Godišnji Horoskop Strelac 2023

strelac horoskop 2023

Moraćete da iskoristite prva tri meseca 2023. da biste završili određene projekte jer Saturn može da ometa vaš uspeh u drugoj polovini godine. Verovatno ćete se osećati opterećeno i zauzeto svojim obavezama.

Počevši od juna, Uran i Jupiter će uticati na promene u vašem zaposlenju ili dnevnoj rutini. U svakom slučaju, vi ste majstori da preokrenete stvari ako vam ne odgovaraju. Nastavite da plešete u ritmu svoje muzike!

Ljubavni Horoskop za Strelca 2023

U 2023. ćete prilično uživati u svom ljubavnom životu! Nakon obećavajućeg početka u januaru, razočaranje ili čak sukob će verovatno uništiti Dan zaljubljenih, što će dovesti do razgovora o novim susretima ili braku u martu.

U aprilu će biti prilike za vruće sastanke za samce, dok parovi mogu da očekuju hemiju u krevetu. U svakom slučaju, čeka vas predivno leto! Neke nedaće se očekuju u maju, ali će one nestati između juna i septembra.

Ako se založite za otvorenu i iskrenu komunikaciju, u oktobru će biti nekoliko nesporazuma koje ćete lako rešiti!

Strelac Porodica i Prijatelji Godišnji Horoskop 2023

Posle odmora, raspoloženje je mirno u horoskopu Strelca za 2023. godinu, ali ćete osećati anksioznost sve do februara. Posle mirnog meseca marta bićete prinuđeni da ispunite mnoge porodične obaveze, što će vam ograničiti slobodu i crpiti svu energiju.

U maju ćete se otvoriti svojim najbližim prijateljima o sentimentalnim zabrinutostima. Pored toga, bićete složni početkom leta, ali do kraja jula skepticizam će dovesti do toga da preispitate tuđe dobre namere.

Od avgusta do septembra sve će se smiriti, ali će porodično usklaživanje biti obavezno početkom oktobra. Odabrana grupa bliskih prijatelja pomoći će vam da proslavite kraj godine.

Strelac Godišnji Horoskop Karijera-Posao 2023

Iskoristite prvi kvartal da svoje planove sprovedete u delo i završite određene zadatke jer će Saturn posle toga usporiti vaš napredak. Jupiter i Uran će ukazati na promenu posla počevši od juna.

N vama je da vidite da li ste u iskušenju. U svakom slučaju možete promeniti svoj svakodnevni život i preuzeti kontrolu nad svojim izborima. Tajna je u tome da se oduprete nagonu za borbom na svim frontovima odjednom.

Strelac Godišnji Horoskop Finansije-Novac 2023

Povoljan vam je prvi kvartal, sa izuzetkom prvih deset dana januara koji su izazovniji. Naročito tokom meseca februara, kada Mars, Merkur i Jupiter podržavaju vaš uspeh. Ugovori i finansijski sporazumi vam pomažu da se obogatite…

Zatim, morate paziti na svoje finansije i izbegavati da postanete previše opušteni u trošenju. Oko 11. aprila, možda ćete naći zadovoljstvo u dogovoru. U iskušenju ste da potrošite previše u maju. Leto je uglavnom bez događaja, ali u avgustu morate braniti svoju imovinu.

U septembru i prvom delu oktobra se odlično snalazite u poslu. Ali pazite: iako ćete u novembru možda imati finansijske probleme, mali profit počinje da se vraća početkom decembra.

Strelac Zdravlje Godišnji Horoskop 2023

Uprkos neočekivanom umoru, generalno ćete biti izbalansirani tokom prvog tromesečja. Tada će se Saturn potruditi da vas ubedi da napustite svoje ciljeve ne uzimajući u obzir vašu takmičarsku prirodu, nepokolebljivi entuzijazam ili vašu veštinu za rešavanje problema!

Bićete dobrog zdravlja krajem maja, početkom juna i krajem septembra. Ali 2023. godine, stres će biti vaš najgori neprijatelj, dok će vaše raspoloženje i pozitivno razmišljanje biti koristan saveznik za opuštanje.

Slični Članci