Muškarac Vodolija: Daj Mu Slobodu i Biće Tvoj!

kakav je muskarac rodjen u znaku vodolije

Muškarac Vodolija je ljubaznog, velikog srca i intelektualac. To su upravo oni kvaliteti koji se odražavaju i na njegovom licu. Ljude privlači očima punim ljubavi, inteligencije i humorom.

Teško je opisati čoveka Vodoliju jer on u svojoj ličnosti nosi izraz kontradikcije i paradoksa. On je osoba originalnog i kreativnog razmišljanja, radoznala po prirodi i voli da iskusi stvari. On je neko ko ne veruje u prinudu. On je neko ko bi se borio za stvar sve dok vidi smisao u tome. Čvrsto veruje u razvoj ljudske vrste uopšte i išao bi do svake mere da se pobrine da postoji napredak.

Muškarac Vodolija je obično progresivan i prihvata novu ideju ili koncept sa takvim žarom da se čak nosi i sa nepredviđenim promenama. Neprestano smišljajući nove ideje, on ne prestaje da zadivi ljude oko sebe svojom nepokolebljivošću i krutim odnosom prema pojedinim temama.

Čovek Vodolija veoma ceni prijateljstvo i uvek je spreman da pomogne prijatelju koji je u nevolji, čak i ako to znači da mora da se žrtvuje. Iako se čini da je izgubljen u svetu ideja, ovaj muškarac reaguje osetljivo na osećanja i naklonost.

Verovatno najrazočaravajući kvalitet muškarca Vodolije je to što on nikada ne bi prihvatio ili izjavio svoje emocije. Ako očekujete da će vam ovaj čovek doneti cveće, bolje je da to zaboravite jer se to neće dogoditi. To ne znači da mu nije stalo do vas. Naprotiv, ima dubok osećaj ljubavi i osećanja, samo što nije u stanju da to verbalno prizna. On jednostavno nema veštinu sentimentalne suptilnosti.

Poznato je i da muškarac Vodolija ima problem sa obavezama. Umesto da se skrasi sa partnerom za ceo život, bolje mu je da ima nekoliko povremenih afera. To je zato što veruje da mora da bude slobodan u svakom trenutku i da mu veze guše nezavisnost. Najbolje rešenje za muškarca Vodolije je brak nastao iz prijateljstva i saradnje, sa finom, inteligentnom ženom koja je nezavisna kao i on.

Ljubavne Osobine Muškarca Vodolije

Kontradikcije muškarca Vodolije mogu postati nerešive. Kada bi mogao češće da spozna šta želi, njegov emotivni život bi bio srećniji. On voli iskreno, barem veruje u to. Ali toliko se plaši da ugrozi svoju slobodu da, kada je reč o posvećenosti, pronalazi izgovore da pobegne miljama daleko.

Muškarac Vodolija će tada imati izbor između neozbiljnih afera, avantura koje neće zadovoljiti njegovu potrebu za ljubavlju ili će upasti u nemoguće veze sa lepim i nepristupačnim ženama. Otuda će spoznati čitav niz emocija kojima teži, ne plašeći se da će od njega tražiti posvećenost i vernost.

Postoji razumno rešenje koje se uklapa u ličnost muškarca Vodolije: veza zasnovana na prijateljstvu sa pametnom i duhovitom devojkom, takođe nezavisnom, sa kojom će deliti krevet bez ikakvih bračnih obaveza, i uz najsavršenije poštovanje međusobne slobode. Drugim rečima, muškarac Vodolija i dalje preferira divlji brak od konzervativnog i tradicionalnog braka.

Od svih horoskopskih znakova, muškarac Vodolija je verovatno najmanji ženomrzac i spreman je da ravnopravno tretira devojku koja zaslužuje poštovanje. Ali pre nego što pronađe svoju srodnu dušu, možda će proći kroz mnoge razvode i raskide!

Ljubavna Kompatibilnost Muškarca Vodolije

Pošto Vodolija toliko ceni nezavisnost, ponekad je teško za Vodoliju da se potpuno uživi u vezu koja nadjača druge Vodolijine interese. Dakle, da biste zaista uključili Vodoliju u svoj život, morate biti više nego posvećeni zadatku. Međutim, ne dozvolite da vas ovo odvrati jer Vodolija čini najdivnijeg ljubavnika kada se jednom zaista posveti. Uspešna veza sa Vodolijom je zaista divna stvar!

Zbog toga što je Vodolija prilično tvrdoglav karakter, Vodolija ima tendenciju da sluša stav druge osobe, ali iako će Vodolija to uzeti u obzir, retko će se predomisliti. Ako možete dovoljno jasno da ukažete na Vodolijinu grešku, onda je Vodolija generalno dovoljno iskrena da promeni svoje mišljenje – ali morate biti jasni i tačni!

Ali uz Vodolijinu tvrdoglavu prirodu ide i ljubazno srce, a Vodolija se smatra jednim od najprijateljskih znakova zodijaka. Na ovaj način Vodolija retko ima problema u pronalaženju partnera. Malo je verovatno da će Vodolija biti definitivni doživotni ljubavnik, ali iskustvo će obično biti zaista vredno toga.

Muškarac Vodolija je Kompatibilnija Sa:

Muškarcima Vodolijama najbolje odgovaraju Blizanci. Oboje dele isti pogled na život i avanturistički su raspoloženi i vole zabavu što će stvoriti dobro razumevanje. Vodolija će takođe napraviti dobar par sa Vagom. Osoba Vaga je baš kao i Vodolija, prijateljski raspoložena i nezavisna. Oboje se neće zaista mešati u život jedno drugom više nego što je potrebno, što će oboje učiniti srećnim.

Muškarac Vodolija je Manje Kompatibilna Sa:

Vodolija će biti najmanje kompatibilna sa Lavom jer Vodolija voli da radi stvari svojom voljom, a Lav donekle dominira što Vodolija možda neće ceniti. Vodolija voli da radi stvari na svoj način i uzima život kakav dolazi, što je u suprotnosti sa ličnošću Bika, zbog čega to možda neće uspeti.

Muškarac Vodolija i Žena Ovan

Ovan i Vodolija imaju dubok nivo kompatibilnosti između sebe. Oni dele slične lične osobine slobode, entuzijazma i obožavanja nezavisnosti. I za Ovna i za Vodoliju, najveći metod za rešavanje poteškoća je progresivan i energičan pristup. Ta energija i živost se primećuju iu njihovom odnosu.

Osoba Ovan kao i Vodolija imaju tendenciju da se protive navikama i teško prihvataju rutinu. Najbolje u ovoj ljubavnoj utakmici je to što i Vodolija i Ovan poštuju međusobnu ličnost i nezavisnost.

Žena Ovan i muškarac Vodolija zahtevaju vreme da se prilagode jedno drugom, ali ishod vredi čekanja. Muškarac Vodolija zna kada treba dati prostora svojoj ženi Ovnu i da se ne uznemiri kada se ona naljuti. Ne postoji sukob nadmoći između Vodolije i Ovna jer oboje cene međusobne kvalitete.

Žena Ovan će voleti njegov ukus za avanturu i njegovo neobično ponašanje. Muškarac Vodolija će biti fasciniran njenom pameti i njenim žarom u svim aspektima života. Postoji mnogo razlika između njih dvoje, ali nijedna nije nerešiva.

Muškarac Vodolija i Žena Bik

Bik je praktičan i jednostavan. U pogledu postojanja, on je prizeman, konzervativan i racionalan. Horoskopski znak Vodolija se pak neprestano diže protiv standarda i pravila i veruje u moderan i progresivan pristup životu.

Bik se protivi promenama, oseća se sigurnim sa zaštitnim normama i stabilnim vrednostima. Vodolija definitivno preferira novine i da prati prirodnu evoluciju sveta. Iako ovi veoma različiti temperamenti ne mogu uvek da dovedu do velikih problema, ova horoskopska utakmica i dalje nailazi na poteškoće u kompatibilnosti koje se ipak mogu izbeći.

Žena Bik i muškarac Vodolija su veoma tvrdoglavi i imaju svoje gledište o životu, koje neće revolucionisati. Međutim, ovaj ljubavni meč ima i mnogo dobrih strana. Muškarac Vodolija može da nauči ženu Bika da bude odvojenija i opuštenija prema ljudima i situacijama. On je može stimulisati, privući i naterati je da ceni zabavni aspekt života.

Nasuprot tome, žena Bik može pokazati autonomnoj i promenljivoj Vodoliji kako neka postojanost može olakšati mnoge stvari. Pod uslovom da mogu da obuzdaju svoju tvrdoglavost, ovaj horoskopski ljubavni meč ima dobre šanse za uspeh.

Muškarac Vodolija i Žena Blizanci

Vodolija i Blizanci očekuju otprilike isto od života. I oni imaju slična mišljenja i to uveliko doprinosi njihovoj ljubavnoj kompatibilnosti. Čak i intelektualno, savršeno se slažu i mogu da pričaju satima bez dosade.

Vodolija i Blizanci cene šaljivi temperament jedni drugih i mogu nastaviti duboke razgovore satima, pa čak i danima! Generalno, Blizanci i Vodolija dele iste ukuse, društvene aktivnosti i čak imaju mnogo zajedničkih prijatelja. Čak i ako s vremena na vreme postoji razilaženje, to nije dovoljno važno da ometa njihovu ljubavnu kompatibilnost.

Muškarac Vodolija je jedna od onih retkih osoba koje uspevaju da žive sa ženom Blizancima. Njihova kompatibilnost je intelektualna i mentalna. Oboje imaju impulsivnu prirodu i uživaju u novinama. U stvari, oboje traže promenu i raznolikost.

U ljubavnom životu oboje hvale spontanost. I Vodolija i Blizanci postaju iznervirani kada su obavezni da poštuju pravila i planove. Muškarac Vodolija i žena Blizanci potpuno se poklapaju jedno sa drugim i razaznaju osećanja svog partnera jednim pogledom.

Muškarac Vodolija i Žena Rak

Horoskopski znak Rak je izuzetno emotivan, vezan za porodicu i ranjiv što se ljubavi tiče. Nasuprot tome, Vodolija je društven, ali intiman sa skoro nikim. Njegovi ukusi i interesovanja variraju previše, prerano, da bi mu dali vremena da se veže.

Vodolija takođe nije previše blizu svog doma. Rak želi intimnost, dok Vodolija zahteva autonomiju i slobodu. Srce Raka je prilično ranjivo i potrebna mu je stabilna i nepromenljiva ljubav, obzirnost i garancije, koje zaista nisu šolja čaja za horoskopski znak Vodolije.

Želje za vezom muškarca Vodolije je potpuno kontradiktorne sa željama žene Raka. Čovek Vodolija smatra da je Rakova stalna potreba za ljubavlju prevelika obaveza. Njegova društvena priroda čini da se oseća Rak oceća uznemireno, a muškarac Vodolija to čak ni ne razume.

S druge strane, žena Rak smatra njegovu nesrazmernu potrebu za nezavisnošću pokazateljem ravnodušnosti. Drugim rečima, ovu horoskopsku utakmicu možete isprobati samo ako ste spremni na ustupke.

Muškarac Vodolija i Žena Lav

Čak i ako horoskopski znakovi Vodolija i Lav imaju različite osobine ličnosti, ljubavna kompatibilnost između njih je i dalje zadovoljavajuća. Vodolija uživa u ljubaznosti, velikodušnosti i živahnosti Lava, dok Lav ceni nezavisnost, inteligenciju i samopouzdanje Vodolije. Čak i ako su ova dva horoskopska znaka prilično različita, oni pomalo zadivljuju i magnetiziraju jedan drugog.

Žena Lav mora da natera muškarca Vodolije da shvati da je venčanje zajednica, a ne strogi zatvor. To nije uvek nešto lako za muškarca Vodolije koji mnogo hvali njegovu nezavisnost i slobodu. S druge strane, žena Lav voli ekscentričnost Vodolije jer je to način da se izbegne monotonija u vezi.

Muškarac Vodolija mora da bude bar malo brižniji i romantičniji sa njom. Žena Lav želi strastvenu i ekskluzivnu vezu. Štaviše, jačanje ega žene Lava kroz komplimente je odličan način da je privučete. Ako su oboje u stanju da se razumeju, to može biti veoma dobar horoskopski spoj.

Muškarac Vodolija i Žena Devica

Zajednica između Device i Vodolije ima dobre šanse za uspeh, jer oboje imaju jaku mentalnu vezu. Mada, nemaju često isti pristup postojanju i želju za postizanjem nepovezanih ciljeva u svom postojanju.

Devica je više zabrinuta zbog specifičnosti situacije. Vodolija je potpuno drugačija i gleda na okolnost na mnogo opšti način. Međutim, kompatibilnost ova dva horoskopska znaka može biti uspešna, jer Devica može pomoći Vodoliji da sprovede planove u delo i postigne prave rezultate.

Vrlo rana privlačnost može se pojaviti iz ljubavnog meča između muškarca Vodolije i žene Device. Ali osim toga, gotovo da ne postoji nijedan ohrabrujući aspekt koji bi mogao dati snagu vezi. Muškarca Vodolije možda privlači pamet žene Device i njen razuman stav prema postojanju.

Zauzvrat, ona voli ovog nekonformističkog čoveka. Ali nakon nekog vremena, negativne osobine njihovog sindikata će se pokazati. U ovoj ljubavnoj utakmici, dva horoskopska znaka će morati da razumeju i prihvate temperament jedno drugog jer se nijedan od njih neće savijati i menjati.

Muškarac Vodolija i Žena Vaga

Vaga i Vodolija imaju mnogo zajedničkih osobina ličnosti. Oni su društvene osobe koje vole da upoznaju nove prijatelje. Ova dva horoskopska znaka imaju brojne prijatelje i retko se mogu videti bez društva.

I jedni i drugi uživaju u pametnim i smislenim razgovorima. I Vodolija i Vaga obožavaju svoju slobodu, čak i u svom odnosu. Jedina osobina koja razlikuje njihove ličnosti je to što Vaga simbolizuje individualnu ljubav, dok je ljubav Vodolije mnogo univerzalnija.

Ako žena Vaga može uložiti mnogo vremena i značajnih napora da ohrabri muškarca Vodolije da bude posvećeniji, rezultat je vredan čekanja: angažovana sa ljubavnim i brižnim muškarcem Vodolijom, ona će imati radost da podeli sa njim srećnu vezu. Biće uzbuđena njegovom smelom i spontanom prirodom.

S druge strane, muškarac Vodolija će poštovati njen moždani i uravnotežen um. Ni jedno ne bi kontrolisalo onog drugog, niti bi ograničavalo drugog jer oboje cene slobodu i nezavisnost koju ovaj horoskopski meč nudi. Oboje otkrivaju najbolje osobine jedne druge ličnosti.

Muškarac Vodolija i Žena Škorpija

Ličnost Škorpije uopšte nije slična karakteru Vodolije. Njihove osobine ličnosti su potpuno različite, posebno o ljubavi za koju imaju dijametralno suprotna gledišta. Horoskopski znak Škorpije je strastven, izražajan i pun ljubavi sa svojim partnerima.

Nasuprot tome, Vodolija je mnogo autonomnija, nezavisnija i nemarnija. Škorpija daje mnogo više zasluga svom šestom čulu, dok Vodolija veruje u logiku i zdrav razum. Moraće da prihvate razlike u svojoj prirodi da bi održali svoju kompatibilnost u dugoročnoj vezi.

Veza između muškarca Vodolije i žene Škorpije možda neće dovesti do radosti ako se ne ulože ozbiljni i stalni napori. Glavni razlozi su ključne razlike u njihovom temperamentu. Ova dva horoskopska znaka nisu komplementarna, tako da je verovatnoća kompatibilnosti prilično sumorna.

Bez obzira na to, oboje mogu imati pametne diskusije i dosada nije nešto što osećaju kada ostanu zajedno. Ali njegov cinizam će je ogorčiti, a njena težnja za veoma strastvenom i ekskluzivnom vezom će ga zbuniti.

Muškarac Vodolija i Žena Strelac

Vodolija i Strelac imaju toliko slične ličnosti da se čini da je kompatibilnost njihovog ljubavnog spoja veoma prirodna. Ova dva horoskopska znaka su veoma druželjubiva, i imaju želju za uzbudljivim i novim iskustvima. Da u životu nije bilo zabave, bili bi strašno uništeni i ne bi mogli da shvate smisao postojanja.

Naravno, oni su bezbrižni, opušteni i mirni. I Vodolija i Strelac vole da prate trenutnu modu, bilo da se radi o odeći, politici, književnosti ili umetnosti. Ipak, Strelac je racionalniji od Vodolije. Imaju zanimljive diskusije i kada su zajedno, razvijaju svoju inteligenciju.

Muškarac Vodolija i žena Strelac verovatno će jedno u drugom pronaći zadovoljstvo, pravu ljubav i srodnu dušu. Žena Strelac voli svoju slobodu koliko i muškarac Vodolija, što je primarni razlog međusobne privlačnosti koja postoji između ova dva horoskopska znaka. U ovoj zajednici ne nedostaje žara, ali dvoje ljubavnika će zadržati svoju nezavisnost.

Žena Strelac i muškarac Vodolija se vole, ali nikada ne žele previše zavisnosti. Savršen horoskopski spoj kruniše ovu vezu: njihova opuštena ličnost, ukus za uzbudljive avanture i njihov entuzijazam toliko su slični da će njihov život biti sličan vožnji rolerkosterom, uvek pun zabave, emocija i zadovoljstva.

Muškarac Vodolija i Žena Jarac

U najboljem slučaju, Jarac i Vodolija mogu biti divan i usklađen ljubavni spoj. U najgorem slučaju, mogu se sukobiti skoro svaki put kada su zajedno. Jednostavno zavisi od toga da li mogu da iskoriste komplementarne ličnosti jedni drugih ili da se svađaju zbog njih.

Jarac je veoma realan, objektivan, savestan, pouzdan i čvrst. Vodolija je maštovita, spretna i ima sposobnost da uvaži detalje i nedostatke okolnosti. Vodolija i Jarac mogu savršeno da se slažu u svojoj karijeri.

Horoskopski meč između muškarca Vodolije i žene Jarca ima više šansi da završi u iskrenom i neraskidivom prijateljstvu. Muškarac Vodolija je izuzetno ekstrovertan i voli da izlazi i upoznaje ljude oba pola. Ovo može da ugrozi potrebu za sigurnošću koju žena Jarac zahteva od svog ljubavnika.

Ona je previše oprezna i konzervativna da bi prihvatila stalnu potrebu muškarca Vodolije za novim iskustvima. Čak je i njegova nepredvidljivost iscrpljuje. Ali, ako su spremni da ulože napore i uzmu međusobne razlike kao prednost, ova ljubavna kompatibilnost definitivno može biti jedna od najboljih ikada.

Muškarac Vodolija i Žena Vodolija

Osoba Vodolija je izuzetno društvena, prijateljska i energična. Vodolija je jedan od onih ljudi koji svaku tek upoznatu osobu smatraju prijateljem. U ljubavnom meču u kojem su dva partnera poreklom iz horoskopskog znaka Vodolije, biće mnogo uzbuđenja, avanture i entuzijazma.

Osobe Vodolije vole slobodu i poštovaće međusobnu nezavisnost. Vodolija često oseća potrebu da neko vreme ostane sama, daleko od džungle civilizacije. Ko može biti bolji ljubavnik da shvati ovu samoću od kolege Vodolije?

Ipak, dvoje ljubavnika u ovom horoskopskom meču su nestabilni, a ova osobina ima šanse da ih oboje iznervira. Na duge staze, trebalo bi da dovede do problema sa kompatibilnošću. Sa spoljašnje tačke gledišta, ovaj horoskopski spoj izgleda veoma kompatibilan i ugodan, ali može vrlo brzo da se zapetlja.

Ako obe Vodolije mogu da naprave kompromise jedna sa drugom, onda bi se ovaj ljubavni meč mogao pokazati kao jedan od najzadovoljnijih, ali i najprijatnijih spojeva svih horoskopskih znakova.

I muškarac Vodolija i žena Vodolija veruju u posvećenost; samo treba da nauče da izraze svoje emocije. Kada nauče da osete emocije jedni drugih, postaju samo više od prijatelja. Mogu da osete promenu u njihovom ponašanju jedni prema drugima. Ovaj osećaj će samo izazvati više emocija i ljubavi među njima.

Oboje će postati realističniji i pokušati da preuzmu odgovornost za svog partnera. Imaće mnogo zajedničkih avantura. Kada se potpuno stope jedno u drugo, zaboraviće na spoljni svet i izgubi se u romantičnoj vezi. Imaće mnogo ideja kako bi ova veza bila veoma zanimljiva.

Muškarac Vodolija i Žena Ribe

I Vodolija i Ribe imaju izuzetno tolerantan pristup postojanju i oboje poštuju slobodu i nezavisnost svojih prijatelja i partnera. Ipak, dva horoskopska znaka imaju mnogo različitih osobina ličnosti, što njihovu kompatibilnost čini relativno problematičnom.

Ribe su uglavnom sanjar, koji život posmatra kroz svoj ružičasti spektar. Nasuprot tome, Vodolija ima praktičan stav prema svetu i ponekad, rođeni u znaku Vodolije mogu da shvate šta će biti budućnost, pre drugih znakova zodijaka.

I muškarac Vodolija i žena Riba ponekad mogu preuveličavati stvari. On previše misli, a ona previše oseća. U prvim danima veze ona će ceniti njegov opušten stav. Ipak, pre ili kasnije će se suočiti sa velikim problemima: nedostatak strasti kod muškarca Vodolije i njegova nesposobnost da se intenzivno uključi u vezu verovatno će povrediti njenu potrebu za intimnošću.

Vodolija nikada neće moći da joj pruži udobno gnezdo koje želi. S druge strane, žena Riba je previše zavisna da bi prihvatila potrebu muškarca Vodolije za slobodom.

Zabavljanje sa Muškarcem Vodolijom

Muškarac Vodolija nije poznat ni po svom romantizmu, niti je dobar u obraćanju pažnje na ženu sa kojom je. To je zato što on o njoj više razmišlja kao o prijatelju i niko zaista ne treba da bude emocionalan sa prijateljima, zar ne?

A opet, ni oni nisu potpuno neosetljivi prema svojoj ženi. On bi sasvim sigurno cenio ženu nezavisnu i slobodnu kao on; žena koja je željna da se prepusti i odiše optimizmom. Prvi sastanak mora biti intelektualno stimulativan za muškarca Vodolije, tako da se dobro pripremite.

Muškarac Vodolija je ekstrovertan i voli druženje. Sigurno bi ostavio utisak na bilo kojoj zabavi ili skupu. On bi bio tip muškarca koji bi sa svima uljudno razgovarao. Po prirodi koketan, razgovor sa ženama mu lako pada.

Njegovi ideali, njegovi projekti i njegovi postupci su mu izuzetno važni i to je ono na šta treba da obratite pažnju kada ste sa čovekom Vodolijom. Budite iskreni jer on postavlja izuzetno visoku vrednost istini.

Saveti da Zavedete i Zadržite Muškarca Vodoliju

Čak i posle nekoliko godina zajedničkog života, i dalje ste iznenađeni nekim reakcijama vašeg muškarca Vodolije jer je on višestruka ličnost i često je nepredvidiv. Originalan, antikonformistički, muškarac Vodolija odbacuje obavezna društvena pravila i obavezujuće tabue. Ne tražite od njega da vodi konvencionalni život. S druge strane, nemojte rizikovati da probudite njegove provokativne sklonosti.

Da biste zadržali ovog ludog ljubitelja slobode, pomozite mu da njgov život bude bez problema. Dajte sve od sebe da se vaš muškarac Vodolija drži podalje od materijalnih i kućnih briga i izbegava da se žali ili kritikuje njegov način života.

I onda, obratite pažnju da mu ostavite prostora. Ako oseti da ga gušite, vaš muškarac Vodolija bi pre ili kasnije pokušao da pobegne. Ovde treba da budete najbudniji ako želite da zadržite svog muškarca Vodolije i sačuvate svoj brak, jer on neće tolerisati bilo kakvo kršenje njegove slobode.

Slični Članci