Godišnji Horoskop Strelac 2022

Početkom januara 2022. završićete skoro dvogodišnju transformaciju u kojoj ste odbacili karmičke slojeve i čekali jasne signale šta dalje. Da li je ovo velika stvar? Bez sumnje. Vi ste domaćin Lunarnog južnog čvora u svom znaku od 5. maja 2020. godine, odiseje koja se dešava jednom u dvadeset godina koja Vas gura u podzemlje, u najdublje oblasti lične samospoznaje i evolucije. Da li ste se osećali kao da ste nevidljivi? Bili ste, na neki način. Ali ove 2022. godine ćete vratiti svoje samopoštovanje i veru u sebe i Vašu svrhu.

Jupiter, Vaša vladajuća planeta, je u Ribama, Vašoj četvrtoj kući, kući porodice i samoće, do 10. maja. Sa Mesečevim čvorovima i pomračenjima koji presecaju Vašu osu zdravlja i lečenja, prioritet treba da Vam bude vežbanje isto onliko koliko i odlazak na posao. Od 10. maja do 28. oktobra, Vaša kosmička zabava biće u punom jeku dok Jupiter ulazi u vatreni znak Ovna i zagreva Vašu petu kuću romantike, samoizražavanja i kreativnosti. Spremite se da budete hvaljeni zbog svojih talenata, dok Vaše samopouzdanje i karizma idu do najvisih visina!

Ljubav

Posle dve prelomne godine, odnosi ponovo počinju da se stabilizuju. Ljubavni ciljevi su možda drastično varirali od maja 2020, kada je severni čvor vođen sudbinom bio parkiran u Blizancima i zoni Vašeg posvećenog partnerstva.

Sve se menja u januaru kada se čvorovi pomeraju na Bika i Škorpije. Polako, ali postojano, jasnoća se vraća, što olakšava planiranje sledećih koraka. Ovaj ciklus od 18 meseci zahteva teške , ozbiljne odluke koje mogu rezultirati gubitkom ili tugom. Možete upoznati duhovnu srodnu dušu tokom procesa ili možete otkriti načine da se ponovo povežete sa onim ko je već u Vašem životu.

Od maja do oktobra, Vaš vladar, živahni Jupiter, prelazi u Ovna i Vašu strastvenu petu kuću, ponovo rasplamsavajući romantiku (i čineći je ponovo zabavnom!). Nema više zavlačenja kada Mars 20. avgusta započne šestomesečnu turneju kroz Blizance! Pokrenite se ili ćete propustiti, posebno ako se stari plamen ponovo raspali dok je Mars retrogradan od 30. oktobra do 12. januara 2023.

Novac i karijera

Naporno radite za svoj novac, ali da li on radi za Vas? U 2022, ključna reč na koju treba da se fokusirate je profitabilnost. Dok je Venera retrogradna u Vašoj finansijskoj zoni do kraja januara, dobro oranizujte Vaše troškove. Kada lunarni severni čvor uđe u znak Bika sredinom januara, moraćete da imate jasne ciljeve da biste upravljali svojim poslom. Međutim, sa južnim čvorom u Vašoj dvanaestoj kući oslobađanja, moraćete da obustavite poslove koji ne donose dobar povraćaj ulaganja. Od 10. maja do 28. oktobra, srećni Jupiter će proći kroz Vašu zonu slave (Ovna) i privući široku pažnju na Vaš rad.

Zdravlje

Severni čvor usmerava svoj kompas ka Biku i Vašoj šestoj kući zdravih rutina od 18. januara 2022. do 17. jula 2023. Posvetite se redovnim vežbama, čak i ako to znači da unajmite nekoga da Vam pokaže put i da Vas „tera“ da vežbate.

Do 10. maja, Jupiter u Ribama zahteva fokus na hidrataciju i zdravlje creva (posle 28. oktobra). Probajte kratkotrajno čišćenje sokom, budite aktivni na vodi ili blizu nje! Jednako je važno detoksirati svoj um kao i detoksirati svoje telo. Radite sa terapeutom koji Vam može pomoći da promenite svoj način razmišljanja. Kada je u pitanju detoksikacija, jedan od najboljih načina da se oslobodite toksina i da krv doteče do Vaših organa je znoj.

Porodica i prijatelji

Dozvolite sebi više nezavisnosti od porodice tokom Jupiterovih ciklusa – bez ignorisanja svojih obaveza, naravno. Strelci koji traže gnezdo za svoju porodicu će imati sreće sa kupovinom nekretnine koja će da bude njihov dom. Sa južnim čvorom u Škorpiji, možda ćeVam prijati terapija kako biste razbili porodične šablone. Shvatite razliku između negovanja (koje osnažuje ljude) i brige (koje oduzima vašu energiju i ostavlja druge da se osećaju bespomoćno). Ključ za stvaranje harmoničnog doma je uspostavljanje zdravih granica.

Slični Članci