Godišnji Horoskop za Devicu 2023

devica horoskop 2023

7. marta 2023. Saturn će ući u znak Riba, što bi vas moglo navesti da odlučite o važnoj stvari koja uključuje vašu vezu ili vašu karijeru. Ovde će te ostvariti bračnu zajednicu ili poslovno partnerstvo i ovde ćete učvrstiti svoju poziciju.

Pored toga, Uran savetuje da se ne plašite promena. Bez obzira na to, na dobrom ste putu, jer vam Jupiter pruža mnoštvo mogućnosti počevši od 15. maja.

Ljubavni Horoskop za Devicu 2023

Iako je godina krenula klimavo, vratićete se u februaru. Brzo ćete razviti zavisnost od ljubavi, posebno u martu, aprilu i maju. Ući ćete u fazu zatvorenosti od juna do septembra, što će vam doneti vreme obeshrabrenja.

Vaše srce neće biti izvan dosega između avgusta i septembra, tako da ćete možda upoznati ljubav svog života. Pozitivne strane ovog puta duha i duše uključuju mogućnost razgovora o braku oko 15. oktobra.

Devica Porodica i Prijatelji Horoskop 2023

Sve u svemu, horoskop za Device 2023. predviđa da ćete do kraja maja imati snažno porodično okruženje, gde svi paze jedni na druge. Čak i ako niste uvek u kontaktu, možete se osloniti na iskrene prijatelje jer u prijateljstvu dobra volja pobeđuje sebičnost.

Prijatelj od poverenja pomoći će vam u junu da dešifrujete izazovnu ljubavnu priču. U avgustu ćete moći da održite harmoniju sa prijateljima nakon lošeg raspoloženja u julu.

Možda ćete doživeti promene na radnom mestu, prebivalištu ili porodičnoj dinamici oko 15. avgusta, ali u suprotnom će vam stvari ići glatko do kraja decembra.

Devica Karijera-Posao Horoskop 2023

7. marta Saturn ulazi u Ribe, što vas može inspirisati da povećate nivo posvećenosti svojoj karijeri. Uran vas poziva da budete otvoreni za prilagođavanja koje donosi novo partnerstvo ili posao.

Do sredine maja, Jupiter vam predstavlja mogućnosti na srebrnoj tacni, a Pluton izoštrava vašu intuiciju, tako da izgleda da ste na pravom putu. Iznad svega, verujte u sebe i pokažite svoje veštine!

Devica Finansije-Novac Horoskop 2023

Počevši od 7. marta, kada Saturn uđe u Ribe, brak ili novi zajednički poduhvat na radnom mestu mogu pomoći vašoj finansijskoj situaciji. Jupiter će tada početi da pruža nekoliko prilika za vas da iskoristite prednost od početka sredinom maja.

Imajte na umu sledeće datume kada donosite poslovne odluke: budite oprezni oko 16. marta, a zatim od 21. aprila do 14. maja. Zaštitite se! Posebno vam ide veoma dobro u junu, julu i avgustu.

Iako je prva nedelja septembra izazovnija, dobre vesti stižu oko 15. U oktobru i novembru znate kako da odbranite svoj deo kolača. Decembar je za vas oprezan i štedljiv mesec.

Devica Zdravlje Horoskop 2023

Godišnji horoskop Device predviđa da ste snalažljivi i da možete da prevaziđete prepreke čak i kada se čini da sve ide naopako. Ovo nije lako, ali kada osetite slabost, raspoloženje i sreća će vam pomoći da ustanete i sprečite da padnete.

Prepustiti ćete se između februara i marta i ponovo preuzeti uzde u aprilu i maju nakon mirnog i tihog perioda. U junu ćete se osećati kao da su vaše rezerve iscrpljene, a jedini način da ih obnovite jest da se oslobodite stresa na zdrav način.

Slični Članci