Karakteristike i Crte Ličnosti Osobe sa Mesecom u Blizancima

mesec u blizancima

Mesec u Blizancima daje brze odgovore i sposobnost brzog učenja. Prilično ste artikulisani i duhoviti, sa tendencijom da osećate svojim umom. Korišćenje emocija lagane sorte, vi ste prilagodljivi i prilično ste privučeni mentalnom stimulacijom. Društveni znak Blizanaca daje srećnu i opuštenu emocionalnu ličnost.

Zaštitni znak Blizanaca je posmatranje, jer se čini da se utisci brzo formiraju. Sa Mesecom u Blizancima možete verbalizovati sve vrste zapažanja neverovatnom brzinom. Prilično ste mentalno budni, svestrani i pronicljivi, uglavnom ste zainteresovani za trenutni intimni kontakt.

Prijateljski, društveni i druželjubivi, sa Mesecom u Blizancima verovatno ćete imati mnogo prijatelja, ljubavi i poznanika. Zaista volite ljude i oni vas vole. Komunikacija sa ljudima vam je važna. Interesuju vas sve vrste komunikacije i nikada niste u nedostatku reči. Imate prirodnu sposobnost da komunicirate, kako usmeno tako i pismeno.

Sa Mesecom u Blizancima vaša emocionalna ličnost zahteva raznovrsnost i novinu a ne izdržljivost i dubinu osećanja. U stvari, možda niste sposobni za dugotrajna osećanja ili nepodeljene interese. Raspoloženja su promenljiva, možete biti gore jedan minut i dole sledećeg i zbog toga ste skloni da budete pomalo nervozni većinu vremena.

Ponekad može izgledati površno jer vam naizgled nedostaje prava upornost, stalno skačete sa jednog projekta na drugi. U stvari, razdiru vas promenljiva osećanja i možete se previše raširiti i raspršiti svoje snage. Vaša nemirna priroda uvek traži nešto novo.

Imate instinkt da uvek budete prilagodljivi, fleksibilni i sposobnost da budete malo lukavi kada to želite. Ovaj atribut postaje izražen jer vaša čula služe intelektu, a ne emocijama. Rezultat je sposobnost nepristrasnog posmatranja i rasuđivanja. Doživotni student, želiš da naučiš ponešto o svemu.

Mesec u Blizancima daje veoma razvijen smisao za humor koji vas čini zabavnim. Pronicljivi prirodnim instinktom, znate kako da se ponašate prema drugima i dobijete ono što želite, uključujući svoje romantične partnere. Emocionalno plitki, nemate tendenciju da stvarate jake veze ili se duboko upuštate u romantičnu vezu. Blizanci ne uspevaju da se rangiraju kao jedan od domaćih položaja Meseca.

Čini se da imate psihološku potrebu da uradite mnogo različitih stvari pre nego što se skrasite da imate i podignete porodicu. Imati svoj dom nije nužno jedan od vaših primarnih ciljeva. Želite život koji vas neće vezati i ograničiti vašu mobilnost. Sloboda vam je važna i ne želite da budete ograničeni emocionalnim zahtevima.

Slični Članci