Devica u Seksu Temeljno do Savršenstva!

kakav je seks sa devicom

Često je žar u seksu u detaljima, a Devica je majstor u sitnicama. Ljubavnik kao perfekcionista je personifikovana Devica, neko ko će se pobrinuti da se male stvari nikada ne zanemare. Devica završava ono što je započela u spavaćoj sobi, a ova udobna odaja će verovatno biti sanjiva jazbima napravljeno sa probirljivim ukusom.

Sluga u Devici je samo više nego srećan da bude sve što njihov ljubavnik želi, ako taj ljubavnik može istaknuti senzualno „Ja“ Device, nagrada će biti najoslobodniji ljubavnik.

Hladna spoljašnjost ima tendenciju da maskira divlju stranu Device, često svet fantazije ispunjen erotikom bezbedno skrivenim. Ljubavnik koji može doći do ovih seksualnih poslastica je zaista srećan.

Za Devicu ništa nije lako. Svakako ne seks. Horoskopski znak Devica teži savršenstvu i spremna je da uloži bilo koji napor, potroši bilo koju količinu vremena da bi tamo stigla. Savršenstvo koje se traži je tehničko, šta i kako raditi. Emocije su sekundarne.

Više od većine ljudi, Devica će biti prilično precizna o tome kako se ponašati prema njoj kada vodite ljubav i istražuje partnerovu reakciju kako bi saznala šta tačno partner preferira. To je kao nauka u laboratoriji. Improvizacija nije stvar Device, kao ni aljkavost.

Dakle, vođenje ljubavi sa horoskopskim znakom Devicom je vežba strpljenja i prilagodljivosti. Devica je veoma nevoljna da to ima na bilo koji drugi način i ima samoograničenje da odbije bilo koji drugi način rada, čak i ako to znači duge periode apstinencije. Na pravi način ili nikako.

Naravno, kada je Devica imala vremena da uradi istraživanje, partner nema razloga da se žali. Ono što Devica radi sigurno će poslužiti. Možda to nije baš smeh, ali duboko zadovoljavajuće.

Horoskopski znak Devica je, međutim, često previše zaokupljena tretmanom partnera da bi doživela isto zadovoljstvo. Pronalaženje onoga što Devicu pokreće nije učinjeno u trenutku i mora biti tačno da bi Devica pokrenula motor. S druge strane, kada se to postigne, Devica će se rado prepustiti iskustvu, sve do čistog zanosa.

Pošto je potrebno vreme i naporan rad da bi Devica zadovoljila partnera i bila zadovoljna, Devica više voli da ostane sa jednim partnerom dovoljno dugo da bi se to i ostvarilo. Veze za jednu noć su prilično beskorisni i retko zadovoljavaju.

Niti previše eksperimentisanja sa čudnim stvarima ili drugim neobičnostima, jer to samo čini sve još komplikovanijim za Devicu. Pa, ako je to ono što je potrebno da se partneru dopadne kako treba, onda Devica može tome da se prepusti bez ikakvih inhibicija.

Ali ono što horoskopski znak Devica obično preferira je da zauvek ponavlja ono što se jednom pokazalo da dobro funkcioniše. Ponoviti, ali sa sve većim nivoom savršenstva. Većina partnera može rado da živi sa tim.

Šta Devici Treba

Devica žudi za nekim ko može da igra u njihovoj ligi. Sport je često savršeno rešenje za partnere, jer Devica obožava onog ko deli njihovu ljubav prema dobrom zdravlju i izvrsnosti.

Rođeni pod ovim horoskipskim znakom žele i trebaju snažnog i slobodnog ljubavnika koji će ih izvući i upoznati sa seksualnim zadovoljstvom. Partner koji je siguran i može da preuzme inicijativu, koji lako može da prenese seksualna i romantična osećanja, osvojiće srce Device.

Ako Devica može da se spari sa nekim ko bi imao seks na plaži tako lako kao u spavaćoj sobi, to bi mogao biti spoj napravljen na nebu! Sa Devicom, sve je u detaljima i obavljanju stvari kako treba.

Brižna i romantična Devica zna da su male stvari u životu i ljubavi važne. Uparite to sa željom da služe, Devicinog srećnog ljubavnika čeka divna vožnja!

Kako Uticati na Muškarca Devicu

On rešava probleme i rešava stvari kada ima vremena da razmisli. Dajte mu detalje i vreme i on će se pobrinuti za to. Možda izgleda hladno i imun na vaše emocije ili suze, ali iznutra je iskreno zabrinut i pokušava da analizira u čemu je vaš problem kako bi vam mogao pomoći.

Njemu je stalo, ali on to pokazuje drugačije od većine ljudi. On može postaviti standard za to kako očekuje da se ponašate, saznati šta je to i držati se formata. On može izazvati svađu da vas testira ako smatra da vam nije stalo, recite mu kakva su vaša osećanja.

On voli da igra ulogu „tate“, pa mu dajte do znanja da računate na njega i da će on izaći na kraj umesto vas. Ima dubok osećaj za pravičnost, pa se pozivajte na to kada želite da osvojite bod sa njim.

Nekoliko ne:

Nemojte ga naljutiti ili će se duriti i biti van kontakta dok se ne ohladi. Ne upadajte u raspravu i ne forsirajte raspravu kada vidite da razmišlja, dajte mu vremena da se odvoji od svojih misli.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Rakom, Jarcem, Ribama, Devicom

Ne slaže se najbolje sa: Škorpijom, Vodolijom, Lavom, Ovnom

Neutralno: Blizanci, Vaga, Strelac

Zavesti Muškarca Devicu

Tip žene koja privlači muškarca Devicu uvek izgleda doteran i konzervativno obučeno – i, iznad svega, ima dostojan izgled. Oni su veoma posebni i ne žele ništa osim savršenstva u svojim potencijalnim partnerima, što ih često može ostaviti usamljene.

Dobri maniri i dobar ukus su neophodni za suprugu muškarca Device, kao i osećaj lične odgovornosti. Polako ga može zavesti žena koja mu može biti korisna na male načine zbog kojih se oseća kao da ne može da se snađe bez njene pomoći.

Paradoks muškarca Device je da dok on traži savršenu osobu (i odbacuje mnoge za koje je procenjeno da nisu dovoljno savršeni), on može da skrene pažnju na ženu koja predstavlja „jedinstvenu priliku za popravljanje stvari”.

Zavesti Ženu Devicu

Tip muškarca koji privlači ženu Devicu je inteligentan, besprekorno vaspitan i negovan, praktičan i pouzdan. Urednost i čistoća su ovde najvažniji faktori za osvajanje dame Device.

Izgled joj je važan – ne toliko dobar izgled sam po sebi, koliko dobro izgleda. Biće teško živeti po njenim standardima. Međutim, žene Device ponekad privlače muškarca koji je daleko od savršenstva, jer misle da mogu da ga poprave.

Pametan razgovor izaziva njihovo interesovanje – one cene duhovitost, ali ne i loš ukus u razgovoru, pa budite na oprezu. Žene Device posebno cene čoveka koji može da se ponaša pristojno u javnosti, ali se može prepustiti potpunoj fizičkoj strasti privatno – kao što to čine i one same.

Slični Članci