Horoskopski Znak Bik u Krevetu Očekujte Dug i Intenzivan Čin!

kakav je horoskopski znak bik u seksu

Bik je jedan primamljiv paket, delimično zahvaljujući njihovoj ljubavi prema lepim stvarima. Oni koji imaju sreće da uhvate ovog ljubavnika otkriće da je najbolje, začudo, skriveno od pogleda! Privatno, Bik je intenzivan partner i veoma je srećan što senzualni susreti traju cele noći.

Ovi dani i noći igre treba da budu isprekidani razgovorom, fantazijama, čak i nekoliko jestivih poslastica, kako bi se stvorilo savršeno raspoloženje.

Seks kao oslobađanje od praktičnijih aspekata života često je sve što Bik želi. Ako se ovaj datum igranja može zakazati u Bikovom voljenom dom, tim bolje, jer je udobnost uvek na umu Bika.

Za Bika, seks je težak posao. Potrebno je vreme i mora biti tako. Međutim Horoskopski znak Bik i dalje može biti lenj u krevetu, želeći da partner obavi većinu posla. Ali kada počne, Bik ima istrajnost koja ne posustaje sve dok se ne postigne pravi kraj čina i oboje su duboko zadovoljni.

Seks je nešto sasvim fizičko za Bika i teško. Neka vrsta borbe. Horoskopski znak Bik se sporo uzbuđuje, ponekad veoma sporo. Ali onda uzbuđenje traje dugo. Dakle, nešto na brzinu nije nešto za čim Bik žudi. Više bi ličio na „dugačko“, sa dosta znoja i naprezanja.

Možda je zbog svog zamornog posla Bika teško zavesti i da preferira stalnog partnera, kao i dosledne seksualne navike. To važi i za ono što se radi u krevetu. I da, osim nekog skrivenog mesta na otvorenom, krevet je to mesto. Tamo, Bik ponekad postane lenj i samo legne, očekujući da će biti dobro zbrinut.

Horoskopski znak Bik ozbiljno shvata seks. Pa, Bik većinu stvari shvata ozbiljno. Taj čin možda nije radostan za partnera, ali verovatno zadovoljavajući, zaista. Kao opsežan trening. I postoji nešto životinjsko u seksu Bika, što bi mnogi partneri mogli smatrati prilično oslobađajućim, uprkos njegovom svečanom raspoloženju.

Ali Bik će verovatno imati malo partnera i dugo će ih zadržati. To je zato što Biku treba dosta vremena pre nego što se nekome posveti. Oni prvo moraju da se dobro upoznaju jedni sa drugima i mora postojati duboko ukorenjena naklonost. Inače Bik jednostavno ne misli da je vredno toga.

Ipak, zavođenje Bika je neophodno. U suprotnom se ništa ne može dogoditi, jer Bik nije baš za inicijativu.

Horoskopski znak Bik je veran jer ga je teško iskušati. Naravno, Bik ima iste porive kao i ostatak čovečanstva, ali iako apetit može biti veliki, spor je između obroka. Bik vari dugo vremena.

Dakle, ne očekujte seksualni život sa velikom učestalošću, nego dugotrajan i intenzivan čin, sa dugim periodima apstinencije između njih. Vredi ih čekati.

Šta Biku Treba?

Bik žudi za nekim ko je jak i praktičan, kvalitete koje cene u sopstvenom životu. Onaj ko dođe sa poklonima takođe pobeđuje, jer Bik reaguje i na materijalna dobra i na iskrene komplimente. Naterati Bika da se oseća bezbedno je takođe pametna strategija, jer će ovaj pristup otkriti Bikovo najsenzualnije Ja.

Zamislite bika kao ružu koja čeka da bude ubrana, srećnik će udahnuti najopijaniji parfem. Lepi ljudi, kao i stvari, deluju kao neodoljivi afrodizijaci za rođene u ovom znaku.

Ljubavnik Bik je pouzdan i pažljiv, neko ko želi da bude u prelepom svetu i želi tog posebnog nekoga sa kojim bi ga podelio. Svako ko ima dovoljno sreće da uđe u taj svet naći će senzualnu dušu koja čeka da bude negovana i istražena.

Kakve Žene Voli Muškarac Bik

On je materijalna osoba sa čulnom prirodom. Definitivno možete privući njegovu pažnju tako što ćete nositi elegantnu odeću i primamljiv parfem. On voli da daje cveće i poklone, zato se ponašajte ljubazno i budite zahvalni kada ih dobijete i dobićete više.

On voli ženstvenost i gracioznost u ženi, tako da može pokazati svoju brigu i pažljivost o vašem blagostanju. Odbacite svako glasno, sporno ili kontrolno ponašanje koje imate i vežbajte da budete „dama“.

Možda je u toku sa najnovijim informacijama iz oblasti finansija i poslovanja, ali je romantičan i želi da se prema vama odnosi s poštovanjem na staromodan način. Dajte mu razlog da to uradi.

Iako želi da budeš ženstvena, on ne želi da budeš skrhan cvet kome je potrebna stalna pažnja sve vreme, izbegavaj da budeš emocionalna teška.

Nekoliko ne:

Ne iznosite detalje o bivšim vezama, sprečite ga da bude ljubomoran ili će pokloni prestati. Ne pokušavajte da mu ukradete reflektore kada ste u javnosti ili na druženju.

Kada se odluči na nešto, on to neće promeniti, ne pokušavajte da forsirate pitanje, to će dovesti do svađe. Zapamtite da on uživa u svojoj ulozi vašeg čuvara i zaštitnika. Neka to uradi.

Najbolje se slaže sa: Lavom, Strelcem, Bikom, Vodolijom.

Ne slaže se dobro sa: Blizancima, Škorpijom, Rakom, Ribama.

Neutralno: Ovan, Bik, Blizanci, Vaga.

Zavesti Muškarca Bika

Muškarac Bik preferira ženu koja je slatka, umiljata, mirna i prijatna, a naklonost pokazuje milovanjem i poljupcima. Preferiraju žene koje su lagodne, prizemljene i senzualne, a ne previše nezavisne ili energične. Žene koje im se dopadaju su veoma ženstvene u tradicionalnom smislu.

Muškarcima koji su u horoskopu Bik su fizičke senzacije važne, tako da je žena koja je fizički demonstrativna u svojim naklonostima i koja uživa da deli sa njima fizička zadovoljstva definitivno njihova vrsta žene. Ovo uključuje svih pet čula – bilo šta poput finog obroka, maženja na kauču, slušanja ugodne muzike ili gledanja zalaska sunca.

Muškarce Bikove mogu posebno privući žene koje mogu da pevaju ili koje imaju prijatan muzički glas.

Zavesti Ženu Bika

Tip muškarca koji privlači ženu Bika je klasični snažan i tih tip. Prizemljeni muškarci joj se dopadaju i možda joj je važno da on voli životinje ili prirodu uopšte.

Čovek koji ume da kuva, mazi se i brine o njenim fizičkim udobnostima je od velike važnosti za nju. Uvažavanje fine hrane i muzike može biti deo privlačnosti, a može je posebno privući dobar pevački glas.

Miris aktivnog muškarca veoma uzbuđuje ženu Bika. Ona želi muškarca koji može da dodiruje i mazi, koji je miluje mekim, zadirljivim dodirom koji prija i uživa izazivajući sve suptilne senzacije u njenom telu.

Žene Bik mogu biti veoma fizičke, pa je muškarac sa strpljenjem da produži predigru i snagom da izdrži duže susrete njihov idealan partner.

Slični Članci