Blizanci u Seksu „Mora Biti Zabavno“!

kakvi su blizanci u seksu

Blizancima je seks kao igra. Mora biti zabavno, golicanje i smeh. Ništa ne treba shvatiti previše ozbiljno. To znači da Blizancima nisu potrebni ni ljubav ni predanost da bi uživali u iskustvu. U stvari, jaka osećanja i posvećenost izazivaju dosadu ili seksualnu odbojnost.

Dakle, Blizancima nije prirodno da budu verni ili da čekaju pravu ljubav pre nego što dozvole da susret bude seksualan. Blizanci mogu da vole, naravno, ali ne moraju to da rade da bi se pojavila želja za seksom. Blizancima je samo potreban drug za igru, u bukvalnom smislu te reči.

Čak i ne mora biti toliko seksualno. Blizanci su oduševljeni vazduhom senzualnosti i uzbudljivom igrom zavođenja. Predlozi, nagoveštaji i mogućnosti. Iako pričljivi, Blizanci zaista umeju da cene neizrečeno i diskretno. Čekanje na ono što bi tek moglo doći je samo po sebi uzbuđenje, ponekad čak i više nego kada zaista stigne.

Blizanci su i veliki ljubitelj predigre, želeći da što više produže fazu. To može potrajati veoma dugo i još uvek dovesti do brzog kraja. To je u redu sa Blizancima. Može se čak i završiti bez odnosa. Ponekad je toliko razigran i bezbrižan da ga partner možda uopšte ne doživljava kao seksualno.

S druge strane, Blizanci takođe mogu da uživaju u postupcima koji su brzi, čak i iznenadni, od početka do kraja. Nešto kao šala. Sa voljnim partnerom, može biti čitava noć uzastopnih šala. Ipak, razigranost ostaje do kraja.

Takođe, kada su u pitanju veze za jednu noć i zamena partnera, Blizanci mogu prihvatiti igru. Niti postoji mnogo prepreka u pokušaju trojke. Zašto stati na tri?

Drugi mogu biti frustrirani nepažljivim odnosom Blizanaca prema seksu. Takođe bi to mogli smatrati neispunjavajućim. Ali Blizanci su vešt zavodnik i malo ko kasnije može iskreno da kaže da nije uživao u iskustvu. Oni koji su povređeni su oni koji očekuju da će seks dovesti do doživotne posvećenosti. Teško sa Blizancima.

Prijatelji za ceo život, to je jedna stvar. Prijatelji sa beneficijama, nema problema. Ali trajna i potpuna posvećenost jednom jedinom partneru – to je druga priča. Blizanci ne žure da se odreknu svih iskušenja na svetu. Toliko ih je i tako primamljivo.

Blizancima je potrebna promena, uključujući i lice koje predstavljaju tokom odnosa. Igra se mora redovno menjati ili će postati monotona.

Pravi za Blizance je neko ko je spreman da bude isto toliko razigran, ili barem izbegava da stavi tačku na igru zahtevajući mrtvu ozbiljnost. Zabavljaće se – i to ne samo u krevetu. Ali bez obzira na slučaj, nemojte očekivati da će to biti zauvek. Za Blizance, to je veoma ograničen vremenski period.

Šta Blizancima Treba

Neko ko može da se kotrlja sa udarcima i nastavi da se smeje pred višestrukim napadom neprocenjiv je za hiperaktivne Blizanke. Dodatni je plus ako je ta osoba pametna, zabavna, dobar prijatelj i odličana u sportu.

Blizancima je potreban neko ko može da bude pažljiv prema njima i ko će prirodno uživati u njihovom sjaju i duhovitosti. Oni takođe više vole snažnog partnera koji nije nužno pametan kao oni, ali koji može da ih pokupi, emocionalno, kada je potrebno. Ako Blizanci uspeju da naprave divan mentalni spoj, život će biti san.

Ljubavnik Blizanaca je lagodan i brižan, ali hrabar i vatrena lopta u pravim trenucima. Mentalni vatromet je visoko na njihovom dnevnom redu, sopstveni, kao i oni koji mogu da naprave sa drugim.

Kako Uticati na Muškarca Blizanca

On je mentalna osoba i voli puno da priča, pa se ponašajte zainteresovano, ne pokazujte da vam je dosadno i naučite da slušate. On voli da razgovara sa ljudima i može zaboraviti na vas u društvenom krugu.

Poznat je po tome što vas je naterao da se pojavite na „važnom“ sastanku, a zatim kasni. Kada shvatite njegovo prosečno vreme kašnjenja, dođite u to vreme. Njegovo vreme je uvek zauzeto stvarima koje mora da uradi.

Uvek smišlja nešto novo za rad ili razgovor, život sigurno neće biti dosadan. Ako se naljutiš na njega, neće biti dugo, prevariće te da mu oprostiš.

Nekoliko ne treba:

Ne pokušavajte da mu zakucate cipele za pod da ostane miran, neće uspeti, on se boji dosade gore od smrti.

On može da zauzme jedan stav dans, a sledećeg dana da zauzme potpuno drugačiji stav, ne trudite se da se raspravljate za ili protiv bilo kog stava koje zauzme, sačekajte da se njegov stav promeni, tada ćete oboje biti u dogovoru.

Ne budite preterano romantični u javnosti, to mu stvara nelagodu, sačekajte da ostanete sami.

Najbolje se slaže sa: Vagom, Vodolijom, Blizancima, Ribama

Ne slaže se dobro sa: Ovnom, Lavom, Strelcem, Jarcem

Neutralno: Bik, Rak, Devica, Škorpija

Zavesti Blizanca Muškarce

Blizanca muškarce privlače žene koje su pametne i promenljive i mogu da ih nateraju da nagađaju. Mogu ih privući žene prosečnog izgleda koje su duhovite i zanimljive. Radoznali umovi i brzi jezici su sigurna opklada za izazivanje muškaraca Blizanaca.

Duhoviti flert i zanimljiv razgovor najbolje su tehnike zavođenja, a žene koje dobro govore ili slušaju mogu ih lako privući. Odnos u kojem komunikacija igra veliku ulogu je onaj koji im je najugodniji.

Muškarci Blizanci mrze i plaše se dosade, pa je žena koja se zauvek menja upravo ono što im treba. Možda će otkriti da su ženske ruke i način na koji se izražava njima posebna atrakcija za njih.

Zavesti Ženu Blizanca

Pravi muškarac za ženu Blizanci je pametan i promenljiv i odličan sagovornik. Komunikacija joj je veoma važna, tako da će čovek koji može da deli informacije i ideje sigurno biti dobro cenjen. Ako kaže zanimljive stvari i stimuliše je intelektualno, izazvaće i romantično interesovanje.

Žene Blizanci vole da odgovaraju na pametan razgovor i stvari koje izazivaju radoznalost. Dvostruka značenja, seksualne insinuacije, igre rečima i duhoviti flert izazivaju njihovo interesovanje bez kraja.

Njih mogu veoma privući i uglađeni govornici i dobri slušaoci koji izgleda zainteresovani za sve što imaju da kažu – što je zaista velika stvar!

Interesantan muškarac će verovatnije privući romantičnu pažnju dame Blizanaca nego da bude samo fizički privlačan.

Suočite se, ovaj znak je svestran! Najviše od svega, seks je mentalni sport za Blizance. Čin počinje u glavi i kreće se dole i okolo.

Blizanci su uvek u potrazi za savršenim ljubavnikom i savršenim seksualnim iskustvom. Jednom kada ga (nadajmo se) pronađu, poželeće i dati, stimulaciju svim čulima, jer su vid, zvuk i dodir važni. Zaključak: Blizanci žele nešto drugačije i nešto potpuno. Ne treba puno tražiti, zar ne?

Slični Članci