Horoskopski Znak Jarac u Seksu: Očekujte Puno Fizičke Aktivnosti!

Kakav je Horoskopski Znak Jarac u Seksu

Horoskopski znak Jarac preferira da planira seksualni čin, a zatim da nastavi po planu. Zavođenje je kao saradnja, predigra kao zagrevanje, a seks kao posao. Trebalo bi potrajati i trebalo bi da ima trajni efekat. Obično je tako. Jarac je ponosan što to može iskoristiti na najbolji mogući način.

Možda i nije tako romantično, osim ako Jarac to nije uključio u plan, što se dešava samo ako je partner vrlo jasno izrazio zahtev za tim. U tim slučajevima, Jarčevi pokušaji romantike mogu biti pomalo manjkavi i previše formalni, jer to je nešto što Jarcu nije baš prijatno.

Umesto toga, horoskopski znak Jarac se ističe u činu posvećenošću i istrajnošću. Trebalo bi da potraje i da bude nezaboravno, takođe bi trebalo da uključuje dosta fizičke aktivnosti, pomalo kao temeljni trening.

Jarac nije mnogo eksperimentalan. Uobičajene stvari su ono što se preferira. Ali mora postojati varijacija između sastojaka i okolnosti. Opet, nešto kao vežba, celo telo treba da bude ravnomerno trenirano. A seks ne bi trebalo uvek da bude u krevetu, već u drugom nameštaju kod kuće ili čak daleko izvan nje.

Horoskopski znak Jarac želi da osvoji, što znači da preuzima inicijativu i gura napred, kao da je nestrpljiv ali ipak preduzima mere da produži čin. Treba da se završi punim zadovoljstvom oba učesnika. Ili sve njih, ako ih ima više od dvoje, a Jarcu to ne bi smetalo. To povećava izazov i radni napor koji je potreban, što je ono što najviše pokreće Jarca.

Nakon vođenja ljubavi, horoskopski znak Jarac zaista želi da ustane i uradi nešto drugo, ali ima disciplinu da ostane i mazi se, ako je to ono što partneru treba. Ali za Jarca, kada je gotovo, gotovo je. Bez odlaganja.

S druge strane, ne prođe mnogo vremena pre nego što Jarac poželi da sve to ponovi, sa isto toliko posvećenosti.

A Jarac je dobar učenik, napreduje s vremenom kada je u pitanju služenje partneru na najprijatniji način. To se ne radi fino podešenom osetljivošću, već upornim pokušajima i pogreškama. I to radi.

Slični Članci