Osobine Ličnosti Osobe Rođene sa Mesecom u Biku!

karakteristike i osobine licnosti osobe s mesecom u biku

Mesec u Biku naglašava materijalnu stranu života, a emocije su usredsređene na udobnost i imovinu u životu. Skloni ste da budete sakupljač stvari koje, po vašem mišljenju, čine „dobar život“. Sa Mesecem u Biku, želite najbolje što vam život može da ponudi, a teško se pristaje na manje.

Emocije su zemaljske i praktične, veoma ih privlače materijalna dobra i zadovoljstva koja dolaze iz materijalnih udobnosti. Vaša naklonost prema bogatstvu i urođeno razumevanje materijalnog sveta mogu rezultirati prirodnim smislom za posao i darom za zarađivanje novca.

Ovo je stabilan položaj za Mesec; reakcije i emocionalni odgovori su spori, ali puni. Lagani, ujednačeni i dobroćudni, odličan ste saputnik i odan prijatelj. Ne ljutiš se lako; verujete u ljubav, a ne u borbu. Male smetnje vam zapravo ne smetaju mnogo.

Postoji duboka emocionalna potreba da se zadovolji fizički apetit. Možete biti veoma posesivni, a ponekad i prilično samozadovoljni. Stabilni i postojani, odani i trajni, vi ste odlučna, iako ponekad tvrdoglava osoba.

U romantičnom smislu, nijedan vaš ljubavnik nikada neće poželeti naklonost. S druge strane, ova osoba se može osećati pomalo ugušena vašom posesivnošću. Vaš je snažan osećaj vlasništva, a to se može proširiti i na vašeg partnera u romansi. Važno je zapamtiti da ne možete kupiti ljubav i da ne posedujete svog ljubavnika.

Sa Mesecom u Biku vaše potrebe i želje su jednostavne, prizemne i praktične, fizičke prirode. Senzualno i snažno seksualno, vaše uživanje u seksu je direktno i bez stida. Veoma volite fizički kontakt; zagrljaje i masaže. Sa prijateljima i ljubavnicima možete biti prilično demonstrativni.

Čulni utisci su veoma jaki, čulo dodira i ukusa je jako razvijeno, a verovatno imate prijatan govor i glas koji peva. Barem volite muziku, umetnost, ples i sve stvari koje život čine prijatnijim. Vaš urođeni dobar ukus se verovatno proteže na uređenje doma i sjajan smisao za dizajn enterijera.

Imate duboku moć koncentracije i generalno konzervativna gledišta. Vaše ideje su veoma konvencionalne. Pozdravljate samo one ideje koje su kompatibilne sa vašim stabilnim temperamentom. Konzervativni i konvencionalni, morate izbegavati da postanete uskogrudni i čvrsti u svojim mišljenjima. Ne volite kontradiktornost, jednostavno zato što ne volite da se raspravljate. Držaćete se svojih ideala u svakom slučaju, slepo verni, sentimentalni, privrženi i u osnovi stidljivi.

Slični Članci