Godišnji Horoskop Jarac 2022

Očekuje vas društvena 2022. godina, sa šansom da pobegnete od svega na nekoliko meseci tokom leta. Godina počinje ekspanzivnim Jupiterom, koji se nedavno vratio u Ribe i vašu društvenu treću kuću, postavljajući vas za nezvaničnog gospodara vašeg unapredjenja, istovremeno izazivajući vaše interesovanje za nove hobije, scene i ideje. Tokom cele godine, Lunarni severni čvor, nepredvidivi Uran i pomračenja Bika će aktivirati vašu petu kuću slave, strasti i romanse. Ovo bi moglo dovesti do novih ljubavnih veza, pa čak i trudnoće.

Ali polako, bez žurbe i uštedite nešto svoje energije za Dan zaljubljenih. Venera, planeta ljubavi i međuljudske harmonije, biće retrogradna u Vašem znaku do 29. januara, dovodeći čak i vaše najpromišljenije gestove u opasnost da budu pogrešno protumačeni. Vredno radite za svoj novac, pa mudro uložite i smanjite troškove dok stežete kaiš. Saturn će biti u vašoj finansijskoj zoni do 7. marta 2023. Na sreću, Saturn je vaš vladar, tako da možete prihvatiti odloženo zadovoljstvo i igrati dugu igru. Od 10. maja do 28. oktobra, Jupiter će biti u Ovnu i vašem četvrtom polju, pa ćete možda želeti da razmislite o kupovini kuće, prodaji imovine ili iznajmljivanju svoje nekretnine.

Ljubav

Sudbina je na vašoj strani sredinom januara kada lunarni severni čvor ulazi u Bika i vašu petu kuću prave ljubavi. Ovaj ciklus, koji traje do sredine jula 2023. godine, možda će vam doneti strastvenog partnera. Ali bez lažiranja! Peta kuća podstiče romantično izražavanje celokupnog tela. Odbacite oprez i izrazite svoje emocije. Dati sve od sebe je ključ da to dobijete nazad. Tokom dva pomračenja u znaku Bika, 30. aprila i 8. novembra, stvari se ubrzavaju. Međutim, ostanite prilagodljivi! Ovi mesečevi zraci mogu da vas odvedu u uzbudljivom (ali neočekivanom) pravcu.

Venera će biti retrogradna u Jarcu do kraja januara, započevši godinu u reflektivnom raspoloženju. Istražite neefikasne obrasce koji drže ljude na distanci. Zatim se nagnite ka magnetnom Plutonu, koji se bliži kraju svog dugog ciklusa kroz vaš znak (2008-2024). Vaše skrivene čari su spremne da budu otkrivene, i ovde ne govorimo o sali za sastanke, nego o spavaćoj sobi. Rad treba ostaviti na poslu!

Novac i karijera

Vaš naporan rad počinje da se isplati jer vaš vladar Saturn svoju poslednju punu godinu provodi u Vodoliji, vašoj drugoj kući novca. Pozicionirajte se kao stručnjak, govornik ili lider na bilo koji način. Isplative prilike mogu se pojaviti u blizini pomračenja 30. aprila i 8. novembra!

Preduzetni Jupiter prolazi kroz vašu radoznalu, kooperativnu treću kuću do 10. maja (i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra). Iskoristite mogućnosti lokalnog umrežavanja i sarađujte na projektima da biste napredovali. Tokom ovog perioda, možda ćete morati da putujete između gradova ili da radite sa klijentima iz celog sveta. Od početka maja do kraja oktobra Jupiter u Ovnu će zasaditi korene u vašoj kućnoj zoni, podstičući vas da štedite novac. Investirajte u kuću ili nekretninu za odmor ili započnite sporedni posao od kuće. Počevši od 20. avgusta, posao postaje užurbaniji nego ikada, zahvaljujući Marsu u Blizancima i vašoj šestoj kući dnevnih rutina i sistema. Ostanite organizovani i tražite pružatelje usluga koji ispunjavaju vaše zahteve!

Zdravlje

Vežbe svesnosti su ključ vašeg spokoja, sa karmičkim južnim čvorom u Škorpiji i vašom metafizičkom jedanaestom kućom. Meditacija, joga i disanje mogu vam pomoći da se usredsredite. Ovo takođe može aktivirati energiju životne snage, pružajući vam najprivlačniji sjaj. Od kraja 2017. godine, Saturn vas vodi kroz vaše korake. Jeste li potpuno iscrpljeni? Proverite svoje nadbubrežne žlezde i uverite se da činite sve što možete da podržite njihovu funkciju. Kada Mars uđe u Blizance 20. avgusta, bićete spremni za napornije vežbanje. Uživate u dobrom izazovu, ali odvojite vreme da se istegnete i naučite pravilno držanje i tehniku kako biste izbegli povrede. Redovni rad na telu, kao što su masaža i akupunktura, može vam pomoći da ostanete u ravnoteži tokom cele godine.

Porodica i prijatelji

Ove godine, južni čvor Škorpije aktivira vašu zajedničku jedanaestu kuću, pa što više to bolje. Ako postoji svadja u vašem društvenom krugu njihova je greška ako ne žele da ostave ljutnju po strani. Do 10. maja, Jupiter u Ribama pruža ogroman porast vaše popularnosti (i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra). Iako su stari prijatelji vaš svet, proširite svoj krug! Mogli biste steći nove prijatelje dok putujete, radite na svom samorazvoju ili pohađate časove. Da li želite da osnujete ili proširite svoju porodicu? Predstoje vam dva pomračenja koja povećavaju plodnost 30. aprila i 8. novembra!

Slični Članci