Devica u Seksu Temeljno do Savršenstva!

kakav je seks sa devicom

Za Devicu ništa nije lako. Svakako ne seks. Horoskopski znak Devica teži savršenstvu i spremna je da uloži bilo koji napor, potroši bilo koju količinu vremena da bi tamo stigla. Savršenstvo koje se traži je tehničko, šta i kako raditi. Emocije su sekundarne.

Više od većine ljudi, Devica će biti prilično precizna o tome kako se ponašati prema njoj kada vodite ljubav i istražuje partnerovu reakciju kako bi saznala šta tačno partner preferira. To je kao nauka u laboratoriji. Improvizacija nije stvar Device, kao ni aljkavost.

Dakle, vođenje ljubavi sa horoskopskim znakom Devicom je vežba strpljenja i prilagodljivosti. Devica je veoma nevoljna da to ima na bilo koji drugi način i ima samoograničenje da odbije bilo koji drugi način rada, čak i ako to znači duge periode apstinencije. Na pravi način ili nikako.

Naravno, kada je Devica imala vremena da uradi istraživanje, partner nema razloga da se žali. Ono što Devica radi sigurno će poslužiti. Možda to nije baš smeh, ali duboko zadovoljavajuće.

Horoskopski znak Devica je, međutim, često previše zaokupljena tretmanom partnera da bi doživela isto zadovoljstvo. Pronalaženje onoga što Devicu pokreće nije učinjeno u trenutku i mora biti tačno da bi Devica pokrenula motor. S druge strane, kada se to postigne, Devica će se rado prepustiti iskustvu, sve do čistog zanosa.

Pošto je potrebno vreme i naporan rad da bi Devica zadovoljila partnera i bila zadovoljna, Devica više voli da ostane sa jednim partnerom dovoljno dugo da bi se to i ostvarilo. Veze za jednu noć su prilično beskorisni i retko zadovoljavaju.

Niti previše eksperimentisanja sa čudnim stvarima ili drugim neobičnostima, jer to samo čini sve još komplikovanijim za Devicu. Pa, ako je to ono što je potrebno da se partneru dopadne kako treba, onda Devica može tome da se prepusti bez ikakvih inhibicija.

Ali ono što horoskopski znak Devica obično preferira je da zauvek ponavlja ono što se jednom pokazalo da dobro funkcioniše. Ponoviti, ali sa sve većim nivoom savršenstva. Većina partnera može rado da živi sa tim.

Slični Članci