Karakteristika i Crte Ličnosti Osobe Rođene sa Mesecom u Znaku Vodolije!

mesec u vodoliji

Mesec u znaku Vodolije proizvodi reakcije koje su progresivne, ali često nestalne. Vaši prijatelji vas mogu smatrati neobičnim i nepredvidivim. Vaša mašta je plodna i proizvodi mnogo kreativne energije.

Ponekad delujete ekscentrično i nekonvencionalno u svojim odgovorima na svakodnevne probleme. Veoma ste širokog pogleda i maštoviti, ali ćete takođe verovatno biti pomalo nepraktični i možda vam nedostaje zdrav razum, ili barem tako izgleda.

U stvari, smatrate da je sve što radite na praktičnom nivou, čak i ako su mnoge vaše ideje pomalo idealističke i van mejnstrima. Imate univerzalni kvalitet koji vas stavlja ispred svog vremena. Zanimljiv sagovornik, vi ste fascinantna osoba i dobar prijatelj.

Može biti da povremeno uživate u dobrom sukobu i zaista ne želite da stvari idu glatko. Pomalo uvredljivo, ne volite da stvari postanu rutinske i dosadne.

Najbrži način da prekinete vezu za vas je da druga osoba počne da vas uzima zdravo za gotovo i da prestane da vas izaziva na različite načine. Tvrdoglavi, grubi i svojevoljni, imate poteškoća u odnosima zbog neosetljivog stava koji tako često odražavate prema osećanjima vašeg partnera.

Žene rođene sa Mesecom u Vodoliji veoma su zahtevne za vezu koja je potpuno „ravnopravna“. Čak iu najboljim vremenima, možete zahtevati slobodu da dođete i odete kako želite. Posesivnost čini da se osećate zarobljenim. Povremeni saputnici i veze su vam mnogo udobnije jer ne nameću tolike zahteve.

Vaš Mesec u Vodoliji može učiniti da izgledate kao da ste previše bezlični ili odvojeni za mnoge sa kojima dolazite u kontakt. Dobri ste u posmatranju i analizi drugih, ali vam možda nedostaje pravo razumevanje potreba i osećanja koja drugi ljudi imaju.

Generalno ste prijateljski nastrojeni prema svima, ali na prilično bezličan, hladan i povučen način. Ova pozicija prenaglašava prijateljstvo i humanitarnost, ali često promašuje cilj u emotivnim odnosima jedan na jedan. Možda izgledate hladno jer imate poteškoća da razumete prave emocije druge osobe.

Mesec u Vodoliji će vam dati posebnu brigu za čovečanstvo. Često, položaj označava nekoga ko ima veoma čvrste i odlučne humanitarne instinkte i ko učestvuje u aktivnostima usmerenim ka siromašnima ili beskućnicima. Dobro se odnosite prema čovečanstvu, ako ne i uvek prema pojedincima.

Fizički dom vam nije posebno važan i možete često menjati mesto stanovanja ili imati prilično nekonvencionalne životne aranžmane. Neki mogu opisati vaš način života kao „boemski“, moderan ili neobičan.

Slični Članci