Godišnji Horoskop Vaga 2022

Posle zabavne, ali pomalo nedisciplinovane 2021. godine, zvezde usmeravaju vašu pažnju u 2022. na život bez drama i brigu o sebi. I tako ste spremni za ravnotežu (čarobna reč Vage). Ko kaže da zdrave navike moraju biti dosadne? Sa avanturističkim Jupiterom u Ribama i vašom razumnom šestom kućom do 10. maja mogli bi da se bacite na malo lakšu hranu i da se možda priključite nekom joga kampu, radeći na disanju i detoksikaciji vašeg tela.

Između 10. maja i 28. oktobra, kada Jupiter uđe u Ovna i vašu ljubavnu kuću, veza bi mogla postati zvanična. Neke Vage mogu prerasti dugoročnu posvećenost i odlučiti da se raziđu prijateljski – ili evoluiraju u novi obrazac odnosa koji funkcioniše za vas oboje, sa više slobode i autonomije. Dok pomračenja i lunarni čvorovi plešu preko vaše ose novca, donoseći mogućnosti za ulaganje, profit i stvaranje novih tokova prihoda, možda će vam biti potrebna dodatna mobilnost. Sa vašim umetničkim sposobnostima, nema bolje godine da istražite nove mogućnosti zarade kao potencijalni dodatak vašem portfoliju.

Ljubav

U 2022. ljubav dobija ozbiljan – i ozbiljno seksi – zaokret. Mesečev severni čvor ulazi u senzualni Bik 18. januara, paleći vatru u vašoj osmoj kući zavođenja i intimnosti. Tokom ovog ciklusa, koji traje do 17. jula 2023. godine, erotska veza je duhovno iskustvo.

Ali da li ste spremni da se prepustite i zaronite u dubine zadovoljstva? Pristupite ljubavi i seksu kao studiji sa majstorskim Saturnom u vašoj romantičnoj zoni. Uvek postoji nešto novo da se otkrije, a posedovanje nekoliko alata i tehnika ispod (podvezice) ne bi škodilo. Oh, mesta na koja ćete otići kada Jupiter, oslobađajuća, istraživačka planeta, uzleti u Ovna i vašu kuću ljubavi.

Ali kako će ta nezasita radoznalost uticati na ostatak vašeg života? Odvažnost da živite po sopstvenim pravilima može zahtevati neke promene pre nego što krenete u istraživanje.

Novac i karijera

Počevši od 18. januara, lunarni čvorovi preusmeravaju svoju energiju na vašu finansijsku osu (Bik-Škorpija), što bi moglo rezultirati obilnom žetvom 2022. Škorpijin karmički južni čvor zahteva proračun i planiranje.

Severni čvor Bika usmerava vašu pažnju na pasivnu zaradu. Ovo bi mogla biti godina u kojoj ćete investirati u svoj dom iz snova ili obezbediti finansiranje svog biznisa. Sa Saturnom u vašoj petoj kući slave, koncentrišite se na savladavanje svog zanata.

Zdravlje

Pratite svoje instinkte, Vage! Jupiter koji povećava vitalnost pliva dva kruga kroz Ribe i vašu digestivnu šestu kuću: do 10. maja i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra. Prvi i najvažniji korak je da ostanete hidrirani. Započnite jutro sa pročišćavajućom dozom soka od aloe vere i svaki put kada napunite bocu vode, dodajte prstohvat morske soli koja pomaže telu da ostane hidrirano duže vreme. Fermentisana hrana koja uvodi mikrobiome koji poboljšavaju zdravlje (kao što su jogurt i kefir) ​​mogu postati redovne namirnice u ishrani.

Ne potcenjujte moć seksualnog isceljenja! Erotska masaža i drugi dodiri koji prijaju sebi i partneru mogu biti najefikasniji dostupni antidepresivi. Sa lunarnim severnim čvorom u vašoj drugoj kući (koji upravlja grlom), proverite štitnu žlezdu, posebno ako vam raspoloženje, metabolizam i nivoi energije variraju. Za optimalan učinak, možda ćete morati da promenite ishranu, smanjite nivo stresa ili koristite neki dodatak ishrani.

Porodica i prijatelji

Porodica: ne možete živeti sa njima, i ne možete živeti bez njih. Pluton se bliži kraju svoje turneje kroz Jarca i vašu četvrtu kuću srodstva od 2008. do 2024. Dok se bavite svojom jedinstvenom ulogom u svom najužem krugu, usponi i padovi počinju da se izglađuju.

Međutim, sa svojim vladarom, prilagodljivom Venerom, retrogradnom u Jarcu do 29. januara, održavajte zdrave granice. Bake i deke nisu „besplatne usluge čuvanja dece“ svaki dan… Ozbiljan Saturn bi mogao da nametne značajne obaveze roditeljima Vaga ili da zaustavi začeće. Ostanite posvećeni: pametan sistem ima potencijal da promeni sve na bolje.

Posle 20. avgusta, zbog avanturističkog Marsa imaćete potrebu za avanturom. Pronađite način da posetite prijatelje koji žive u inostranstvu!

Slični Članci