Karakteristike Ličnosti Osobe Rođene sa Mesecom u Škorpiji!

mesec u skorpiji

Mesec u znaku Škorpije proizvodi emocionalne reakcije koje su intenzivne, tajnovite i strastvene. Ako ste rođeni sa Mesecom u Škorpiji morate naučiti da se nosite sa svojim jakim, dubokim osećanjima, jer ste izuzetno emotivni i veoma osetljivi.

Položaj Meseca u znaku Škorpije daje apsolutno fenomenalno pamćenje. Na neki način, ovo je veoma dobro. Ipak, na druge načine, označava osobu koja može nositi brojne psihološke ožiljke od suviše živog sećanja prošlih događaja koje bi možda trebalo zaboraviti.

Ovo je težak položaj za Mesec jer emocije postaju veoma moćne. Kao osoba rođena sa Mesecom u Škorpiji nestrpljivi ste, neraspoloženi i ponekad zamišljeni.

Priroda ovog znaka nije uvek veoma očigledna, jer ste veoma dobri u skrivanju svojih pravih osećanja. U stvari, možda ste gotovo patološki u svojoj tajnovitosti, nikada se ne otkrivajući u potpunosti. Vrlo malo ljudi zna mnogo o tome šta se dešava u vama.

Ljubomoran, ponosan i posesivan, osoba rođena sa Mesecom u Škorpiji često ima poteškoća u romantičnim vezama uprkos činjenici da je ovo možda najsenzualniji znak. Pokušavate da dominirate i potpuno kontrolišete.

Kada se povežete sa nekim, potpuno se bacate u vezu. Ako se romantična veza završi, uništeni ste kao da ste izgubili deo sebe.

Prebrzo osuđujete ljude i retko im dajete drugu šansu kada primite te negativne vibracije. Reagujete na situacije naglo, impulsivno i intenzivno.

Možete biti osvetoljubivi i odlučni kada je u pitanju obračun sa nekim ko vam je naneo nepravdu. Lako povređeni ili uvređeni, skloni ste da zamerite i da se osvetite.

Sa prirodnim talentom, vi ste veoma odlučna osoba koja postiže bilo koji cilj. Uvek tražite nove izazove.

Na čulne utiske reagujete sa velikom preciznošću i obično možete da prozrete situacije i kroz ljude sa izuzetno oštrim rasuđivanjem. Insistirate na tome da mislite svojom glavom i niste od onih koji će vas ikada gurati.

Ekstremista u mnogim stvarima koje radite, sa Mesecom u Škorpiji nikada ne težite nečemu polovično. Čak i kada se pokaže da je situacija štetna po vaše blagostanje, možda ćete ipak odbiti da odustanete od nje. Emocionalna tvrdoglavost obeležava vašu prirodu i prirodne reakcije.

Slični Članci