Karakteristika i Crte Ličnosti Osobe Rođene sa Mesecom u Znaku Jarca!

mesec u jarcu

Osoba sa Mesecom u znaku Jarca je odlučna, postojana i pouzdana. Ovaj znak više od bilo kog drugog pokazuje efekte veoma snažnog i možda strogog roditeljskog uticaja.

Musec u Jarcu vam donosi želju da budete prepoznati kao važna i moćna osoba pre svega zato što ste vaspitani da razmišljate na taj način. Mnoge vaše reakcije su usmerene na vaš napor da postignete status i poziciju.

Vaša priroda je tvrdoglavo uporna, ozbiljna i stabilna. Vi ste veoma vredan radnik koji će se boriti zauvek da postigne cilj.

Sa Mesecom u Jarcu izražavanje emocija vam je teško, a ljudi oko vas mogu da vas vide kao malo hladne, krute i bezosećajne. Ovakav izgled će se zadržati jer vam je tako teško da se opustite i prepustite. Na većinu načina ste rezervisani, posebno u komunikaciji i načinu na koji komunicirate sa ljudima.

Samosvesni ste i emocionalno konzervativni. Toliko ozbiljni i razboriti, prečesto gledate na mračnu stranu stvari i izražavate stidljivost i sumnju u sopstvenu vrednost.

Ako ste rođeni sa Mesecom u Jarcu verovatno ste preosetljivi na stvarne ili umišljene uvrede. Postoji podsvesna tendencija da postanete obeshrabreni i sumorni. Možete biti emocionalno stabilni i prizemni kada stvari idu u redu, ali kada nisu, možete biti potpuno depresivni.

U odnosima sa drugima, vi ste lojalni, odani i veoma pouzdani – ali demonstrativni niste. Pokazujete da vam je stalo tako što ste dostupni, dolazite kući na vreme, tako što ćete obezbediti finansijske potrebe – retko izražavate duboke emocije ili izgleda da svoju ljubav pokazujete na konvencionalnije načine.

Sa sopstvenom decom ćete verovatno biti strogi i zahtevni. Želite da budu samodovoljni i odgovorni. Iako možda volite duboko, čak i sa najbližim članovima porodice, teško je izraziti ta najintimnija osećanja naklonosti.

Praktičan, postojan pristup rešavanju problema čini vas odličnim menadžerom sa vrhunskim izvršnim sposobnostima. Sigurnost i stabilnost su vam veoma važne – zarađivati novac, postati vođa zajednice ili prihvatiti odgovornost koja će obezbediti vaš status i potvrditi vašu vrednost kao pojedinca.

Vaš stav prema životu uopšte je tradicionalistički jer ste vaspitavani da verujete u čvrste vrednosti i veoma konzervativan pristup životu.

Ovakav položaj Meseca je težak, ali njegova spasonosna prednost je činjenica da lako pokupi najbolje od karte sa dobrim aspektima, dok daje osećaj stabilnosti onim kartama u kojima su aspekti posebno izazovni.

Slični Članci