Godišnji Horoskop Devica 2022

Veze su bile vaša glavna tema 2021. godine, a očekuje se da će se taj trend nastaviti i 2022. Jupiter, planeta novih početaka, će se kretati između Riba, vladara Vaše zone posvećenog partnerstva, i Ovna, galaktičkog zaštitnika Vaše zone intimnosti. Do 10. maja, Device mogu da preduzmu odlučne korake da formalizuju savez, kao što je potpisivanje poslovnog ugovora, veridba ili kupovina kuće. Dugoročno bogatstvo i trajna veza su Vam na umu od 10. maja do 28. oktobra, kada Jupiter posećuje Ovna i Vašu osmu kuću koja se spaja.

Možda želite više privatnosti i možda ćete biti privučeni unosnom mogućnošću ulaganja u imovinu. U međuvremenu, pisci, nastavnici i učenici Device će imati koristi od nove serije pomračenja i Lunarnog čvora na komunikacijskoj osi. Putovanje, preseljenje (bilo na daljinu ili lokalno) i novi društveni krug takođe mogu biti na horizontu. Zaključak: Ovo je godina u kojoj morate raditi pametnije, a ne teže, što je veliko olakšanje nakon teških zahteva 2021. Ispitajte nivoe stresa u svim oblastima Vašeg života.

Ljubav

Veze će imati velike koristi od Jupiterovog tranzita kroz Ribe i Ovna 2022. godine, jer su to znaci koji upravljaju Vašom 7. i 8. kućom predanog partnerstva. Vreme je da odbacite oprez i prepustite se romantici. Možete upoznati svog partnera dok putujete ili koristeći svoju aplikaciju za upoznavanje da biste istražili nove horizonte. Ove godine, veza sa partnerom iz druge zemlje mogla bi da probudi iskru koja nedostaje.

Device u vezi, nemojte se plašiti da sledite svoje interese. Zdrava doza nezavisnosti održava plamen živim. Planirajte barem jedan zajednički odmor pre kraja godine. Dok je Venera retrogradna do 29. januara, rasčistite neke stvari. Ako se ne slažete oko dece, životnim putevima ili drugim stvarima koje morate imati, idite svojim putem. Veze se brzo produbljuju dok je Jupiter u Ovnu od 10. maja do 28. oktobra.

Novac i karijera

Nastavite sa dobrim radom, Device, nagrada vam je blizu! Saturn, upravnik zadataka, juri kroz Vodoliju tokom svoje poslednje pune godine. Nakon što ste od 21. marta 2020. godine imali iscrpljujući period, konačno možete da sistematizujete, dokumentujete i automatizujete nekoliko napornih zadataka za koje se čini da se ponavljaju. Prihvatite novu saradnju gde god je to moguće, jer će Jupiterov obilan uticaj doneti naklonost i bogatstvo vašim naporima tokom cele godine.

Sa lunarnim južnim čvorom u Škorpiji i Vašom kooperativnom trećom kućom nakon 18. januara, vi i srodna duša mogli biste da zaradite kao dinamičan duo. Od 20. avgusta 2022. do 25. marta 2023., Mars, onaj koji se hvata, će zujati u Vašu bezbednosnu zonu. Uložite svoje vreme i energiju u izgradnju svog gnezda: kupujte nekretnine, investirajte u penzioni fond i smanjite troškove. Obezbedite rezerve pre nego što Mars krene retrogradno 30. oktobra 2023.

Zdravlje

Ove godine planiranje je ključ da ostanete razumni! Pored posla i redovnog fitnes režima, rasporedite vreme za odmor i detox. Sa Saturnom u Vašoj šestoj kući (Devica), Vaš parasimpatički nervni sistem bi mogao malo da se odmori. Dobra vest je da možete da aktivirate njegove umirujuće moći tako što ćete se baviti omiljenim aktivnostima vašeg znaka, kao što su meditacija, joga, masaža, šetnje prirodom, duboko disanje i provođenje vremena sa decom i kućnim ljubimcima. Smanjite konzumiranje hrane koja izaziva tegobe kao što su pšenica i mlečni proizvodi, kao i stimulanse kao što su kafa i šećer. Zdravlje creva je uvek važno za jak imunitet, a ove godine ćete možda morati da dodate više mikrobioma u svoju ishranu, posebno zato što će uznemirujući Mars biti u Vašoj zoni ishrane šest meseci počevši od 20. avgusta.

Porodica i prijatelji

Leptiru Device, oslobodi se svoje čaure! Od 18. januara 2022. do 17. jula 2023. lunarni južni čvor biće usidren u Škorpiji i vašoj trećoj kući prijateljstva. Ali zaboravite na slučajne susrete! Ovaj 18-mesečni ciklus je sličan turneji ponovnog okupljanja, koja Vas ponovo povezuje sa srodnim dušama koje ste jasno poznavali u prethodnim životima. Učestvujte u sceni svoje zajednice: mogli biste ostaviti neizbrisiv trag! Ali nemojte se zaglaviti na jednom mestu predugo. Bikov lunarni severni čvor usmerava Vaš kompas prema svetu.

Povežite se sa udaljenim prijateljima na društvenim mrežama i možda planirajte veliko putovanje. Posle 20. avgusta, napetost u domu može da se pojača pod Marsovim nadzorom, što će Vas navesti da promenite svoj životnu stav ili naučite zdravije metode rešavanja sukoba.

Slični Članci