Kakav Je Horoskopski Znak Ovan u Ljubavi i Vezama?

horoskopski znak ovan ljubavni horoskop

Ovan je vruće krvi, prilično nepromišljen, entuzijastičan i veoma seksi. Ovan voli da bude zaveden i jedva čeka da ga zahvati neodoljiva ljubav koja će goreti. Ali upravo zbog toga Ovnovi često mogu pasti u razočaranje.

Ako je Ovan zaljubljen, to je jedina ljubav, to je veoma moćna ljubav.

Ovan mora da zna da plamen ljubavi snažno gori i u njegovom/njenom partneru. Ako vam me se ne uzvrati ljubav, Ovan može skoro odmah da zaboravi na partnera i vreme provedeno zajedno i krene dalje.

Ovan je ljubomoran tip, voli da vodi vezu, ali ako je partner jači, Ovan je spreman da ga prati.

Ovan Ljubavni Život

U odnosu na ljubavni život, Ovna obično karakteriše želja da prihvati i lako uspostavi odnose. Ova žurba uzrokuje da ljudi horoskopskog znaka Ovan dožive mnoge padove i razočaranja u svom ljubavnom životu. Oni se brzo obavezuju i prekasno shvataju da je izabrani partner u stvari bio pravi gospodin ili gospođa koju su tražili.

Da opišem ljubavni život Ovna, sličan je pčeli kojoj je dat zadatak da nabavi nektar. On igra direktnu ulogu dobijanja nektara bez stvaranja nereda. Ako se ikada zaljubite u Ovna, sigurno ćete razumeti njihove postupke koji uključuju visok nivo motivacije. Astrologija opisuje neka prirodna osećanja koja osobi koja pripada Ovnu daju ideju o tome kakve se prirodne reakcije očekuju.

Ovan se Povezuje sa Ljubavlju

Ovan ima vezu sa planetom Mars što nam pomaže da saznamo o strastima i željama. Iz tog razloga kad god Ovan želi ljubav, on će uložiti sve napore da ga dobiju i duboko će se koncentrisati na tačku naklonosti. Oni snažno veruju u koncept da je sve pošteno u ljubavi i ratu.

Ako pripadate Ovnu i ako se zaljubite u osobu koja pripada Ovnu, lako možete ispasti agresivni i nasrtljivi. Kada ste u vezi, lakše ćete rešiti problem ako do njega dođe i vaše mišljenje će se čuti i posvetiti mu se pažnja. Takođe ćete biti kritikovani za svako mišljenje koje se ne dopada osobi sa kojom ste u vezi.

Ako pripadate Ovnu i tražite vezu koja traje dugo, budite sa nekim ko pokušava da vas savršeno razume i da vam ovaj kvalitet bude privlačan. Ako vaš partner ne razume ovaj kvalitet brige na pravi način, možete se suočiti sa mnogim problemima. Veoma je važno da osoba koju volite razume vaše probleme i mora da ima sposobnost da stvari ponese napred ostavljajući iza sebe bolna sećanja.

Ovnovi vole da rešavaju sve probleme u trenutku kada se pojave. Oni traže rešenja u isto vreme kada se pojavi bilo koji problem. Volje su zaista testirane kada ste u vezi sa osobom koja pripada Ovnu.

Morate savladati optimističku stranu ovog znaka da biste savršeno napredovali u svom ljubavnom životu. Pokušajte da izbegnete dodatni napor koji ponekad nije potreban.

Morate se osećati snažno i sigurno iznutra i pokušati da osetite ono što zaslužujete. Ako ne radite na onome što zaslužujete, veza bi se mogla završiti. Trebalo bi da razumete šta je dobro za vas i kada da tražite stvari koje zaslužujete. Očigledno je da svako ima pravo da ide za onim stvarima koje zaslužuje.

Ne Zahtevajte Previše od Ovna

Osoba koja pripada Ovnu takođe se može suočiti sa problemima u vezi sa svojim visokim nivoom zahteva. Trebalo bi da pokušaju da izbegnu da zahtevaju previše i da savršeno rade osnove. Ne smete se svađati oko stvari za koje znate da nisu moguće.

Pokušajte da pružite šansu svom partneru i pustite ga da se slobodno izrazi i da vam kaže šta radite pogrešno. Tako će vaša veza trajati duže i postojaće duboko razumevanje između vas i vašeg partnera.

Najbolji Par za Horoskopski Znak Ovan

Ovan je prvi Sunčev znak zodijaka i to prilično vatren. Ovan je strastven u ljubavi i svaka sekunda je ispunjena uzbuđenjem.

Najbolji ljubavni spojevi za Ovna su Lav, Strelac, Blizanci i Vodolija, ali najkompatibilniji je Lav.

Ovan Lav Spoj

Ličnost Ovna je vatrena i onaj koji najbolje odgovara za ovo je Lav. Oba znaka su obdarena velikom dozom izdržljivosti i energije. Oba horoskopska znaka vole ukus uspeha, iako je Lav odlučniji. Seksualna privlačnost i magnetizam između oboje će biti jaki i deliće snažnu emocionalnu vezu.

Ovan i Lav će se odlično slagati. Romantična iskra između oboje će biti intenzivno vatrena i strastvena.

Oboje imaju istu bujnost i žude za uzbuđenjem i zabavom. Imaju snažnu seksualnu privlačnost i ponekad žudnja za egzotikom može dovesti do neobičnih i nečuvenih sastanaka.

Ovan se mora potruditi da Lavu pruži kraljevski tretman i to će naterati Lava da prede od zadovoljstva. Duo će smatrati jedni druge očaravajućim i ceniti pozitivan pogled na život i liderske sposobnosti jedni drugih.

Kompatibilnost Ovan Strelac

Ovan i Strelac će se slagati jer oboje dele ljubav prema luksuzu i dobrim stvarima u životu. Oni uživaju u zabavama i druženjima što ih čini dobrim društvom jedno drugom.

Ono na šta moraju da paze za nas da oboje žele da preuzmu vođstvo u vezi i moraju ovo ublažiti. Njihov seksualni nagon je prilično visok i mogli bi preterati u potrazi za zadovoljstvom.

I Strelac i Ovan vole aktivnosti na otvorenom i to će rezultirati trenutnom privlačnošću između njih dvoje. U ovoj vezi uvek će biti svežine i uzbuđenja.

Po prirodi, oboje su spontani i verovatno će voditi vrtlog društvenog života! Imaju ekstravagantan ukus i zajedno će napraviti velike rupe u novčaniku. Najbolji deo ljubavne veze biće to što će jedno drugo podsticati ka većim ciljevima.

Ovan može biti malo energičan kada je u pitanju seks i iako se Strelcu to možda neće uvek dopasti, par će to prevazići.

Romantični Par Ovan i Blizanci

Ovan i Blizanci će imati uzbudljivo vreme jer Blizancina taktika igranja koju je teško dobiti uzbuđuje Ovna. Oba horoskopska znaka vole da pričaju i ovo je dovoljno da im bude zabavno. Emocionalna veza će biti jaka, kao i seksualna privlačnost.

I Ovan i Blizanci dele osobinu impulsivnosti i uživaju u isprobavanju novih stvari i istraživanju novih ideja. Oni uživaju u međusobnoj komunikaciji, u razgovoru dugim satima bez dosađivanja.

Ovan ima tendenciju da dominira, ali pametni Blizanci će pronaći načine da to zaobiđu.

Oboje vole da eksperimentišu u krevetu i nemaju inhibicije. Dominantna seksualna crta koju Ovan pokazuje u krevetu će držati Blizance pored sebe i kloniće se od lutanja.

Ljubavni Spoj Ovan i Vodolija

Ovan i Vodolija su nezavisni i progresivni što vezu čini živom. Oboje bi mogli da nađu neočekivane porive da urade nešto divlje i nepromišljeno.

Seksualna privlačnost će biti visoka i postojaće tendencija ka veoma strastvenom, čak i nasilnom vođenju ljubavi.

Ovan i Vodolija dele ukus za razne vrste zabave. Oni razumeju međusobnu potrebu za slobodom i nezavisnošću i drago im je što jedni drugima daju ovaj prostor.

Oni su divni partneri koji se međusobno dopunjuju jer je Ovan blagoslovljen nagonom i ambicijom, dok je Vodolija dobra u planiranju i organizovanju.

Strast koja pokreće Ovna podstaći će originalnost Vodolije i u krevetu. Ovan ne veruje u sentimentalnu ljubav i kreće pravo u poteru, pronalazeći partnera sa jakim libidom.

Horoskopski Znak Ovan Ljubav i Kompatibilnost

Ovan je strastven u ljubavi i svaka sekunda je ispunjena uzbuđenjem. Romantično, Ovan je kompatibilan sa Lavom, Strelcem, Blizancima i Vodolijom, ali je najkompatibilniji Lav.

Ovan ima lični šarm i magnetizam kome je teško odoleti. Oni na ljubav gledaju kao na igru i stalno traže ljubav. Oni uživaju u poteri i posvećeni su osvajanju nagrade.

Mentalna privlačnost je prva stvar koja treba da zaintrigira Ovna. Imaju snažnu potrebu da budu cenjeni i maženi, a partner koji može da se pobrine za ovo će osvojiti poene za kolače. Oni mogu biti izuzetno dramatični i kitnjasti u svojim postupcima tako da imaju nepodeljenu pažnju svog partnera.

Oni se drže vremena i mrze svoje partnere koji ih teraju da čekaju. Oni mogu biti pomalo posesivni i ljubomorni. Njihov najveći nedostatak u ljubavi je to što imaju tendenciju da previše ispituju život svog partnera.

Najgori partner za Ovna ikada je Rak jer će to verovatno dovesti do sukoba ličnosti. Rakovi su prilično osetljivi po prirodi i dominantna i drska priroda Ovna može im izazvati bol.

Ovan može biti impulsivan, ali nikada neće pasti u kategoriju „neizlečivih romantičara“. Možda neće moći verbalno da izraze romantična osećanja. Možda nisu baš tolerantni prema svom partneru i ako svesno razviju toleranciju, mogu izgraditi sjajnu vezu.

Slični Članci