Blizanci Godišnji Horoskop 2023

blizanci horoskop 2023

Tokom prvog kvartala 2023. osećaćete se opuštenije. Nažalost, Saturn će tada negativno uticati na vas iu vašem društvenom i profesionalnom životu. Biće vam izazov da se popnete uz merdevine jer će vaše obaveze izgledati teže za nositi.

Jupiter će vas, na sreću, rasteretiti i pobrinuti se da dobijete neke srećne pauze do sredine maja. Nakon toga, da biste polako ali sigurno nastavili godinu, moraćete da se oslonite na svoje dosadašnje iskustvo i seme koje ste već posejali.

Blizanci Ljubavni Horoskop 2023

Planovi za brak i neka nova poznanstva za samce učiniće prvo tromesečje uzbudljivim. Tvoja sudbina je ljubav, i neće te izneveriti. Trešnja na vrhu torte je da će Venera biti u vašem znaku od 11. aprila do 7. maja i da će pojačati vašu zavodljivost i privlačnost. U maju će možda biti čak i razgovora o venčanju ili izlasku na sastanke.

Retrogradna Venera od 23. jula do 3. septembra primoraće vas da razmislite uprkos trenucima euforije u avgustu, čineći jun i početak jula napetim. Mesec novembar će biti bolji za romansu, ali će ostali meseci biti teži i zahtevati prilagođavanje.

Blizanci Porodični Horoskop 2023

Između januara i februara, vaša porodica ili prijatelji će zahtevati malo više pažnje. Oko 20. februara, pozitivne vibracije će ponovo isplivati na površinu. Ali do kraja marta, neke brige će vas izolovati od vaših najmilijih i nesumnjivo će vam trebati saosećajno rame za plakanje.

Između aprila i maja uživaćete sa prijateljima, a u junu ćete ponovo povezati sa voljenom osobom. Sve u svemu, leto će biti prijatno, malo ćeš mešati između bliskih prijatelja i veza za jednu noć. Međutim, komunikacija u oktobru će pomoći da se ublaže neke tenzije, pa preduzmite mere da obezbedite srećan kraj godine!

Blizanci Karijera-Posao Horoskop 2023

Zahvaljujući Marsu, vaš prvi kvartal je odlično počeo. U početku se čini da vam ide sve lako, ali onda vas Saturn usporava. Teške odgovornosti i nepredviđene blokade vas sprečavaju da napredujete. Jupiter, na sreću, balansira energije i daje vam sreću do sredine maja. Nakon toga, moraćete da se oslonite na svoje iskustvo i poznavanje terena da biste krenuli napred i ostali na kursu u nesigurnom okruženju.

Blizanci Finansije-Novac Horoskop 2023

Tokom prva četiri meseca u godini, pokušajte da povećate svoje bogatstvo, a zatim ga sačuvajte. U stvari, diskusije i predlozi se podstiču od sredine januara. Posle toga će sve biti u redu. Trebalo bi da napravite finansijski plan za stabilizaciju situacije u aprilu pod pokroviteljstvom Marsa i Saturna. Podrška može biti dostupna.

Merkur vas može navesti da napravite greške u maju, pa budite oprezni. Svaki dokument treba pažljivo pročitati pre potpisivanja. Čuvajte se prevaranta, Mesec će oglasiti uzbunu 18. juna. U julu se sve smiruje, a posle toga se ništa stvarno ne menja.

Blizanci Zdravlje Horoskop 2023

Moći ćete da održite svoju fizičku kondiciju jer će Mars biti u vašem znaku u prvom kvartalu, Saturn će biti u Vodoliji do 7. marta, a Pluton će preuzeti Saturn od 24. marta do 11. juna dok je Saturn u Vodoliji. Dobićete od dobre forme i brzog oporavka od umora.

Jupiter vam takođe popravlja raspoloženje do sredine maja, ali će druga polovina godine zahtevati više samokontrole i strožiji način života zbog povećanih zahteva i teških okolnosti.

Slični Članci