Godišnji Horoskop za Ovna 2023

ovan horoskop 2023

Jupiter će biti u vašem znaku do 16. maja 2023. dajući vam sve šanse za rast i uspeh. Jupiter će se tada preseliti u Bika, što će povećati vaš prihod, ali može doneti i dodatne troškove. Dakle, održavanje ravnoteže i iskorištavanje prilika biće od ključnog značaja.

Nakon uspešnog prvog kvartala, Saturn će vas učiniti svesnim vaših ograničenja i primorati vas da se vratite osnovama.

Ovan Ljubavni Horoskop 2023

Prvi kvartal 2023. biće izvanredan. Ako ste samac Ovan, vaš šarm će vas odvesti na sastanak iz snova, a stvari će definitivno postati vruće za parove. Ako već niste razmenili zavete, vaše venčanje može biti zakazano za leto. Oni Ovnovi koji su u braku imaju mogućnost da otputuju da obeleže svoju godišnjicu venčanja.

Ponovo ćete otkriti ljubavno uzbuđenje tokom leta nakon dva teška meseca, ali retrogradna Venera u avgustu će vam učiniti važnim da ostanete realni i izbegavate ishitrene odluke. Ako se ispostavi da je jesen dosadna, kraj godine će biti uzbudljiva.

Ovan Porodični Horoskop 2023

Ovnovi imaju divan početak 2023. godine, a vaši bliski prijatelji i porodica postaće izvor sreće. Nesporazum ili nesuglasica krajem aprila ili početkom maja mogao bi da pokvari prijatno okruženje do juna. Posle mirnog leta, u septembru ćete nekoga bolje upoznati.

Ovo je idealno vreme za uspostavljanje trajnih odnosa sa članovima porodice ili prijateljima, posebno zato što će vam trebati neko sa kim možete razgovarati o svojim osećanjima do kraja oktobra. Ništa vam ne pomaže da vidite stvari jasnije od razgovora o svojim iskustvima!

Ovan Poslovni Horoskop 2023

Rođeni Ovnovi u 2023. bi trebalo da ulože sve od sebe u prvih nekoliko meseci i da uhvate zamajac. Jupiter je u vašem znaku do 16. maja i favorizuje vašu ekspanziju i uspeh, tako da vam sve počinje dobro. Takođe, Saturnov položaj u Ribama služi kao nežan podsetnik da prestanete da se gurate predaleko posle dva izuzetno stimulativna meseca. Sve do druge polovine godine, koja će biti izazovnija, ali ništa manje zanimljiva, ovo će vam pomoći da budete konstruktivniji. Održavajte svoj kurs.

Ovan Finansiski Horoskop 2023

Zbog vaših prihoda i mudrog upravljanja, godina je dobro počela. Sunce, Jupiter i Pluton će vas inspirisati da više radite za svoj novac u aprilu. Retrogradni Merkur, s druge strane, upozorava da budete oprezniji počevši od 21 aprila.

Jupiter koji ulazi u Bika sredinom maja povećaće vaš prihod, a istovremeno će vas ohrabriti da trošite više. Jupiter i Saturn povećavaju vaš kapacitet i talenat kako biste modifikovali svoje izvore prihoda oko 19. juna.

Profit i prilike su verovatne u avgustu. Iako vreme u novembru nije baš najbolje, uložićete mnogo truda. Dakle, počevši od 10. decembra bićete oduševljeni dobrim finansijskim vestima. Možete mirno završiti godinu!

Ovan Zdravlje Horoskop 2023

Saturn će biti u Vodoliji do 7. marta, a zatim će Pluton zauzeti njegovo mesto od 24. marta do 11. juna. Ova konfiguracija će podstaći odličnu fizičku spremnost i pružiti neverovatne mogućnosti za regeneraciju. Međutim, Jupiter će vam zaslepiti svest do sredine maja.

Druga polovina godine će tada biti delikatnija jer ćete imati tendenciju da se gurate predaleko i ignorišete signale svog tela. Mars će vas podržati da ostanete optimistični uprkos negativnim osećanjima i znacima upozorenja! Ovde pokušajte da odvojite više vremena za sebe umesto da se stalno testirate.

Slični Članci