Mesec u Dvanaest Kuća u Natalnoj Karti

Mesec u kucama natalne karte

Kuća u kojoj se Mesec nalazi pri rođenju je sektor u kome će osećanja i emocije biti najočiglednije. Ovde reagujete nesvesno i onako kako ste bili uslovljeni vaspitanjem. Često će ovaj Mesečev položaj dati neki trag o aktivnostima koje se dešavaju na domaćoj sceni.

Mesec simbol u natalnoj kartiMesec u Prvoj Kući

Mesec u vašoj prvoj kući sugeriše da su vaša osećanja preosetljiva i da igraju značajnu ulogu u definisanju vaše ličnosti. Ovo je ličnost koja je veoma savitljiva. Lako i brzo se prilagođavate zahtevima trenutka. Teško vam je da budete sigurni šta da radite, jer ste stalno u nemirnom stanju.

Takođe vam je teško da pravite dugoročne planove zbog varijacija u osećanjima. Česte promene raspoloženja obeležavaju vašu ličnost. Ako niste zauzeti ispravljanjem svojih ciljeva i zadataka, verovatno odugovlačite i niste sigurni šta želite da radite i kuda želite da idete. Oboje ste osetljivi i reagujete na okolinu, tako da ste lako pod uticajem onih oko vas.

Mesec u Drugoj Kući

Mesec u drugoj kući ukazuje na periodične promene u uslovima vaših finansija. Novac i materijalna dobra su vam važni zbog emocionalne sigurnosti koju donose. Zbog toga ste posebno oštroumni i gramzivi.

Vaše emocionalno blagostanje, generalno, zavisi od materijalne udobnosti. Emocionalna nesigurnost se pojačava kada se jave bilo kakvi problemi sa finansijama, a to može imati snažan uticaj na kućna dešavanja.

Mesec u Trećoj Kući

Mesec u vašoj trećoj kući natalne karte projektuje svoj uticaj dajući akademski temperament, posebno u vezi sa istorijom, arheologijom i temama koje se uopšteno bave prošlošću. Postoji jaka intelektualna radoznalost i emocionalna potreba za stalnim mentalnim rastom.

Imate dobro pamćenje, vaš um je ispunjen velikim brojem raznih detalja i činjenica. Teško vam je da se nosite sa rutinskim ili dosadnim poslovima jer morate da se krećete i da vam um bude zauzet. Često ste skloni sanjarenju i fantaziji.

Mesec u Četvrtoj Kući

Mesec u četvrtoj kući stvara jake veze sa domom, da uključuje ne samo ono što sada zovete domom, već uopšteno, dom u ranom životu, domovinu, prirodu i nasleđe. Možda imate jaku potrebu da osetite kontinuitet sa dobrim stvarima iz prošlosti.

Postoji potencijalno interesovanje za antikvitete, stare kuće i genealogiju. Uticaji roditelja su, ili su možda bili, veoma jaki. Položaj odražava stranu vaše prirode koja želi da bude izolovana od stvarnosti i onu koja ima veoma jake subjektivne tendencije, pa čak i nesigurnosti. Imate sasvim određenu potrebu za stabilnim i pouzdanim ličnim korenima.

Mesec u Petoj Kući

Mesec natalne karte u petoj kući čini vas emotivno u kontaktu sa vašom ličnom kreativnošću. Ovaj položaj često stvara osobu koja je veoma upečatljiva, tako da ćete možda morati da budete prilično oprezni u vezi sa savetima koje dobijate o investicijama i preuzimanju rizika.

Koncept sigurnosti je veoma jak u vašoj prirodi i posebno sporo puštate svoju decu da izađu sami i da se osamostale. Vaša vezanost za svoju decu ima tendenciju da bude veoma emocionalno zasnovana. U vaše romantične veze može biti uključeno i mnogo emocija, pa će vam možda biti teško da prekinete loše veze.

Mesec u Šestoj Kući

Ako ste rođeni sa Mesecom u šestoj kući to sugeriše da ste tip osobe na koju se možete osloniti u pružanju raznih usluga onima oko vas. Ako stvari treba da se poboljšaju, uređuju, dorađuju ili reformišu, vi ćete biti ti koji će dati predloge i slediti ih sa ličnim naporom da se posao završi.

Veoma ste nemirne prirode i skloni ste da tokom života napravite brojne promene posla. Vi ste zabrinuti i bolje vam je u situaciji koja ne proizvodi višak emocionalne napetosti.

Mesec u Sedmoj Kući

Mesec u vašoj sedmoj kući u natalnoj karti projektuje svoj uticaj tako što predstavlja dar popularnosti i sposobnost da se uklopi bilo gde. Znate kako da reagujete na suptilnu atmosferu situacije i često uspostavljate odnos sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Postoji snažna želja za društvenim prihvatanjem, a zbog vaše emocionalne zavisnosti, možda ćete se rano udati-oženiti. Nikada ne možete biti tip „vuka samotnjaka“.

Brak se može sklopiti da bi se stekao osećaj sigurnosti u porodici, pri čemu su porodično poreklo i društveni položaj partnera glavni faktor razmatranja. Privlačite partnera koji je ćudljiv i osetljiv, ali pre braka verovatno će postojati velika neodlučnost u vezi sa trajnom vezom.

Mesec u Osmoj Kući

Mesec u osmoj kući projektuje svoj uticaj naglašavajući osećaj da je bezbednost od najveće važnosti. Imate spasonosni instinkt za budućnost, skoro do mere samoodricanja. Imate snažan osećaj dužnosti i obaveze prema drugima. Nije malo verovatno da ćete postati deo nekog pokreta ili akcije posvećene poboljšanju ili podizanju ljudi masovno.

Veoma ste osetljivi na društvene tokove i društvene zahteve. U nekim slučajevima, ova pozicija može ukazivati na nekoga ko može ili manipuliše novcem drugih. Često to označava verovatnoću nasleđivanja novca.

Mesec u Devetoj Kući

Mesec u devetoj kući natalne karte daje vam veoma prijemčiv i maštovit um. Vi ste sanjar i mislilac, a mnoge vaše ideje izazivaju promenu statusa kvo. Vaša uverenja su jaka i iskrena, ali bez obzira na to, često menjate mišljenje.

Imate različita interesovanja i hobije i uživate u prenošenju znanja koje ste stekli o ovim temama drugima. U ovom položaju postoji urođena svrsishodnost zbog koje želite da vodite i usmeravate one manje prosvetljene od vas.

Mesec u Desetoj Kući

Mesec u desetoj kući u vašoj natalnoj karti daje sklonost ka javnom životu i brojnim promenama u zanimanju. Zabrinuti ste za svoju reputaciju i imate snažnu želju za priznanjem. Verovatno ćete se naći na pozicijama gde ste pozvani da „opipate puls“ javnosti i da na neki način odgovorite na nju.

Ova pozicija naginje aktivnostima koje se odnose na marketing, špediciju, robu ili druge oblasti koje služe javnosti. Veoma ste samozaštitni, a vašim osećanjima dominira želja za postignućem.

Mesec u Jedanaestoj Kući

Mesec u vašem jedanaestom polju pokazuje spremnost da radite na skroman način unutar grupe, na promovisanju opšteg dobra. Imate širok krug prijatelja, posebno ženskih i veoma ste popularni. Prirodno reagujete na osećanja drugih i znate kako da utičete na javno mnjenje.

Vaša interesovanja su toliko široka i raznolika da se morate čuvati da ne postanete površni. Vaš osećaj sigurnosti je vezan za vaše odnose i za vaše brojne prijatelje.

Mesec u Dvanaestoj Kući

Mesec u dvanaestoj kući projektuje svoj uticaj u ovom sektoru karte. Ova pozicija Meseca daje ljubav prema samoispitivanju i potrebu za periodičnim povlačenjem iz konfuzije i poslovanja sveta uopšte. Ovakav položaj će uzrokovati da se osećate emocionalno izolovano od drugih jer vam je teško pronaći emocionalnu stabilnost kod drugih ljudi.

Izuzetno ste upečatljivi i reagujete na suptilne uticaje onih oko vas. Sa tako jakim osećajem dobročinstva, potrebno je oslobađanje da bi se na neki način moglo pomoći drugima. Postoji mogućnost za uspeh u radu u velikim institucijama kao što su bolnice, vlada ili velike korporacije, i obično za dobrobit javnosti.

Dok ste podložni emocionalnom haosu, imate ozbiljnih poteškoća da izrazite svoje emocije. Mesec u dvanaestoj kući označava potrebu za sigurnošću koja se često ispunjava povlačenjem.

Slični Članci