Bik Godišnji Horoskop 2023

bik horoskop 2023

Vaša smelost će se isplatiti 2023. dok vas planeta Uran gura ka emancipaciji ili promeni kursa. Jupiter će biti u vašem znaku počevši od 17. maja, uvodeći veličanstveno vreme tokom kojeg vas sreća neće napustiti.

To će vam biti veliko olakšanje, pogotovo što će vam Saturn od 7. marta biti saveznik koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Ako bude bilo kakvih poteškoća, imaćete rešenje pri ruci. Glavna lekcija za Bikove ove 2023. je da idite napred sa samopouzdanjem!

Bik Godišnji Ljubavni Horoskop 2023

Osećate se cenjeno svuda, ali odjednom počinjete da se osećate mnogo opuštenije i bezbrižnije u svojoj romantičnoj vezi. Februar i oktobar su vaši idealni meseci. Ovde će se osetiti ekstaza, a možda će i brak biti u planu.

Pored toga, decembar će biti topao, a odnosi između marta, aprila, maja, septembra i novembra počeće da dobijaju zanimljiv obrt. Dok će jun, jul i avgust biti izazovni, januar će biti tmuran. U svakom slučaju, da biste napravili najbolji izbor, klonite se zamki ljubomore i održavajte emocionalnu distancu!

Bik Godišnji Horoskop Porodica 2023

Bićete okruženi divnim ljudima tokom prva četiri meseca 2023. Saradnja i podrška u porodici pomoći će vam. Međutim, trebalo bi da budete oprezniji kada komunicirate krajem aprila i početkom maja jer greške u proceni i nesporazumi mogu izazvati probleme.

Zatim, od juna do avgusta i početka oktobra, uzdržite se od dopuštanja sitnim stvarima da vas ovladaju. Nema potrebe za razmetanjem, pa ako neko uživa u stalnom nadmetanju, pustite to i nemojte se upuštati u te dečije igre! Imaćete mirne i iskrene trenutke u drugim mesecima ako to uradite.

Bik Godišnji Horoskop Karijera-Posao 2023

Uran vam je dao mnogo živaca i ne plašite se promena. Od 17. maja, Jupiter će biti u vašem znaku, najavljujući vreme ispunjenja i mogućnosti. Saturn, koji je vaš saveznik od 7. marta, učvrstiće vašu profesionalnu poziciju i dodati više sadržaja vašim projektima.

Trebalo bi da iskoristite svoj uspon dok ostanete razumni i izbegavate da izgubite krila u besmislenim izazovima jer ste ponosni na svoju evoluciju.

Bik Godišnji Horoskop Finansije-Novac 2023

Bikovi, počev od sredine januara, vaša finansijska situacija bi trebalo da se poboljša i ugovor bi mogao biti potpisan zahvaljujući Marsu i Merkuru. Posle izvesne neizvesnosti i izazova, osećate se optimističnijim u pogledu budućnosti u martu. Retrogradni Merkur utiče na vas krajem aprila i u maju; poslovne transakcije traju duže nego što se očekivalo.

Oko 18. maja i 18. juna obratite posebnu pažnju i budite oprezni jer vaš novčanik u to vreme može biti posebno ranjiv. Finansijska prilika se predstavlja u prvoj nedelji jula. Kao rezultat toga, ostaćete na pravom putu celo leto. Mogućnost uspešnih pregovora u oktobru obezbeđuje vam srećan završetak godine.

Bik Godišnji Horoskop Zdravlje 2023

Naći ćete odličan oblik fitnesa nakon prvog tromesečja koji je neverovatno iscrpljujući i povremeno stresan. Iako se i dalje povremeno ljutite, posebno kada se suočite sa izazovnim protivnicima, postaćete manje zabrinuti zbog grešaka i moći ćete bolje da kontrolišete svoju energiju.

Jupiter će takođe biti sjajan gromobran od 17. maja pa nadalje, štiteći vas od lošeg raspoloženja, iako će vas Pluton, od 24. marta do 11. juna, naterati da dovedete u pitanje svoje postojanje i da izazove zabrinutost.

Slični Članci