Astrološko Tumačenje 21. januar – Rođendan Vodolije

21 januar horoskopski znak

  • Vaš znak – Vodolija
  • Vaš element – Vazduh
  • Vaši vladari – Uran

21. januar datum rođenja Vodolije ukazuje na osobu koja je veoma komunikativna i koja uživa u okruženju prijatelja.

Sa zadovoljstvom razgovarate o životu i kreativnim mogućnostima koje se mogu pojaviti kada ljudi rade zajedno kako bi ostvarili svoje zajedničke ciljeve, ideje i interesovanja.

Vi ste sama po sebi pojedinac koji se mršti na to što vas ograničavaju utvrđeni kodeksi ličnog ponašanja.

Sa vašim zvučnim sposobnostima u društvenoj organizaciji i planiranju, lako ćete pronaći onu zajedničku nit koja omogućava ljudima da se kombinuju za zajedničke događaje.

Međutim, možete ući u sukob sa drugima kada insistirate da su vaše ideje i način na koji radite stvari jedini način da se stvari urade.

Pošto svoj autoritet nosite na nežan način, „pastir“ je dobra slika za vaš datum rođenja.

Veoma vredan lični cilj koji treba da postignete jeste da naučite kako da budete fleksibilni bez osećaja da je vaša lična volja ugrožena.

Dizajniranje, istraživanje, umetnost i izvršne sposobnosti čine potencijalni deo vašeg karaktera.

Fiksna zvezda Albireo u sazvežđu Labuda može pasti na neke rane rođendane Vodolije, a stari su verovali da je to položaj lepote i dopadljivog raspoloženja.

Moderan dom sa klasičnim detaljima karakteriše vas i iako volite da redovno pobegnete iz stvarnog sveta, ste ljubitelj čistoće. Idite na čiste ravne linije i minimalnu boju u svom dekorisanju.

Dizajnerska odeća na prednjoj strani garderobera je vaša jača strana, ali dodajte svoju individualnost, možda u obliku marame briljantnih boja ili unikatnog kaiša u boji.

Na otvorenom, 21. januar ima jaku vezu sa zemljom njegovog/njenog rođenja i ako živite daleko od mesta gde ste odrasli, onda ćete želeti da održavate cveće, drveće ili druge podsetnike na svoje rodno tlo.

Zimski vrijesak i plave hortenzije su dva cveća u kojima ćete uživati bez obzira gde se nalazite.

Drago kamenje ametist i akvamarin odgovaraju vašem temperamentu, pa nosite nakit koji sadrži ovo kamenje ili alternativno, nosite komad sirovog minerala.

Numerološka Interpretacija

Vaši posebni brojevi su 4 i 3.

Dvadeset prvi dan prvog meseca svodi se na četiri, a broj četiri je broj čvrstoće i stabilnosti.

Kvadrat ili kocka simbolizuju snagu i čvrst temelj, kamen temeljac.

Ovo je put da se shvati princip podrške. Šta je večno? Trajna prijateljstva, širina pogleda, univerzalna orijentacija, dubina karaktera.

Dvadeset prvi dan u godini svodi se na tri, a broj tri doprinosi principu prirodnog razvoja uređenom izražavanju vašeg života.

Divite se i sakupljajte antikvitete. Posetite drevne spomenike i slušajte vetar koji duva kroz grane drevnih visokih stabala. Prošećite u tišini kroz dvorište crkve; pročitajte nadgrobne spomenike na groblju. Uživajte u gutljaju vina iz stare hrastove bačva.

Ametist i ružičasti kvarc u belom zlatu produbiće vašu osetljivost.

Slični Članci