Godišnji Horoskop za Ribe 2023

ribe horoskop 2023

Saturn će vam pomoći da se organizujete, učiniti će vas zrelijim u vašim odnosima i produbiti vaše ljubavne priče 2023. godine, dok je u vašem znaku od marta.

Sada je vreme da požnjete plodove svojih ranijih ulaganja. Možda ćete osetiti kako se teret odgovornosti povećava dok čekate.

Jupiter će vas povremeno jačati tokom narednih 12 meseci i podsticati vaš uspeh i u profesionalnim i u finansijskim nastojanjima.

Ribe Godišnji Horoskop Ljubav 2023

U januaru ćete se osećati malo potišteno, ali stvari će početi da se popravljaju sledećeg meseca! Počevši od marta, bićete skeptični; međutim, od aprila do kraja juna vladaće divan period ljubavi.

Venerino retrogradno kretanje u julu i avgustu će vam iz nekog razloga zamrznuti osećanja. Da biste bolje razumeli svoje želje, osetićete potrebu da obuzdate i kontrolišete svoje impulse.

U oktobru će se pričati o venčanju. Osim toga, samci bi se mogli zaljubiti!

Ribe Godišnji Horoskop Porodica i Prijatelji 2023

U januaru ćete biti previše zaokupljeni sopstvenim problemima, ali u februaru ćete se povezati sa svojim najmilijima. Mart neće biti naročito dobar ili loš, ali će druga polovina aprila zahtevati porodična razjašnjenja.

Biće efikasno očistiti vazduh, a vi ćete iskoristiti vedrinu da uživate u lepom mesecu maju sa voljenima. Nećete osećati podršku u junu, što će vas činiti nesrećnim do kraja leta. Kao rezultat toga, prekinućete veze sa nekim prijateljima i suziti krug prijatelja.

Međutim, do sredine septembra, neki novi kontakti će oživeti vaš krug prijateljstva. Prijateljstvo će nakon toga vladati vašim odnosima do kraja godine.

Ribe Godišnji Horoskop Karijera-Posao 2023

Horoskop Ribama za 2023. predviđa da, iako će ovo biti godina mukotrpnog rada, neće biti uzaludno! Od marta pa nadalje, Saturn je u vašem znaku i pomaže vam da postanete organizovaniji.

Vaše razmišljanje postaje složenije, a vi postajete marljiviji i fokusiraniji. U zavisnosti od vaših prethodnih napora, žetva u ovom trenutku će biti manje ili više povoljna.

Priznanje bi trebalo biti tu čak i ako je posao koji se od vas traži značajniji nego inače. Neptun vas inspiriše da stvarate, pa uradite to!

Ribe Godišnji Horoskop Finansije-Novac 2023

Tokom naredne godine, moraćete da budete oprezniji i poboljšate svoje veštine upravljanja novcem. Nećete uvek moći da postignete ono što želite; ponekad ćete morati samo da čekate. Ne zaboravite da kontrolišete svoju potrošnju i kupovine tokom 2023.

Ribe Godišnji Horoskop Zdravlje 2023

Bićete pod stresom zbog početka nove godine, ali nakon toga ćete proći vrlo dobro. Možda ćete se osećati malo iscrpljenije nego obično tokom Saturnovog tranzita kroz vaš znak u martu, a to će verovatno biti posledica obilja obaveza.

Moraćete da se nosite sa periodima usklađivanja, pravilnog stava i agilnog načina razmišljanja, kao i drugim trenucima kada će odmor biti neophodan da biste održali snagu, do kraja 2023. U svakom slučaju, pokušajte da obratite pažnju na znakove vašeg tela.

Vaše Planete u 2023 godini

Vaš kreativni duh održava Neptun, koji vam daje divne ideje koje će vam Saturn i Jupiter pomoći da ih ostvarite.
S druge strane, Uran vam daje hrabrost i samopouzdanje.

Slični Članci