Godišnji Horoskop Jarac za 2023

jarac horoskop 2023

Vaša planeta Saturn će ojačati vaše prihode i poboljšati vaše finansije 2023. godine kada 7. marta uđe u znak Riba.

Uran i dalje predstavlja solidan sistem podrške za vas i ohrabriće vas da rizikujete i isprobate neke nove stvari.

Kao rezultat, vaše samopouzdanje se povećava i doživljavate stabilnost i smirenost pred svetlom i obećavajućom budućnošću.

Počevši od 15. maja, mogli biste doživeti nekoliko šokova, a to je zbog toga što je Jupiter u znaku Bika. Postići ćete veliki uspeh bez obzira šta se dešava u 2023!

Jarac Godišnji Horoskop Ljubav 2023

Od januara do sredine aprila bićete srećni i ispunjeni u ljubavi. Međutim, krajem aprila neke neizvesnosti mogu naštetiti vašim odnosima, pa ih ne ostavljajte nerazjašnjene i mirno to rešite.

Oni u ozbiljnijoj vezi mogu dobiti ponudu za brak u 2023 godini. Mozak će vas naterati da razmislite o toj ponudi, ali posle toga osećaj u srcu će odobriti i pobediti da kažete sudbonosno „Da“!.

Slobodni Jarčevi do kraja avgusta mogu očekivati da će iznenadni susret dovesti do toga da vam srce preskoči. Zaljubićete se na prvi pogled, dobićete više emocionalne jasnoće o mogućnošću ove veze do kraja septembra, a vaš ljubavni život će se nastaviti u još većem sjaju do kraja godine!

Jarac Godišnji Horoskop Porodica i Prijatelji 2023

Prema horoskopu Jarca za 2023. godinu, godina će početi sa nekoliko manjih nesuglasica. Kao rezultat toga, početkom februara ćete se osećati izdanim od strane voljene osobe, ali ćete moći da se odbranite bez pogoršanja stvari!

April će biti miran mesec za vaše porodične odnose, ali ako imate decu, budite oprezni krajem meseca. Od 15. maja vaša prijateljstva će trijumfovati, ali leto će biti tiho, sa nekoliko usamljenih trenutaka.

U septembru ćete naći osobu koja vam treba da stane uz vas. Uostalom, do kraja godine će vas povezivati zajednički interesi.

Jarac Godišnji Horoskop Karijera-Posao 2023

Vaša vladajuća planeta, Saturn, jača vaša uverenja, podiže vaše ambicije, stabilizuje vaše okolnosti i promoviše sklapanje ugovora dok ulazi u Ribe 7. marta.

Od sredine maja, Uran i Jupiter, posebno u Biku, podržavaće vas u donošenju mudrih izbora. Tvoja smelost se isplati jer se usuđuješ. Uspeh je blizu. Pred vama je autoput mogućnosti. Iskoristite to na najbolji način!

Jarac Godišnji Horoskop Finansije-Novac 2023

Saturn, vaša planeta, jača vaše resurse i stabilizuje vaše finansije počevši od marta kada ulazi u Ribe. Od sredine maja nadalje, Jupiter u Biku vas priprema sa nametnutim predlozima koji su dovoljni da uvećaju vaše malo blago.

Što više uložite u 2023., više ćete dobiti. Iako se novac ne pojavljuje samo iz vazduha, dobijate ono što zaslužujete, što je prilično dobro.

Do kraja godine možete sebi čestitati na ambicioznom, strateškom i uspešnom pristupu, čak i ako Merkur odloži neke transakcije u aprilu i maju.

Jarac Godišnji Horoskop Zdravlje 2023

Tamo gde ste izgubili nadu, naći ćete je ponovo. Pored toga, dobićete neke ohrabrujuće vesti, koje će vam pomoći da se malo opustite i donesete buduće odluke. Sve u svemu, osećaćete se dinamičnije i samouverenije, što će vam sadašnjost učiniti prijatnijom.

Bićete skloniji da uživate u životu, ali Merkur vas povremeno može uznemiriti, čak i ako ne dozvolite. Zatim, u aprilu, maju, početkom septembra, krajem oktobra i decembra, imaćete neke prolazne zdrastvene tegobe izazvane stresom. Pokušajte da vas ono na šta ne možete da utičete ne pogađa.

Slični Članci