Lav Godišnji Horoskop 2023

lav horoskop 2023

Od 7. marta, prema horoskopu Lava za 2023. godinu, Saturn vas više ne ograničava, dozvoljavajući vam da se osećate slobodnije da donosite odluke. Slično tome, Jupiter će podržati vaše širenje u svim oblastima do sredine maja, u tom trenutku će naglasiti vaše ambicije.

Možda ćete postati previše materijalistički zbog Jupiterovog uticaja, ali barem ćete imati potpunu slobodu! Štaviše, ako obuzdate svoju želju za moći i priznate da ne morate uvek da budete u centru pažnje, možda ćete naći veliko ispunjenje.

Lav Ljubavni Horoskop 2023

Iako januar odlično počinje, februar će vas po pitanju ljubavi izneveriti sve do 19 u mesecu. Nakon toga, bićete oduševljeni svojom vezom sve do sredine marta. Nakon toga, imaćete previše posla i moraćete da napravite kompromis sa aprilom.

Početkom maja, brak je na pomolu, a u junu ćete imati priliku da se opustite i oslobodite napetosti. Venera će biti retrogradna od 23. jula do 3. septembra, što će vas naterati da razmislite o svojoj vezi, ponekad i više da provodite vremena u samoći.

Ipak, ljubav će biti svuda oko vas između septembra i novembra, ali prilagođavanja će biti neophodna u oktobru i decembru. Ako ste slobodni avgust će biti magičan, neočekivan i može doneti novu ljubav.

Lav Porodica i Prijatelji Horoskop 2023

Porodični život Lava u 2023. godini počinje dobro u januaru, ali između februara i marta nećete uvek moći da podržite svoje najmilije. S druge strane, možda ćete gajiti ljutnju do aprila. Ali onda ćete se oporaviti i vaša ljubaznost će doneti udobno i srdačno okruženje.

Izbegavajte preterivanje u junu i umesto toga napravite pauzu. Tada ćete postati povučeniji tokom leta i prihvatate samo ljude iz vaše bliske grupe prijatelja i porodice.

Vaši voljeni biće utočište od profesionalnih nedoumica između oktobra i novembra. Osećaćete se ohrabrenim njihovim savetima, a u decembru ćete uzvratiti uslugu.

Lav Karijera-Posao Horoskop 2023

7. marta osećate se slobodnije da preduzmete akciju jer vaši neprijatelji, rivali i prepreke beže od vas. Uran povećava vašu reaktivnost, nestrpljivost i zahteve tokom cele godine ako vodite aktivan život.

Jupiter daruje sreću i uspeh do sredine maja. Zatim, to bi vas moglo ohrabriti da imate uzvišene ciljeve. Kada dostignete određeni nivo, naučite da kontrolišete svoje emocije ili ćete se istrošiti i stvoriti besmislene poslovne neprijatelje.

Lav Finansije-Novac Horoskop 2023

Jupiter će slaviti vaš finansijski napredak do sredine maja u godišnjem horoskopu Lava pre nego što se preseli u Bika i izazove pohlepu, želje koje nisu nužno neophodne i sve veće želje. Naravno, možete postati bogati, ali nemojte biti opsednuti time, inače nikada nećete biti potpuno zadovoljni.

Drugim rečima, posle 15. januara iu februaru, posao ili ugovori će popuniti vaš bankovni račun. Saturn će vas ohrabriti da preispitate svoje ciljeve i ispitate svoje navike potrošnje počevši od 7. marta. Napravite listu samo neophodnih stvari!

Budite oprezni sa predlozima u maju i odvojite vreme da razmislte pre potpisivanja. Nakon toga ćete raditi na balansiranju vaših finansija. Možda će vas u decembru obradovati dobre vesti. U decembru zvezde neće biti naklonjene vašoj imovini, pa biste mogli da se posvetite saniranju kuće, ili zaštiti vašeg vozila na primer, rasmislite o izgradni garaže ili nadstrešnice za kola.

Lav Zdravlje Horoskop 2023

Saturn želi da zadržite određeni način života kako biste održali svoj tempo, ali uprkos tome, imaćete zdravo prvo tromesečje. U svakom slučaju, ne preterujte. Možda ćete se osećati malo iscrpljeno u aprilu, ali vas vaš pozitivan stav nikada neće napustiti.

Doživećete neke zdrastvene tegobe u maju, a zatim zablistati u junu, ali nećete se mnogo opuštati tokom leta. U septembru će vaš potencijal biti na vrhuncu; međutim, u oktobru i novembru posao će imati prednost, pa će decembar biti vreme za brigu o sebi.

Slični Članci