Karakteristika i Crte Ličnosti Osobe Rođene sa Mesecom u Znaku Riba

mesec u ribama

Mesec u Ribama ukazuje na to da ste posebno osetljivi, pronicljivi i možda čak i sanjari. Veoma ste osetljivi na dubine ljudskog iskustva, imate razumevanje i naklonost prema skoro svim ljudima.

Sa Mesecom u Ribama možete biti preterani optimisti, ponekad gledajući na svet kroz „ružičaste naočare“. Emocionalno naivni, stalno previdite mane i nedostatke drugih ljudi. U suštini ste toliko romantični da možda retko vidite život kakav zaista jeste.

Izuzetno ste nesebični, poverljivi i otvorenih ruku. Ponekad možete biti malo previše velikodušni, posebno sa svojom bezgraničnom simpatijom. Mesec u Ribama je veoma pasivna pozicija i ako niste pažljivi, drugi mogu pokušati da vas iskoriste. Kada to urade, uvek vas je tako lako povrediti i možda ćete provesti mnogo vremena sažaljevajući sebe.

Sa Mesecom u Ribama niste ni analitičan ni kritičan, ali možda malo vidovnjak. Većina astrologa se slaže da je ovo najpsihičniji Mesec od svih. Veoma osetljivi, povezujete se sa drugima na nesvesnom, emocionalnom nivou. Vi zapravo osećate ono što oni osećaju.

Dakle, ako ste rođeni sa Mesecom u Ribama imate veoma simpatičnu i saosećajnu prirodu, a ovi fini instinkti mogu vam biti od neprocenjive vrednosti u svakodnevnom svetu. U mnogim situacijama možete biti previše dajući i preterani idealista. Možda ćete imati poteškoća da vidite ljude na jasan način, radije ćete živeti u okviru fantazije koju ste stvorili.

Ako ste rođeni sa Mesecom u Ribama to donosi to da očekujete mnogo od sebe, čak i savršenstvo, a ponekad se zbog toga možete omalovažavati.

Slični Članci