Ovan u Seksu – Seksualnost Vašeg Horoskopskog Znaka

kakav je ovan u seksu

Horoskopski znak Ovan više voli da svaki seksualni susret posmatra kao osvajanje, čak i ako je to nekoliko puta sa istim partnerom. Zavođenje kao i sam čin su izazovi. Inače, veliko uzbuđenje je nestalo za Ovna.

Takođe, Ovan je uglavnom u žurbi, kao da učestvuje u trci. To daje malo prostora za bilo kakvu produženu predigru. S druge strane, Ovan neće odustati dok ne dođe do zadovoljavajućeg završetka za oboje. Ali čim se to dogodi, Ovan želi da pređe na druge aktivnosti.

Naravno, Ovan želi da bude taj koji preuzima inicijativu. Čak i kada to nije slučaj, partner obično razume da se Ovan oseća kao da je glavni, onaj koji napreduje i dovodi stvari do kraja.

Za Ovna, aktivnost seksa je ono što najviše privlači, a ne osećaj intimnosti ili deljenje nezaboravnog iskustva koje produbljuje vezu. Horoskopski znak Ovan ima malo strpljenja za udvaranje i maženje.

Ipak, to može biti prilično zabavno i za partnera. U njemu postoji jedna besmislica direktnost, koja ima svoj šarm. Seks kao aerobik. Ako ništa drugo, to je intenzivna vežba koja promoviše kondiciju. Neki partneri to smatraju osvežavajućim, dok drugi nisu nimalo zadovoljni. Kasnije verovatno neće čeznuti za ponavljanjem.

Dakle, horoskopski znak Ovan ima tendenciju da često menja partnere, sve dok ne dođe pravi. Pravi partner je onaj kojem seks u ovom tempu i mentalitetu odgovara. To je obično neko istog ukusa, ili osoba koja pronađe druge razloge za održavanje veze – neko ko nije toliko zainteresovan za njihov seksualni život. Biće to često, ali brzo gotovo. To daje dovoljno vremena za druge aktivnosti.

Ono što bi moglo proširiti Ovnov seksualni život izvan brzih stvari je ogroman izazov, partner koji zahteva mnogo više da bi bio zadovoljan i ne oklevajući da to Ovnu stavi do znanja. U takvoj vezi, Ovan može ostati u krevetu koliko god mu je potrebno i smatra da je to divno. Možda čak i potpuno reformiše Ovna u drugi stav prema seksu. Bar dok traje ova veza.

Ovan je više tigar kada je u pitanju seks i kao mnoge druge uglađene životinje, voli lov, tu stalnu poteru za konačnom nagradom. Ovan je fizički i neustrašiv ljubavnik i blagoslovljen je izdržljivošću da može da radi celu noć. Ne plaše se seksualnog eksperimentisanja u potrazi za zadovoljstvom, što znači da je ljubavnik otvorenog uma neophodan.

Šta Ovnu Treba

Ljubavnik Ovna je strastven, avanturistički i energičan, voli romantiku i uživa u umetnosti jurnjave. Oni koji izdrže vrućinu biće nagrađeni odanim saputnikom koji će ih odvesti na veće visine.

Život sa Ovnom nikada nije dosadan, zato se pripremite za vožnju života! Ponekad je osuđujući, prerano donosi zaključke i radi stvari ne razmišljajući o posledicama, možda ćete morati da mu pomognete da izvuče svoje papke iz vatre svojom diplomatijom (on će to ceniti).

On je ljubomoran tip, pa se čuvajte da ne budete previše prijateljski nastrojeni prema suprotnom polu. Voli da kontroliše i organizuje stvari, neka to radi. Želi nekoga koga može oblikovati po svom ukusu, pa se savijte kao trska.

Nekoliko NE

Nikada ga nemojte kritikovati pred drugima, ili će postati besni Tasmanijski đavo. Nemojte mu davati predloge o tome kako da uradi stvari osim ako vas on ne pita. Ne ponašajte se posesivno ili kontrolišujuće, zapamtite, on je kontrolor. Ne igrajte igrice i ne budite makar malo pompezni, on više voli da budete svoji prirodni. Pustite ga na svoj način i on će vam dati sve što vaše srce poželi.

  • Najbolje se slaže sa: Lavom, Strelcem, Bikom, Vodolijom
  • Ne slaže se dobro sa: Blizancima, Škorpijom, Rakom, Ribama
  • Neutralno: Ovan, Devica, Vaga, Jarac

Zavesti Muškarca Ovna

Tip žene koja može privući muškarca Ovna je ona koja pokazuje osećaj nezavisnosti i hrabra je, avanturistička ili spontana. Oni će poštovati slobodu ovakve žene. Dive se snazi i hrabrosti.

Muškarci Ovnovi uživaju u izazovu i možda će im biti prijatno da ih zavede samopouzdana žena, dok pružaju dovoljan otpor da ga učine zanimljivim. Snažne, takmičarske ili atletske žene mogu im se svideti, a neki oblik takmičenja kao što su igre ili sport bi mogao da ih pokrene.

Muškarci Ovnovi žele da pobede, ali mogu da poštuju ženu koja im daje dobru borbu za kontrolu. Posebno ih privlače žene u uniformi i najverovatnije će izlaziti sa policajkom, stujardesom, vojnikom, medicinskom sestrom.

Zavesti Ženu Ovna

Tip muškarca koji privlači ženu Ovna je drzak i hrabar, odvažan i direktan i ima osećaj za avanturu. Privlače ih mačo tipovi ili muškarci u uniformi. Traže takmičenje i izazove, pa više vole autoritativne muškarce koje je teško dobiti.

Žene Ovnovi privlače pobednici, u sportu ili poslu ili bilo kom obliku takmičenja. Duboko u ovim borbenim tipovima postoji žena ratnik, a ono što oni zaista žele je muškarac ratnik koji je dovoljno jak ili hrabar da ih ukroti i učini svojim parom.

One su vrsta žena koje žele da se odupru zanošenju, vode dobru borbu da bi se zaštitile od ljubavi, a zatim veličanstveno izgube i prepuste se strasti. Posebno ih privlače jaki ili atletski muškarci i vole akciju, takmičenje i izazove – možda čak i dobru borbu s vremena na vreme!

Slični Članci