Karakteristika i Crte Ličnosti Osobe Rođene sa Mesecom u Raku!

Mesec u Raku

Mesec u Raku daje snažan nagon za priznanjem i prihvatanjem. Veoma ste osetljivi i kreativni, iako ste donekle podložni zamišljenosti i ćudljivosti.

Retko se trudite da prikupite nove informacije, ali kada vam nešto padne na pamet, to ostaje neizbrisivo utisnuto u vašem umu. Sve što doživite čuva se u sećanju. Dopuštate svom srcu da upravlja vašom glavom i možete imati problema u donošenju racionalnih odluka.

Ipak, vaša intuicija je prilično oštra i bilo bi pametno da se oslonite na nju. Imate gotovo psihičku sposobnost da se „prilagodite“ onome što drugi ljudi misle i osećaju. Po prirodi ste sumnjičavi i nepoverljivi, iako ste, iznenađujuće, skloni da skoro naivno verujete sopstvenim osećanjima i predosećajima.

Uticaj Raka je često previše osetljivo okruženje. Ova preosetljiva priroda može biti pozitivna ili negativna; sa pozitivne strane, vi ste bez sumnje veoma intuitivni; sa negativne strane, vi ste neraspoloženi i podložni emocionalnim poremećajima. Ovakav stav prema spoljašnjim uticajima dovodi do toga da pokupite negativne vibracije od drugih.

Često ste neraspoloženi i skloni problemima u ličnim odnosima. Osobe sa Mesecom u Raku se mogu ponašati na način da njihovi osjećaji budu vrlo očiti, na primer kada su zaljubljeni u nekoga. Ali kao i mnogi, možda imate naviku da skrivate svoja prava osećanja i jake emocije pod prilično tvrdom školjkom.

Imate posebno jaku ljubav prema domu i porodici i čvrsto štitite svoju ličnu sigurnost. U Raku, emocije koje reflektuje Mesec su osetljive na stvari koje utiču na ljude u celini, na „univerzalnog roditelja“. Prema voljenim osobama, vi ste nežni, mirni i romantični. Imate negujući stav prema svojoj porodici i onima koje smatrate svojim veoma širokim zaštitničkim „krilom“.

Sigurnost vam je od primarne važnosti, ali često osećate da vašem životu nedostaje udobnost i stabilnost. Stvari koje nude osećaj zaštite postaju veoma važne: novac, materijalne stvari, porodica, dom, zemlja i tradicija, sve to može biti uključeno u ovo.

Promena, preuzimanje rizika, preseljenje i mišljenja koja se razlikuju od vaših su stvari koje predstavljaju izazov za vašu bezbednost i obično se shodno tome odbijaju. Imate veliku zabrinutost u vezi sa stvarima van vaše lične kontrole.

Slični Članci