Godišnji Horoskop Ribe 2022

Zbogom, 2021 – verovatno Vam neće nedostajati! Dok su ekspanzivni Jupiter i čvrst učitelj Saturn prolazili kroz Vodoliju i Vašu dvanaestu kuću lečenja i promene, prošla godina je donela i uspone i padove. Iako ste možda doživeli kreativnu renesansu ili seriju duhovnih buđenja, postojala je snažna želja da se oslobodite prošlosti. Pokušaji da se stekne dugoročna sigurnost bili su u najboljem slučaju klimavi tokom ove prolazne godine. Izuzetak je bio od maja do jula, kada je Jupiter nakratko posetio Ribe, otvarajući novo 12-godišnje poglavlje u Vašem životu. Međutim, Vaše ponovno otkrivanje je zaustavljeno do 28. decembra 2021. godine, kada se Jupiter vratio u vaš znak. U 2022 Jupiter – planeta sreće, avanture i rasta posetiće Ribe do 10. maja, srećno! Zatim, od 28. oktobra do 20. decembra, napraviće još jedan poslednji krug za drugi nalet sreće.

Između ovih bogatih ciklusa, Jupiter će biti u Ovnu od 10. maja do 28. oktobra, blagosiljajući Vašu drugu kuću posla i novca. Novi posao, unapređenje ili novi izvori prihoda mogli bi biti na Vašoj prolećnoj i letnjoj listi obaveza. Jupiter dolazi u Vaš znak samo svakih 11 do 12 godina. To je bilo nedavno u Ribama 2010. i 2011. (pored kratkog pregleda od 13. maja do 28. jula 2021.). Osvrnite se na vreme za nagoveštaje o tome šta bi 2022. mogla da nosi. Da li razmišljate o putovanju, podučavanju, pisanju ili pokretanju projekta? Karmički lunarni čvorovi i pomračenja će odjekivati preko Vaše komunikacijske ose, pružajući prilike za pobedu na lokalnom nivou, istovremeno šireći Vašu poruku nadaleko. Međutim, nemojte zaobilaziti unutrašnji rast. Lako je započeti skoro sve u 2022, ali ako ćete uložiti vreme i energiju, zašto to ne učiniti održivim, profitabilnim… i takođe zabavnim…

Ljubav

Jupiter, planeta slobodnog duha, završava godinu u Ribama, divljajući kroz Vašu smelu prvu kuću do 10. maja, a zatim ponovo od 28. oktobra do 20. decembra. Na kraju svog tog obožavanja, čak i ako Vam laska, nemojte dozvoliti da Vam dobra prilika izmakne dok uživate u jačanju ega. Ribe, ljubav treba da bude recipročna, a biće Vam potrebni saputnici i sastanci koji će podržavati Vaša interesovanja ove godine.

Kada Mars 20. avgusta uđe u Blizance i Vašu kućnu zonu, možda ćete se osećati prinuđenim da se skrasite (i možda da osnujete porodicu). Ovaj šestomesečni ciklus uključuje retrogradni period od 30. oktobra do 12. januara 2023. godine, tako da nemojte žuriti da pustite korenje. Da li ste u vezi? Putujte, pohađajte radionice i kurseve i povežite se sa svojim duhovnim i filozofskim interesima kao par da biste proširili svoje vidike.

Novac i karijera

Kako možete povećati nivo autonomije i nezavisnosti na poslu? Ove godine ste veoma samomotivisani, zahvaljujući Jupiterovom oslobođenju u Ribama, praćenom Ovnom i Vašom kućom novca (od 10. maja do 28. oktobra). Iako nećete ceniti strogog šefa koji Vam diše za vratom, Saturn Vam može doneti moćnog mentora koji će Vas voditi na Vašem životnom putu. Ove godine putovanja mogu biti deo Vašeg radnog procesa ili ćete možda raditi sa udaljenim klijentima.

Trebalo bi i da učite. Sa karmičkim južnim čvorom u Škorpiji i Vašom devetom kućom obrazovanja u Vašoj natalnoj karti od 18. januara, ovo bi mogla biti godina da dobijete diplomu ili dobijete specijalizovanu sertifikaciju. Posle 20. avgusta, dobra prilika sa nekretninama mogla bi da Vam padne u krilo. Provedite prvih nekoliko meseci u godini organizujući svoje finansije. Poboljšajte svoje finansije, pripremite papirologiju i istražite prethodno odobrenje hipoteke. Sa toliko sreće na Vašoj strani, mogli biste biti spremni da skočite!

Zdravlje

Saturn, planeta discipline, je u svojoj poslednjoj punoj godini u Vašoj meditativnoj, isceljujućoj dvanaestoj kući. Bavite se ozbiljnim problemima od marta 2020. i otkrili ste svo prosvetljenje za kojim Ribe žude. Ovo kosmičko čišćenje će trajati do 7. marta 2023. godine, tako da možete da ga iskoristite. Ako imate problema da doprete do dalekog dela svoje psihe, promenite ishranu, posvetite se snu i konsultujte se sa terapeutom. Možete čak i da se obučite kao iscelitelj ili da sarađujete sa terapeutom, šamanom ili holističkim specijalistom. Jupiter, planeta vitalnosti, pružiće Vam više energije nego što ste imali godinama. Uživajte u žurbi i ne zaboravite da nosite kacigu ako se bavite nekim opasnim sportom!

Porodica i prijatelji

Vaša zagonetka za 2022.: Kako biti deo ekipe bez osećaja vezanosti. Jupiter u Ribama, planeta slobodnog duha, omogućiće Vam da tečete slobodnije nego ikada! Ponovo ćete se zaljubiti u ljude zahvaljujući severnom čvoru vođenom sudbinom u Biku i Vašoj kući prijateljstva. Upoznavanje sa komšijama i povezivanje sa lokalnim preduzećima pružiće Vam osećaj pripadnosti u kojem ćete uživati… kada ste zapravo kod kuće.

Kada Mars uđe u Vašu rodbinsku kuću 20. avgusta na šest meseci, porodične veze mogu biti testirane. Međutim, ovo bi mogao biti poziv za buđenje koji Vam je potreban da konačno rešite svoje nesuglasice. Ribe, budite oprezni sa osećanjem krivice i sažaljenjem. Postoje daleko efikasniji načini da prenesete svoje emocije.

Slični Članci