Karakteristika i Crte Ličnosti Osobe Rođene sa Mesecom u Znaku Strelca

mesec u strelcu

Mesec u Strelcu je nemiran i nedostaje mu kontinuitet. Nestabilni i u umu i u telu, potrebna vam je aktivnost i dosta vežbanja. Želite da uvek slobodno lutate i skitate i fizički i mentalno.

U Strelcu, emocije su vesele, entuzijastične i veoma optimistične. Vi ste društveno naivni i blaženo nesvesni stvarnih ljudskih razlika. Upoznajete ljude pod sopstvenim uslovima, stapajući se i stapajući u odnose sa njima.

Otvoreni ste i druželjubivi kao štene. Vaše dobrodušno ponašanje koje voli zabavu općenito stvara mnogo prijatelja i poznanika. Ipak, nekoliko vaših prijatelja su zaista pravi prijatelji.

Retko ćete osetiti potrebu za grupnim pokretima ili organizacijama da vam pruže osećaj ko ste. Znaš ko si i kuda ideš. Iako možete promeniti svoje mentalne smernice i modifikovati svoje ciljeve nekoliko puta, prilično ste zadovoljni sobom i kuda ste krenuli.

Optimistični i idealistički, možete videti srebrnu postavu unutar svakog oblaka i verovati da će stvari ispasti najbolje. Obično to rade. Rođeni sa Mesecom u znaku Strelca lako se oporavljate od neuspeha i odmah počinjete ispočetka. Nažalost, često ne uspevate da naučite iz svojih grešaka.

Vaša čulna percepcija je tačna, ali često govorite pre nego što razmislite. Čini se da ste u stanju da formirate jasnu sliku sveta oko sebe. Odlučni u ponašanju, otvoreni ste, živahni i uvek zainteresovani i za učenje i za širenje znanja. Dakle, vi ste prirodni učitelj ili propovednik.

Kao dete, vaši roditelji su verovatno bili veoma popustljivi prema vama i podsticali su vašu sklonost ka avanturama, kako fizički tako i psihički. Vrlo je verovatno da ćete na isti način ohrabriti svoju decu, postajući više prijatelj nego autoritet. Međutim, kada je u pitanju disciplina, možda ste malo opušteni. Ponekad uticaj Strelca posmatra decu kao inhibitore slobode.

Ako ste rođeni sa Mesecom u Strelcu vaši ljubavni odnosi su verovatno romantična prijateljstva, a ne duboke emocionalne obaveze. Možete biti nežni i entuzijastični, ali vaše emocije su plitke, a verovatno ste najsrećniji sa partnerom koji će se igrati, družiti i ići sa vama, bez velikih zahteva.

Biti slobodan i nesputan je jedna od vaših najdubljih potreba. Intimnost predstavlja određenu pretnju ovoj potrebi. Čim počnete da brinete o nekome, počinjete da se osećate emocionalno zarobljenim, obično birajući da povratite svoju slobodu tako što ćete otići.

Potrebni su vam fizički odušcci za vaš nemir i energiju. Trčanje, skijanje, ples i vožnja bicikla posebno bi vam se mogli svideti. Vežbanje vam takođe može pomoći da smanjite težinu, jer ponekad imate tendenciju da preterate sa hranom i/ili pićem.

Skloni ste da napravite mnoge promene u svom životu; promene mesta stanovanja, promene u karijeri ili samo promene ideala i ciljeva. To je zato što ste u stanju da zadržite veliku kontrolu nad svojim životom, vešto kombinujući posao i zadovoljstvo.

Sa Mesecom u Strelcu avantura i putovanja su jaki porivi u vašoj naravi i verovatno ćete mnogo putovati. Možda ćete imati izvesnu teškoću da kupite dom i počnete da sakupljate fizičku imovinu jer verujete da bi vas ona samo vezala.

Slični Članci