Godišnji Horoskop Vodolija 2023

vodolija horoskop 2023

Posle prva tri meseca 2023. proleće će vas iznenaditi. Pored toga, Saturn će napustiti vaš znak i naterati vas da redovno pratite svoje finansije. Nesumnjivo ćete biti ispunjeni idejama i snovima, ali morate uzeti u obzir i materijalni svet!

Pluton će ući u vaš znak od kraja marta do sredine juna, iznoseći na videlo neke skrivene želje. Ovde ćete morati da slušate sebe i prilagoditi neke od svojih planova.

Vodolija Godišnji Horoskop Ljubav 2023

Daćete sebi slobodu da volite bez ograničenja i da delujete po želji svog srca. Sve do sredine maja zanosiće vas ljubav, ali pazite na zeleno čudovište ljubomore moglo bi da vas ugrize. Između juna i jula vraća se strastvena i sentimentalna atmosfera nepredvidivosti.

U zavisnosti od okolnosti, možete izabrati da promenite status veze kako biste probali nešto novo. Nakon toga, ako ste u septembru i novembru emocionalno hladni, moraćete više da se potrudite u oktobru i decembru kako bi imali nekog pored sebe.

Vodolija Godišnji Horoskop Porodica i Prijatelji 2023

Godina 2023 za Vodolije dobro je počela, ali od sredine februara do sredine marta vaša prijateljstva će preovladati. Porodični život će posle 20. aprila doživeti izvesne probleme i nedostatak organizacije.

Klonite se zanovijetanja i izbegavaj besmislene rasprave! Vaša pažnja će biti u velikoj meri usmerena na vašu decu ili druge članove porodice tokom druge polovine maja. Pravljenje kompromisa će doneti mir.

Leto će te provesti okruženi samo vrednim prijateljima. Osim toga, od oktobra do decembra, neko bi vas mogao uvrediti.

Vodolija Godišnji Horoskop Karijera-Posao 2023

Osećate se malo poslovno energićčnije u proleće nakon prve tri meseca 2023. koja su vas inspirisala. Saturn vas primorava da održite svoju utemeljenost u stvarnosti ili rizikujete da se izgubite u utopijskim poduhvatima.

Na sreću, do sredine maja vatreni Jupiter podiže vaše raspoloženje i donosi vam nekoliko srećnih prilika. Uran vas može ohrabriti da raskinete ugovor ili promenite svoju karijeru. Tajna je u izbegavanju odlaska iz hira.

Vodolija Godišnji Horoskop Finansije-Novac 2023

Saturn, koji 7. marta izlazi iz vašeg znaka, a ostatak godine provodi u vašem finansijskom sektoru, savetuje vam da dobro pazite na svoje finansije i potrošnju.

Čini se da ste 2023. rastrzani između iskušenja da imate više novca i želje da se odvojite od materijalizma zarad duhovne potrage, da pronađete više slobode. Ne zaboravite da se kladite na februar da biste iskoristili šansu. U martu ćete imati manje novca za trošenje.

Krajem aprila i maja pazite da ne platite nešto više nego što zaista vredi. U junu i julu imate sposobnost upravljanja i donošenja mudrih odluka. Posle toga, uticaji postaju nepredvidljiviji, ali vi uspevate da održite ravnotežu.

Vodolija Godišnji Horoskop Zdravlje 2023

Dobra vest za ovu godinu je da će Saturn prestati da vas pritiska da trošite više energije od marta, a takođe ćete se osećati manje iscrpljeno i pod stresom. Sve do sredine maja, Jupiter će vam podizati raspoloženje i posle toga terati na preteranost u svemu.

Možda ćete preći granicu sa svojom preteranom dinamikom. Ovde obratite pažnju na svoje telo i klonite se neprikladnih aktivnosti, posebno u maju i julu.

Poslednja tri meseca 2023 vam mogu doneti dane kada će te se osećati lošije nego inače i možda bude potrebna manja lekarska intervencija. Razmišljajte pozitivno i vaš um će vam doneti olakšanje i ozdravljenje.

Vaše Planete u 2023 godini

  • Saturn drži na oku i kontroliše vašu potrošnju.
  • Jupiter će podržati vaše mentalne sposobnosti i dostignuća do sredine maja.
  • Pored toga, Uran vas može ohrabriti da pokažete da ste nekontrolisani ili neklasifikovani i da ste spremni da raskinete vezu.

Jupiter je povezan sa postignućem, šansom i sposobnošću za uspeh. Čak i kada Uran pokušava da vam skrene pažnju, Saturn vas podstiče da se ponašate zrelo i da izbegavate donošenje naglih odluka.

Slični Članci