Rak u Seksu: Kreativnošću do Vašeg Potpunog Zadovoljstva!

kakav je horoskopski znak rak u seksu

Horoskopski znak Rak smatra seks najboljim načinom na koji dve osobe koje su odane jedna drugoj mogu pokazati svoju ljubav. Dakle, to je skoro sveta stvar. Stoga, Rak uvek teži da taj čin učini što senzualnijim i vatrenijim. Nešto što leči sve rane i potvrđuje poverenje u blagoslov života. To je pravo zadovoljstvo za Raka.

Ovo čini vernost jednim od kamena temeljaca u seksualnosti Raka. Seks treba da bude izraz ljubavi i poverenja, a ne samo stvar za lično uživanje. Za Raka, seks je sve u pružanju zadovoljstva partneru, a ne samo pokušaj da se neko zadovolji. Ono što dajete je važnije od onoga što dobijate.

Zbog toga, horoskopski znak Rak želi da komanduje, osećajući se sigurnim da je to najbolje za oboje. Ova zapovest može biti diskretna, možda čak i odavati utisak poslušnosti – ali nije. Kao i kod većine emocionalnih stvari, Rak postavlja scenu i režira predstavu. Obično partneru uopšte ne smeta, jer je rezultat prilično prijatan.

Partneru nije tako lako zadovoljiti Raka, i to ne samo zato što je ovaj toliko fokusiran na davanje umesto na primanje. Ali budući da je odgovoran za emocionalni proces, Rak ima nekih poteškoća da se otvori partnerovim naporima. Ne radi se o tome da Rak postaje neosetljiv (nikad!), samo je tolika koncentracija na partnera. Nešto kao jednosmerna ulica.

A kada se Rakovi motori zaista pokrenu, onda postoji takva sila, takav apetit, da bi se partner mogao uplašiti. Kada se Rakova požuda probudi, ona je ogromna i duboka. Partner mora dati skoro sve da bi to ispunio. Inače će Rak završiti sa preostalim osećajem frustracije. Partner neće ostati bez toga.

Ipak, seks sa horoskopskim znakom Rakom je uglavnom krstarenje iz zadovoljstva, koje će se dugo pamtiti. Možda i ne bi bilo tako smelo, ako se to ne traži, ali je fizičko i toplo, ponekad čak i vatreno vruće. Obično je to veoma zadovoljavajuće za oboje. Rak neće pristati na manje.

Slični Članci