, međutim, da vas spor može pogoditi oko 10. februara.

Od 1. aprila do 21. aprila vaša finansijska situacija je odlična. Zatim, kašnjenja vas iritiraju, ali početkom juna nepredviđeni trošak će malo oslabiti vaše samopouzdanje, ali ćete se brzo oporavite. Celo leto, kraj oktobra i mesec novembar, vaša finansijska situacija je solidna. Čuvajte se prevaranta u decembru!

Rak Zdravlje Horoskop 2023

Prva dva meseca u godini biće prilično izazovna, ali počevši od marta, vaša energija će se vratiti u potpunosti. Živećete punim plućima između aprila i maja. Druga polovina juna i jula omogućiće vam da povratite ravnotežu, iako će jun biti stresniji od jula.

U avgustu ćete žudeti za nekom avanturom, a u septembru iskoristite svoju prilagodljivost da prebrodite nervozu i stres. U zaključku, zdravlje će vam biti prilično dobro u poslednja tri meseca 2023 godine!

Slični Članci