Rak u Seksu: Kreativnošću do Vašeg Potpunog Zadovoljstva!

kakav je horoskopski znak rak u seksu

Horoskopski znak Rak smatra seks najboljim načinom na koji dve osobe koje su odane jedna drugoj mogu pokazati svoju ljubav. Dakle, to je skoro sveta stvar. Stoga, Rak uvek teži da taj čin učini što senzualnijim i vatrenijim. Nešto što leči sve rane i potvrđuje poverenje u blagoslov života. To je pravo zadovoljstvo za Raka.

Ovo čini vernost jednim od kamena temeljaca u seksualnosti Raka. Seks treba da bude izraz ljubavi i poverenja, a ne samo stvar za lično uživanje. Za Raka, seks je sve u pružanju zadovoljstva partneru, a ne samo pokušaj da se neko zadovolji. Ono što dajete je važnije od onoga što dobijate.

Zbog toga, horoskopski znak Rak želi da komanduje, osećajući se sigurnim da je to najbolje za oboje. Ova zapovest može biti diskretna, možda čak i odavati utisak poslušnosti – ali nije. Kao i kod većine emocionalnih stvari, Rak postavlja scenu i režira predstavu. Obično partneru uopšte ne smeta, jer je rezultat prilično prijatan.

Partneru nije tako lako zadovoljiti Raka, i to ne samo zato što je ovaj toliko fokusiran na davanje umesto na primanje. Ali budući da je odgovoran za emocionalni proces, Rak ima nekih poteškoća da se otvori partnerovim naporima. Ne radi se o tome da Rak postaje neosetljiv (nikad!), samo je tolika koncentracija na partnera. Nešto kao jednosmerna ulica.

A kada se Rakovi motori zaista pokrenu, onda postoji takva sila, takav apetit, da bi se partner mogao uplašiti. Kada se Rakova požuda probudi, ona je ogromna i duboka. Partner mora dati skoro sve da bi to ispunio. Inače će Rak završiti sa preostalim osećajem frustracije. Partner neće ostati bez toga.

Ipak, seks sa horoskopskim znakom Rakom je uglavnom krstarenje iz zadovoljstva, koje će se dugo pamtiti. Možda i ne bi bilo tako smelo, ako se to ne traži, ali je fizičko i toplo, ponekad čak i vatreno vruće. Obično je to veoma zadovoljavajuće za oboje. Rak neće pristati na manje.

Šta Treba Raku

Ono što Rak najviše želi je partnera koji može da ide sporo i lako, siguran u saznanje da će konačna pobeda biti slatka za oboje. Razmena emocija je takođe idealna za Rakove, bilo da se radi o seksu, sportu ili nekoj strastvenoj prepisci.

Rakovi su sjajni jedan na jedan i vole tu vrstu interakcije, ali su takođe dobri na zabavama i uživaju da zaslepljuju gomilu. Shodno tome, ljubavnik sa razumevanjem je ključan.

Intuitivan partner kao što je rak će takođe pomoći da ih izvuče iz ljuske i zadrži ih van. Na kraju, jak partner koji može da postavi sto i da bude tu za Rak je sa nebesa poslat, a ako znaju kako da se povuku kada je potrebno, još bolje.

Gnezdo je najprirodnije mesto za ljubaznog Raka, i ako mogu da podele taj prostor sa nekim posebnim… pa, teško je to pobediti. Emocije ovog pobedničkog znaka pomažu da Rakovi postanu empatični i brižni ljubavnici, vrsta ljudi koji sijaju kao mesec i teku kao more.

Kako Uticati na Njega

Sviđa mu se neko ko je mentalni partner, ko može da vodi razgovore sa njim. Podložan je promenama raspoloženja, pa mu pomozite kada se spusti i vozite se s njim kada je raspoložen. On je veoma intuitivan i može da oseti vaša prava osećanja, da bude iskren i stvaran, a ne pretenciozan.

Može da shvati kakvo god da ste raspoloženi i da se oseća na isti način u roku od nekoliko minuta, ako ste srećni, on će biti srećan, ako ste tužni, saosaće sa vama. On voli društvene stvari, ali ne previše, prvo dobijete njegovo odobrenje pre nego što se posvetite.

Nekoliko stvari koje ne treba:

Nemojte biti nemarni prema svom ličnom izgledu, on ceni lepotu. Postoje određene stvari ili uverenja koja su mu draža od drugih, ne gazite ih. Ne nosite mu tuđi emocionalni prtljag, on će pokupiti te emocije i to može poremetiti njegovo raspoloženje. Ne pokušavajte da dominirate njime, koristite diplomatsko ubeđivanje.

Najbolje se slaže sa: Škorpijom, Ribama, Bikom, Devicom

Ne slaže se dobro sa: Ovnom, Lavom, Strelcem, Blizancima

Neutralno: Rak, Vaga, Jarac, Vodolija

Zavesti Muškarca Raka

Tip žene koja privlači muškarca Raka je ona koja će ih utešiti i brinuti o njima. Žena koja hrani muškarca Raka i čini da se on oseća voljenim uskoro bi mogla da ih vidi kako dele dom, jer je dom mesto gde oni najviše žele da se osećaju željenim, cenjenim i utešenim.

Muškarci Rakovi prirodno deluju kao zaštitnici i negovatelji onima prema kojima osećaju naklonost i traže sličan tretman zauzvrat, jer se tako osećaju voljenim od svojih najmilijih. Posebno su skloni da ih privuče partner koji izgleda kao njihova lična slika savršene majke.

Žena koja je posebno majčinske građe privlači ih kao magija, bilo da je ovaj kvalitet posledica njene majčinske prirode ili ličnosti, ili fizičkih predstava majčinstva poput velikih grudi, širokih bokova ili punije građe.

Zavesti Ženu Raka

Pravi muškarac za ženu Raka je zaštitnik, svestan bezbednosti, osetljiv i pun razumevanja. Ako otkrije da se zbog njega oseća sigurnom, osetiće da ga privlači.

Nju može privući muškarac koji je finansijski siguran, posebno ako poseduje sopstveni dom, ima štednju za crne dane i može sebi da priušti da odgaja decu u dobrom kućnom okruženju.

Njena snažna seksualnost najbolje reaguje na emocije i sigurnost. Može je privući muškarac koga nesvesno doživljava kao očinsku figuru – ili čoveku koji oseća potrebu da bude majčinska figura.

Ženu Rak mogu posebno privući muškarca koji voli decu, ume da kuva (ili voli način na koji kuva) i želi ugodan, udoban dom. Takođe pomaže biti u dobrim odnosima sa taštom!

Kao i ostatak njihovog života, seksualni susret sa Rakom je sličan sporom plesu, ali ako imate prave pokrete, možete da odvedete Raka u burni tango. Ole! Emocionalna vatrena moć koja se može probuditi u Raku obično se manifestuje kao niz divnih fantazija, a manje kao seksualne akrobacije. U svakom slučaju, to je čisto zadovoljstvo za oba partnera.

Rak je takođe prilično intuitivan i generalno može da oseti šta njihov ljubavnik želi, što čini susret ispod čaršava fino podešenim spojem. Ženstvena strana Raka je često izložena u spavaćoj sobi, što znači da Rak uživa kada se vodi ljubav. Dobra vest je da je Rak veoma prijemčiv učenik!

Kod Rakova, seks je često jednak ljubavi i njenim aspektima negovanja (kao što su dom i ognjište), tako da će svako ko može da se osvrne na duboku potrebu ovog znaka za sigurnošću verovatno pokrenuti vulkansku erupciju senzualnih poslastica. Budući da su vodeni znak, Rakovi prilično vole seks na plaži ili u moru.

Slični Članci