Kakva je Žena Škorpija?

kakva je zena rodjena u znaku Skorpije

Lepota žene Škorpije je izuzetna, misteriozna i potpuno magnetna. Ona to zna i ponosna je na sebe. Ona će kontrolisati svoju želju da dominira i puštaće muškarca da vodi u vezi, barem tokom udvaranja. Ona zna kako da hipnotiše muškarca i postaje uspešna, češće nego ne.

Ne očekujte da će vam žena Škorpija jurnuti u zagrljaj pred hiljadu ljudi i iz sveg glasa viknuti svoja osećanja. Umesto toga, ona će vam se približiti, baciti pogled na vas na senzualan način i šapnuti najromantičnije reči zavodljivim tonom.

Ako niste iskreni u svojim osećanjima, nemojte ni pokušavati da se približite devojci Škorpiji. Sa tim njenim lepim, prodornim očima, ona može da pročita tačno ono što vam je na umu. Ona lako može da razazna vaše prave namere.

Čak i kada je njen ton umirujući, raspoloženje ljubazno i njen osmeh velikodušan, ona može da planira najmoćniju osvetu. Kada je žena Škorpija uvređena ili povređena, njen bes nema granica. Tada ona može postati najtvrdokornija i najsarkastičnija osoba na ovoj zemlji.

Ako voli žestokom predanošću, mrzi razornom zlobom. Ako ste zaista zaljubljeni u nju, onda morate znati više o njoj. Ona ima veoma hipnotičan pogled i u trenutku kada se njene oči sretnu s vama, vi ćete se srušiti. Biti primećen od strane žene Škorpije definitivno daje podsticaj muškom egu. Potreban joj je muškarac koji je jači od nje i slabost u njemu neće nimalo dobiti njene simpatije.

Žena Škorpija, obiluje lepotom, ima veličanstven seksipil koji retko dovede do neprikladnosti i nečega čega možda nije ni svesna. Ona se ubrzo opušta čak i ako njeno ponašanje ponekad pokazuje tragove spontane grubosti.

Žena Škorpija je uvek u potrazi za sofisticiranošću koja doprinosi njenom ličnom šarmu. Kako je ona nosilac jedne od najimperativnijih energija ljudskog roda: seksualne energije. Sa tom energijom će morati da se nosi ceo život. Ona će morati da prepozna ovu energiju, da je upozna, da upravlja njome.

Nikada ne pokušavajte da izbegnete ženu Škorpiju i NIKADA ne potcenjujte njene različite sposobnosti! Ona je čvrsta, jasna, bez zastarelih ideja, ali često ne nalazi hrabrosti da nastupi. Međutim, ako sledi svoje srce, žena Škorpija će prikazati ogromnu žensku prisutnost još od adolescencije, izuzetno fizičku i izvorno agresivno, sve to zajedno, uzbudljivo, sa čudnim rečnikom!

Žena Škorpija zna koje odluke treba da donese i kako da postupi u datoj situaciji, drugim rečima, može da stoji sama i da se snađe sama. Njen dodir oduševljava, a pokreti njenog tela stimulišu. Ima stimulativne prste i svojeglave grudi, privlačan stomak i butine delikatne i erotske mirise.

Žena Škorpija je stvorena da bude voljena, tražena i poštovana zbog zadovoljstava koja može da ponudi. Šta drugo čovek može da traži?

Žena Škorpija Osobine

Fizičke Osobine Žene Škorpije:

– Kompaktno i dobro proporcionalno telo

– Kratke i debele noge

– Vitka, ali ima prilično debeo struk

– Atraktivan izgled, čak i kada se namrštite

– Naginje glavu nadole čak i kada vas intenzivno gleda

Misteriozne, strastvene i samouverene, osobine ličnosti žene Škorpije koje će je navesti da sazna sve vaše tajne pre nego što saznate bukvalno bilo šta o njoj. Ako to ne nauči direktno od vas, ona će čitati između redova, ona će imati kontrolu nad vezom pre nego što vi to shvatite, i sve to bez izgleda da mrdne prstom.

Žene Škorpije vole emocionalni intenzitet i imaju ogromnu količinu unutrašnje snage da se nose sa svime što pronađu. One uživaju u emocijama, bilo da su dobre, loše ili ružne, i često se smatraju „najljudnijim“ od svih znakova horoskopa.

Izuzetno su ljubomorne, intuitivne, misteriozne, opsesivne i kompulzivne. Mračna, ćudljiva i večno seksi. Imaće neizmernu radoznalost, pa se dobro držite ako imate tajne koje treba sakriti jer one vole da čuvaju i otkrivaju tajne.

Dame Škorpije su vešte u odnosima sa drugima, i kao takve mogu biti veoma dobre prijateljice i emocionalne isceliteljke. Međutim, veoma tajnovita, prikrivena i suptilna, ona će izbegavati da dozvoli drugima da vide šta se zaista dešava u njoj.

Ključne Osobine Ličnosti Žene Škorpije

– Staložena i naizgled kul
– Ne koristi laskanje
– Smeje se samo ako to misli
– Želi potpunu slobodu
– Flert i laskanje smatra uvredljivim
– Želi da dominira, ali prihvata ograničenja
– Ima mnogo strastvenih talenata
– Odana porodici i domu
– Postavlja i drži se svojih standarda

Ljubavne Osobine Žene Škorpije

Mora se jednom za svagda reći: žena Škorpija je strastveno biće. Ali njen ljubavni život nije uvek lak. Teško onome ko upadne u njene kandže ne znajući kakav je ljubavnik žena Škorpija: stručnjak za suptilnu igru dželata i žrtve. Ona mora u potpunosti da poseduje voljenu osobu.

Njena ljubav je apsolutna, ali i veoma problematična i komplikovana, i može preći uzastopne sukobe, rascepe, krikove mržnje i strasti. Pored toga, žena Škorpija je izuzetno ljubomorna, a ponekad može biti i pomalo sadistička. Ukratko, ona voli tobogane! Veza sa njom će verovatno biti sukob dve volje ako se ne poveže sa veoma osetljivim i veoma mirnim muškarcem.

Njena seksualnost može izazvati snažna unutrašnja previranja ili inhibicije. Kada osnuje miran, tih i stabilan dom, slučajno je oslobođena svog kompleksa. Kao što je već rečeno, ljubavni život žene Škorpije nikada nije jednostavan ili linearan.

U određenim periodima svog postojanja hvali se da nije za brak. Onda u drugim vremenima, ona snažno brani principe veoma tradicionalnog para. I ona to radi bez da se čini da je u suprotnosti sa sobom. Ali pre ili kasnije žena Škorpija će pronaći potrebu da živi u harmoniji i da sve podeli sa partnerom.

Fizička ljubav igra glavnu ulogu u njenom emocionalnom ponašanju. Žena Škorpija može biti vođena svojim seksualnim instinktima i ubrzo nakon toga, ljubavna osećanja – čak i strast – mogu se probuditi u njenom srcu.

Žena Škorpija ima osećaj za porodicu i želi da ima decu. Ona ceni porodična okupljanja i porodični odmor je nešto u čemu mnogo uživa. Uloga poglavice porodice savršena je za nju. Ali poželjno je da njena deca ne budu previše tvrdoglava i nedisciplinirana ili se može pretvoriti u pravog tiranina!

Žena Škorpija Slaganje sa Drugim Horoskopskim Znacima

Žena Škorpija je veoma emotivna, veoma zahtevna i veoma demonstrativna. Ona je puna duha i intrige, fascinantna žena koju će obožavati muškarac jake ličnosti, jer predstavlja pravu količinu izazova sa pravom količinom nagrada. Žena Škorpija je vrhunska zavodljiva, koketna žena. Neće lako dati muškarcu svoje srce, muškarac će morati da prođe kroz niz „mentalnih testova“ da bi veza postala čvrsta i bliska. Možda to neće pokazati, ali želi blisku vezu.

Za ovo, muškarcu se mora verovati, mora biti nežan i nikada ne pokušava da je kontroliše. Ona je veoma posesivna, ali žena Škorpija je toliko puna misterije, senzualnosti i strasti da većini muškaraca ne smeta da budu opsednuti njom.

Žena Škorpija i Muškarac Ovan

Žena Škorpija je zaintrigirana šarmom, samopouzdanjem, odlučnošću i nadmoći njenog muškarca Ovna. Agresivna priroda muškarca Ovna je ono što je privlači i čini da se oseća tako strastveno zbog njegove ljubavi prema zabavi i istraživanju.

Žena Škorpija potajno voli da hipnotizira svog muškarca Ovna i potpuno je osnažena njegovom ljubavlju i romantikom. Upadljiva razlika je u tome što oboje vole da budu nezavisni i ne predaju se lako kada su zaljubljeni.

Žena Škorpija i Muškarac Bik

Žena Škorpija i muškarac Bik moraju uložiti mnogo napora i kompromisa kako bi ovaj ljubavni spoj postao dugoročna veza. Pošto dele mnogo sličnih negativnih osobina ličnosti, njihova dugogodišnja kompatibilnost je donekle pod znakom pitanja.

Muškarac Bik je tvrdoglav i nefleksibilan kao i žena Škorpija i niko od njih nije sklon da pravi ustupke da bi prihvatio tačku gledišta drugog. Čak i ako su ova dva horoskopska znaka po prirodi odana i verna, usputan pogled na pripadnika suprotnog pola od žene Škorpije ili od muškarca Bika može biti razlog za neraskidive svađe jer su i žena Škorpija i muškarac Bik izuzetno ljubomorni i posesivni.

Večiti sukobi mogu oslabiti ovu ljubavnu vezu osim ako muškarac Bik i žena Škorpija nisu spremni da ulože napore da njihova veza funkcioniše na duge staze.

Žena Škorpija i Muškarac Blizanci

Iako se strast može videti u ljubavnoj vezi muškarca Blizanca sa ženom Škorpijom u početnim fazama, muškarac Blizanci i žena Škorpija uskoro će doživeti neke udarce u svom zajedničkom putovanju. To je uglavnom zato što su njihovi temperamenti veoma različita. Budući da su svojeglavi, oboje će imati osnovne sukobe ličnosti, a uspostavljanje veze možda neće biti lako nakon nekog vremena.

Želja za životom žene Škorpije će oboriti muškarca Blizanca s nogu i ona će ceniti činjenicu da može da vodi inteligentne razgovore sa njim. Osim toga, postoji nekoliko stvari koje će održati ovu ljubavnu vezu zajedno. Dok žena Škorpija traži pouzdanost i postojanost, muškarac Blizanci će želeti prostor da ispruži svoje udove što neće ići na ruku njenim instinktima da kontroliše i dominira.

Žena Škorpija i Muškarac Rak

Ovaj bajkoviti par će imati srećan kraj. Muškarac Rak i žena Škorpija će rasti zajedno i napraviti prostor jedno za drugo kako je to potrebno za jaku vezu. Žena Škorpija će biti zbrinuta i skoro će je ugušiti njen muškarac Rak, ali je to ono što je oduvek želela.

S druge strane, žena Škorpija će biti tihi saputnik sa razumevanjem kojeg je muškarac Rak tražio. Sve o čemu treba da vode računa je da njihov temperament ometa njihovu ljubavnu kompatibilnost. Za balansiranje njihovih ekscentričnosti biće potrebno vreme i trud, ali se na kraju isplati.

Žena Škorpija i Muškarac Lav

Horoskopska ljubavna kombinacija muškarca Lava i žene Škorpije obično će biti naporna na duge staze. Imaju sličan temperament, ali veoma neobične ličnosti. Muškarac Lav je u potrazi za strasnom vatrenom romantikom, snagom, entuzijazmom i žarkom fantazijom. S druge strane, žena Škorpija traži dubinu i stabilnost u romantičnoj vezi.

Na razočaranje muškarca Lava, žena Škorpija ne ceni javno ispoljavanje naklonosti u bilo kom obliku. Njihove ratoborne ličnosti će se s vremena na vreme sukobiti šta ne bi služilo lepom i mirnom odnosu. Međutim, ako su žena Škorpija i muškarac Lav spremni da reše ovo, ovaj ljubavni spoj može biti dobar.

Žena Škorpija i Muškarac Devica

Ljubavna kompatibilnost između muškarca Device i žene Škorpije može se pokazati prilično snažnom. Oba Sunčeva znaka imaju kvalitet da se međusobno cene što pomaže u razvoju odnosa. Žena Škorpija i muškarac Devica dele mnogo osobina ličnosti. Oboje su prilično inteligentni zbog čega im nikada neće ponestati intelektualnih i zanimljivih razgovora.
Kada je u pitanju romansa, muškarac Devica vodi, a žena Škorpija će ga takođe rado pratiti. Muškarac Devica će uložiti sve napore da joj se divi na svaki način i zauzvrat će dobiti poštovanje od žene Škorpije za sve uložene napore. Oni će imati puno poverenje jedno u drugo i biće veoma odani jedno drugom. Sve u svemu, ljubavni spoj muškarca Device i žene Škorpije je veoma kompatibilan.

Žena Škorpija i Muškarac Vaga

Pa, ljubavna utakmica između žene Škorpije i muškarca Vage je pomalo teška kombinacija. Nije da je ovaj ljubavni spoj nemoguć, ali definitivno dolazi sa previše mana. Problem nastaje u tome što je žena Škorpija posesivna i želi svu pažnju svog partnera, dok je muškarac Vaga u centru pažnje suprotnog pola.

Početna strast briljantno funkcioniše sa muškarcem Vagom i ženom Škorpijom, ali je teško postići dugotrajnu vezu. Potrebni su napori sa obe strane da bi se ovaj odnos zaljuljao. Muškarac Vaga je malo sklon suprotnom polu i to nervira ženu Škorpiju. Ovo takođe može izazvati mnogo problema u njihovoj vezi. Sve u svemu, teška ljubavna utakmica.

Žena Škorpija i Muškarac Škorpija

Ako se, kada se dogodi, nijedan od Škorpija ne sagne malo, sukob može postati nešto veoma ozbiljno što bi moglo čak ugroziti vezu. Možda će s vremena na vreme doći do burnih rasprava, ali tada će i pomirenja biti isto tako žustro.

Ne postoji pola mere u načinu na koji Škorpija voli i mrzi. On mora da voli strasno i da mrzi žestoko. Ljubavni meč između dve Škorpije će biti ili duboko zadovoljavajući ili izuzetno destruktivan. Ne postoji srednji put za ovaj horoskopski znak.

Njihova hemija će biti krajnje zanimljiva i njihova veza će uključivati duboka osećanja, potrebe i strast. Nijedan od partnera nije zadovoljan umerenošću, potrebno im je stalno osećanje ekstremnih osećanja i strasti.

Kada ste u vezi, jedna od osobina ličnosti Škorpije je zavisnost i odanost. Zbog toga će se dvoje ljubavnika Škorpije voleti u takvoj tački da bi mogli da formiraju neraskidiv par. U nekoliko reči, ljubavna kompatibilnost između dve Škorpije nije ništa drugo nego sjajan ljubavni spoj!

Žena Škorpija i Muškarac Strelac

Potreba žene Škorpije za stabilnošću nikada neće odgovarati neozbiljnoj, nemarnoj prirodi muškarca Strelca. Muškarac Strelac nikada ne voli granice koje nameće njegova žena Škorpija i teško će prihvatiti njenu posesivnost. Njena dubina i njegova lakoća se nikada ne poklapaju.

Muškarac Strelac uživa u druženju i upoznavanju, što žena Škorpija ne voli i nikada ne dozvoljava svom partneru. Bezobzirnost muškarca Strelca uvek će biti u suprotnosti sa potrebom žene Škorpije za stabilnošću i sigurnošću. Osim ako oboje nisu spremni za saradnju i kompromis, ovaj astrološki ljubavni spoj ne može dugoročno funkcionisati.

Žena Škorpija i Muškarac Jarac

Muškarac Jarac i žena Škorpija se sjajno dopunjuju. Žena Škorpija može osvojiti srce muškarca Jarca svojom ljupkom i strastvenom ličnošću. Može mu dozvoliti da bude on, a ovo je najbolja stvar sa muškarcem Jarcem. Ovo će izvući njegove skrivene emocije i omogućiti mu najveću udobnost.

Muškarac Jarac stoga nagrađuje ženu Škorpiju za sve ovo obasipajući je nežnom i romantičnom ljubavlju, punom odanošću i predanošću. Muškarac Jarac uvek ostaje iskren prema svojoj ljubavnici i pruža joj neophodnu podršku kad god joj to zatreba.

Savršeno se stapaju jedni s drugima, baš kao i dugine boje, što njihov odnos čini još svetlijim i šarenijim. U dve reči, ljubavna kompatibilnost između žene Škorpije i muškarca Jarca je savršen spoj!

Žena Škorpija i Muškarac Vodolija

Veza između muškarca Vodolije i žene Škorpije možda neće dovesti do radosti ako se ne ulažu ozbiljni i kontinuirani napori. Glavni razlozi su ključne razlike u njihovom temperamentu. Ova dva horoskopska znaka nisu komplementarna, tako da je verovatnoća kompatibilnosti prilično sumorna.

Bez obzira na to, oboje mogu imati pametne diskusije i dosada nije nešto što osećaju kada ostanu zajedno. Ali njegov cinizam će je ogorčiti, a njena težnja za veoma strastvenom i ekskluzivnom vezom će ga zbuniti.

Žena Škorpija i Muškarac Ribe

Veza koja postoji između žene Škorpije i muškarca Ribe može biti veoma brza jer je ova ljubavna utakmica ubedljiva, snažna, prirodna, ubedljiva i moćna. Prirodna ljubav u ovoj vezi je klasična prednost. Iskrena priroda i žene Škorpije i muškarca Ribe stvara veran i odan odnos, a ponekad i muškarac Riba i žena Škorpion mogu pokazati zavisnost od svog ljubavnika.

Žena Škorpija je veoma emocionalno zavisna i naći će sigurnost sa svojim muškarcem Ribom. Intenzivna ljubav i duboka privlačnost su uzvraćeni. Muškarac Riba lako razume emocije žene Škorpije i ona će mu zauzvrat pomoći da konkretizuje svoje snove. Sve u svemu, odnos između muškarca Ribe i žene Škorpije može biti savršen spoj.

Zabavljanje sa Ženom Škorpijom

Sa osećajem tajnovitosti gurnutim do krajnosti, žena Škorpija se ne otkriva u potpunosti, čak ni svom ljubavniku. Ovaj stav je uobičajen za osobe horoskopskog znaka Škorpije. Štaviše, žena Škorpija smatra da je deo misterije najbolji način da zadrži budnim interesovanje i želju svog ljubavnika, jer je i sama privlače zagonetne veze.

Pored toga, plašeći se da bude potpuno zavisna od nekoga, žena Škorpija jedva prepoznaje koliko je vezana za svog ljubavnika. Ponašajući se tako, ona misli da ima apsolutnu moć nad svojim partnerom. Po njenim stavovima, odnosi među ljudskim bićima zasnivaju se na odnosima moći, a ona želi da ostane ta koja dominira.

Međutim, pogrešili biste ako biste dozvolili da zaključate ono što se može pretvoriti u opasnu zamku. U ovoj igri mačke i miša, žena Škorpija je toliko jaka da nećete imati ni jednu šansu za pobedu. Dakle, pusti je da igra ovu igru sama!

Na vašoj strani, kladite se na autentičnost. Ona će shvatiti da je volite bez kalkulacije, a onda ćete je naterati da vam veruje. Ovakav stav se posebno preporučuje u trenucima kada vaša žena Škorpija ima snažnu potrebu da živi u harmoniji s vama, daleko od emocionalnih komplikacija.

Slični Članci