Karakteristika i Crte Ličnosti Osobe Rođene sa Mesecom u Znaku Lava!

mesec u znaku lava

Mesec u Lavu stvara dojam samopouzdanja i želju za vođstvom. Samouvereni, veseli i optimistični, vaš emocionalni pogled na život je pozitivan i optimističan. Kod Lava su emocije bezbrižne, vesele i često željne zadovoljstva.

Samodovoljni i samopouzdani, duboko ste i emocionalno uključeni u sve što radite. Ovaj Mesec definitivno naglašava ličnost i izaziva sklonost ka ispoljavanju. Verovatno je u vama usađen stav da možete da radite šta god želite i da vaša kreativna sposobnost nema stvarnih granica. Možda ste bili malo razmaženi.

Postoji potreba da vam se dive i aplaudiraju, a vi stalno tražite priznanje. Imate urođeni osećaj za dramatičnost i uvek radite stvari sa smislom. Nešto kao šoumen, zabava može doći prirodno za vas. Izgleda da napredujete u stalnoj pažnji i ponašate se na način koji pokazuje seksualnu privlačnostprema nekome, ali nije namenjen za ozbiljno shvatanje, očekujući da i objekat vašeg flertovanja reaguje.

Mesec ima prirodnu vezu sa četvrtom kućom horoskopa, odnosno domom. Mesec u Lavu daje prirodan kreativni njuh kako bi dom postao mesto za zabavu. Možda imate dar za dizajn enterijera i da budete dobri sa bojama i dekoracijom. O svom domu razmišljate kao o svom zamku i možda imate tendenciju da preterate finansijski da biste impresionirali druge svojim finim stilom života.

Vi ste društveno uzdignuti i izazivate poštovanje. Vaše reakcije su direktne i obično dostojanstvene, što vam omogućava da steknete poštovanje i odgovornost. Imate duboko usađenu potrebu za ovim poštovanjem i ništa vas ne boli više od toga da se ne osećate kao da ste cenjeni. Jedna stvar sa kojom ne možete da se nosite je da neko zgazi vaš ponos.

Postoji prirodna ljubav prema luksuzu i želja za društvenom pompom i istaknutošću jer Mesec u Lavu daje određenu plemenitost ličnosti. Možda postoji urođena sklonost da se bude pomalo pretenciozan. Stoga, ponekad možete biti malo egocentrični, pa čak i umišljeni, arogantni, bez objektivnosti i slepe tačke u svojoj emocionalnoj perspektivi. Veoma vam je teško da ikada odustanete ili prihvatite bilo kakav kompromis.

Mesec u znaku Lava ima tendenciju da stvori ljubaznog i veoma odanog roditelja, šefa ili vladara, ali je važno da liderski potencijal ne bude pokvaren sklonošću ka vladanju, arogancijom i pokazivanjem nadmoćnog ega. Emocije su snažne sa Mesecom u Lavu, a želja za istaknutošću i moći je takođe veoma jaka.

Osim ako Mesec nije oštro aspektovan, trebalo bi da budete kao dobroćudni monarh, da imate veliki osećaj za dobročinstvo i da ste prilično velikodušna osoba. Vi ste onaj koji projektuje zabrinutost optimističkim pristupom životu.

Slični Članci