Astrološko Tumačenje za Vodolije Rođene 22. januara

22 januar horoskopski znak

  • Vaš Znak – Vodolija
  • Vaš Element – Vazduh
  • Vaši Vladari – Uran

22. januar Vodolija nastoji da postigne ravnotežu između svoje lične orijentacije na život i potrebe da rade u grupnom kontekstu.

Iako je za vas emotivno bitno, da uspostavite čvrsta i uspešna prijateljstva i odnose sa svojim saradnicima. Postoje trenuci kada vas razdire osećaj da vaša sopstvena individualnost može biti izgubljena u slučaju da se na silu ne zauzmete za sebe.

Neophodno je, bez obzira na društvene pritiske koji vas okružuju, da u svojim akcijama i aktivnostima razvijete osećaj unutrašnje sigurnosti koji se ne može uništiti.

Iskoristite svoj instinkt i svoje srce da prepoznate svoju vrednost i vrednost drugih, ali pokušajte da ne dozvolite da nesigurnost i ego uđu na put istine.

Možda ćete otkriti da često dovodite stvari do dramatičnosti i to bukvalno čisti vazduh.

Iako možete započeti život konzervativno, kasnije ćete početi da istražujete svoje ekscentričnosti, pa budite uvereni da ćete naći zadovoljstvo ako krenete svojim putem.

Fiksna zvezda Altair, najsjajnija zvezda u sazvežđu Akvila, nalazi se u odnosu na Vodoliju i stari su ovu vezu pripisivali vezi odvažnosti delovanja.

Za one koji su rođeni ovog dana, dom koji se nalazi na ivici toplog i prilično nežnog okeana bi bio idealan i ako tražite novi dom, možete pokušati da pronađete kuću u stilu kolibe na plaži, što je kvadratnija to bolje.

Ako niste u mogućnosti da redovno idete na more, držite uspomene na more i morsku obalu u blizini u vidu školjki, zanimljivih komada od drveta koje je plima donela na obalu iz vode i fotografija/slika.

22. januar voli da bude okružen jedinstvenim predmetima, neobičnim staklenim posuđem, komadima skulptura ili čak neobičnim plafonom sa osvetljenjem zvezda, na primer.

Oblikujte svoj fizički prostor sa onoliko humora i otmenosti koliko želite. Komad nebrušenog lapis lazulija može biti amajlija koju možete nositi sa sobom.

Podstaknite svoju maštu i nepce ukusa egzotičnom hranom koja će takođe održati vaš sistem fleksibilnim i usklađenim. Kineska, indijska, karipska i južnoamerička jela će oduševiti vaše ukuse.

Slika za 22. januar je slika neočekivane snežne oluje, mirnog teškog vazduha pre oluje praćenog oslobađanjem napetosti i svežim čistim vazduhom posle.

Na sceni na otvorenom možda biste želeli da napravite nameštaj za baštu sa različitim skulpturalnim oblicima koji formiraju vrt skulptura za vaš prostor u dvorištu.

Numerološka Interpretacija

Vaši posebni brojevi su 5 i 4.

Dvadeset drugi dan prvog meseca se svodi na pet, a broj pet se odnosi na nepredvidivo, na promene, neizvesnost i tranziciju.

Po prirodi možete biti pomalo temperamentni i nepredvidivi poput oluje koja prolazi, sunčanog i vedrog trenutka, nakon čega sledi mrak i mrzovolja.

Volite neočekivanu, ali ne volite kontrolu i činjenicu da se može kontrolisati i ono što se može predvideti.

Sedite u mraku i doživite ogromnu snagu oluje praćene pročišćavanjem i jasnoćom atmosfere nakon toga. Probajte jahanje u prirodi.

Dvadeset drugi dan u godini svodi se na četiri, a broj četiri dodaje umirujući osećaj stabilnosti i postojanosti sveobuhvatnim promenama u vašem životu. Kupite sebi privezak od ametista za sreću.

Slični Članci